nie tak velky ... ten kto da 35000 Eurokorun za X1 je pre mna clovek, ktory si nevazi hodnotu svojej prace, ergo zarobenych penazi a potazmo hlupak, ze sa necha tak skaredo oklamat, aby uveril obchodnikom, ze X1 je za tie peniaze dobra volbaHeader napísal: X1 a Yeti je rozdiel...
Rádio Škoda bolero
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rádio Škoda bolero
nie tak velky, ale predsa je
podla mna....ked nato uz raz niekto ma....tak taketo veci neriesi
obycajne ludia co si kupuju drahe auta nejako extra neriesia cenu....stoji to tolko a tolko tak pridu a zaplatia
samozrejme najdu sa aj ludia co dokazu krvopotne zjednavat, ale takych vela neni si myslim...pochybujem ze dobre situovany panko v saku bude stat pred novou X1 a za kazdu cenu bude stahovat cenu o velky kus dole
ked da niekto 35 tacov za X1 tak je to presne ten clovek ktoreho cena az tak netrapi
podla mna....ked nato uz raz niekto ma....tak taketo veci neriesi
obycajne ludia co si kupuju drahe auta nejako extra neriesia cenu....stoji to tolko a tolko tak pridu a zaplatia
ked da niekto 35 tacov za X1 tak je to presne ten clovek ktoreho cena az tak netrapi
-
D4vid
Medium Star
Nie je to celkom pravda že ich tie peniaze netrápia. Otec rozmýšľal nad kúpou tej X1, ale len preto, že dostal od dealera veľmi dobrú cenovú ponuku. Keby prišla ponuka skôr, tak by z toho možno aj niečo bolo.
Ale neverím že by to auto chcel kúpit keby nedostal dobrú cenu. Tí ľudia čo sa nad cenou nezamýšľajú kupujú už drahšie autá. A tí čo si to "len" môžu dovoliť, vyberajú s rozumom a nie ako ovce pred výkladom.
Ale neverím že by to auto chcel kúpit keby nedostal dobrú cenu. Tí ľudia čo sa nad cenou nezamýšľajú kupujú už drahšie autá. A tí čo si to "len" môžu dovoliť, vyberajú s rozumom a nie ako ovce pred výkladom.
-
Clean_Up
Professional
A kto dá 200.000€ za Ferrari, tak ten je čo?Header napísal:ked da niekto 35 tacov za X1 tak je to presne ten clovek ktoreho cena az tak netrapi
-
moosha
Darca
Tak ten je, prosimpekne, za vodou 
Back to topic. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vobec sa tu nemalo pojednavat o tom kto na co ma, ale o tom, ze X1 je uplna tragedia na kolesach za tolke prachy ... milionove auto by malo byt niekde inde 
-
robert.rozenberk
Novice
Zdravym chcel by som sa spytat mam octaviu 2 pred facelift kupil som si radio bolero ale zial neriaguje mi na ovladania na volante,ani cuvacie senzori mi nezobrazuje ci vyhrievanie sedadiel.Pritom by to malo ist.Ak by mi vedel niekto poradit bol by som mu velmi vdacny dakujem.
Určite si kúpil správne Bolero? Určite je ich viac druhov.... skús sa pozrieť na nejaké špecializované škodovácke fórum.. napr. skodahome.cz.... určite tam niekto už riešil niečo podobné, prípadne rovno tam polož túto otázku.
-
robert.rozenberk
Novice
Ano su dva druhy Bolera to viem ale u obydvoch by malo radio riagovat na volant ci ine veci preto sa pytam ci s tym mam nietko skusenosti pokial ide od octaviu 2 pred facelift.
-
vendo
Guru
potrebujes este nejake jednotky vymenit (aj jednotku parkovaciek) a nakodovat samozrejme
Vymena RJ (slimaka) pod volantom, plus RJ parkovaciek, plus kablovacka a kodenie. Aj ked ho tam das a uspokojis sa s tym, ze ti nepojde ovladanie volantu, bude ti vybijat bateriu.
+ vendov post, dik.
+ vendov post, dik.
-
vendo
Guru
preto musi menit este gateway
A pokiaľ máś O2 predFL, tak musíš aj vymeniť celý panel klimatizácie, aby Ti informácie z nej zobrazovalo na rádiu 
Čo sa týka GW, tak neviem ako je to na O2 predFL, ale pri Golfoch V (čo je skoro identické auto ako O2 predFL) sa GW od modelového roku 2007 alebo 2008 (neviem teraz presne) meniť nemusela
Čo sa týka GW, tak neviem ako je to na O2 predFL, ale pri Golfoch V (čo je skoro identické auto ako