Pneumatiky & Disky
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pneumatiky & Disky
pilifo: napis aj model pneu a ze ci tuto alebo podobnu trasu s rovnakymi podmienkami vies porovnat aj s obutymi zimakmi
typ auta tiez potesi 
Zabudol som sem napísať svoje skúsenosti so zimnými pneumatikami v porovnaní s celoročnými. Tie nové zimné gumy sú Michelin X-Ice Xi3. Hlavne na snehu je ten rozdiel cítiť brutálne. S celoročnými som sa bál aj pribrzdiť pri jazde do mierneho kopca, začo so zimnými to nebol ani akcelerácii žiadny problém a bolo cítiť, že auto na ceste drží o dosť lepšie a nepláva. Rozbiehanie na snehu ani v miernom kopci už nebol takmer žiadny problém, naproti tomu s celoročnými som sa na niektorých križovatkách bál, či sa odtiaľ vôbec odpichnem.
Preto by som tie celoročné pneumatiky odporučil maximálne tak svokre, ktorej sa chcete zbaviť
Preto by som tie celoročné pneumatiky odporučil maximálne tak svokre, ktorej sa chcete zbaviť
-
Dildogripak
Medium Professional
Chlapi, na dvojkovú oktáviu (pred FL) - 1.9 TDI 77kw
R17 či R16 na leto? Pol litra na spotrebe hore mi je ukradnuté. Vzhľad bude samozrejme lepší, no ale zaujíma ma podvozok. Nebudú trpieť diely podvozku pri R17?
Ak R17, len origo rozmer, akurát že menšie ETčko aby to šlo kúsoček von
Čiže by som šiel do 5x112 R17 7J ET 38-45 (So 7,5J by bol problém na technickej kontrole?)
5 lúčov (radšej mohutnejších)
Viete niečo poradiť, resp. nemáte bazárovku?
Obúvať chcem 225/45 (origo rozmer)
Dík za help
R17 či R16 na leto? Pol litra na spotrebe hore mi je ukradnuté. Vzhľad bude samozrejme lepší, no ale zaujíma ma podvozok. Nebudú trpieť diely podvozku pri R17?
Ak R17, len origo rozmer, akurát že menšie ETčko aby to šlo kúsoček von
Čiže by som šiel do 5x112 R17 7J ET 38-45 (So 7,5J by bol problém na technickej kontrole?)
5 lúčov (radšej mohutnejších)
Viete niečo poradiť, resp. nemáte bazárovku?
Obúvať chcem 225/45 (origo rozmer)
Dík za help
Ideal by boli Pegasus-y, ale tie 17tky su tvrde, ako prasa. Chcel som si ich aj ja kupit a zhodou okolnosti si ich kupil aj byvaly sused. Tak som sa ho popytal, ako je spokojny, lebo ze vyzeraju krasne, ale povedal mi tolko, ze za ten diskomfort to nestoji. Su tvrde, pneu drahsie a napravy dostavaju riadne zabrat. Tak zostavam pri 16''.
-
vendo
Guru
presne tak, 17 za to nestoji, max 16, ja jazdim 15 a som nadmieru spokojny, mozem kaslat nejaky "vzhlad" nemam bawo, mam ochcavku, ktora je predovsetkym uzitkove a prakticke auto
čaute, hľadám radu
auto peugeot 607 2.2 hdi 98kw
jazdím mesačne 1200-1500km dialnica mesto pol na pol
potrebujem kúpiť letné pneumatiky s rozmerom 225/50 R17 , je to moje prvé auto tak si nechám poradiť, prehľad ešte bohužial nemám
rozpočet 250e
neviem čo viac napísať, poraďte niečo normálne pomer cena kvalita.Ďakujem
auto peugeot 607 2.2 hdi 98kw
jazdím mesačne 1200-1500km dialnica mesto pol na pol
potrebujem kúpiť letné pneumatiky s rozmerom 225/50 R17 , je to moje prvé auto tak si nechám poradiť, prehľad ešte bohužial nemám
rozpočet 250e
neviem čo viac napísať, poraďte niečo normálne pomer cena kvalita.Ďakujem
Ten rozpočet je na jednu gumu? 
-
guess.whoo
Redeemer
dost nizky rozpocet na kvalitne pneu takze si uz asi na to prisiel aj sam, ze velmi nenaspekulujes
Barum Bravuris 3 HM
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2017, 9:41)
este by som mozno popozeral bazos
https://auto.bazos.sk/inzerat/70178227/ ... tact-5.php
Barum Bravuris 3 HM
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2017, 9:41)
este by som mozno popozeral bazos
https://auto.bazos.sk/inzerat/70178227/ ... tact-5.php
fu nečakal som že 250e bude malo, nic no dakujem
vyclenim si na to viac peňazí
vyclenim si na to viac peňazí
-
guess.whoo
Redeemer
take normalne pneu tak aspon 80e-90e/kus
Potrebujem letne gumy 205/55 R16. Rocne spravim 20-25 tkm. Mesto : dialnica asi 60:40. Doteraz som mal z vyroby Goodyear EfficientGrip. Kludne by som ostal pri pneu s nizsim valivym odporom, ale nie je to podmienka. Rozpocet na jednu gumu je max 75-80 eur.
Su na skladoch uz nove gumy (vyrobene pre tuto sezonu)? Pred par dnami mali niektore eshopy nulove zasoby, ale dnes uz maju dost plno.
Su na skladoch uz nove gumy (vyrobene pre tuto sezonu)? Pred par dnami mali niektore eshopy nulove zasoby, ale dnes uz maju dost plno.
Klasicky rozmer, pozri si test ADAC alebo nieco podobne, v top 10 sa tam tocia vacsinou rovnake gumy a myslim si, ze ziadnou z nich neurobis chybu. Este by som pockal s kupou, ved aj tak nebudes prezuvat skor ako niekedy na konci marca. Za ten cas budu gumy predavat desiatky shopov, aj cena by mohla byt nizsia.
-
p4ra
Redeemer
sundevil, chybu nespravis ani s Hankook, aj ked neviem ake auto mas. Ale ked pozeram na rozmery, asi ziadny trhac ciest to nebude, tak tie Hankook v pohode.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak mozes ostat aj pri tych goodyearkach ak si bol spokojny
-
RATZINGER666
Darca
tam bude celkovo problem s rozmerom... najlepsie asi pilot 4, zLine a bluresponse... s premiovymi v hentej velkosti tazko...
Mojich 110 lpg koni veru asfalt neroztrha
Silno uvazujem, ze dam opat tie goodyearky. Vychadzaju na priblizne 65eur/kus.
-
Arkaz
Addict
pani viete poradit letne gumy 235/55 r17 96V. na volvo xc70. najazd mam rocne 28tis km z toho asi pomer najviac dialnica a mimo mesta. nepotrpim si ja znacku co som pozeral mozno by stacili aj barum bravuris alebo matador. no ak sa riadim testom autobild tak dobre obstali dunlop sport max no tie su uz cez 100€ ks.
Pozerám po nových pneumatikách v rozmere 235/45 R18 98W(98Y). Čo som prečítal a prezrel nejaké recenzie a testy, tak ma zaujali pneumatiky Nokian zLine. Cena za kus sa pohybuje na cca 125€, čo je pre mňa zaujímavá suma. Alebo mám pozerať radšej po nejakých iných pneumatikách? Bolo by to na Alfa Romeo 2.2JTS. Môj ročný nájazd je niečo málo cez 20000km. Po diaľnici jazdím pár krát do roka.
A aby som nezabudol, od pneumatík očakávam, že vydržia aspoň 30000km (cca 3 sezóny). Taktiež by nebolo na škodu, ak by držali na suchej aj mokrej ceste. Hlučnosť a vyššiu spotrebu paliva neriešim.
A aby som nezabudol, od pneumatík očakávam, že vydržia aspoň 30000km (cca 3 sezóny). Taktiež by nebolo na škodu, ak by držali na suchej aj mokrej ceste. Hlučnosť a vyššiu spotrebu paliva neriešim.
Co si, tak koniec marca, skor nie. To mozno tak v BA mozu skor prezuvat, ale teraz je urcite skoro.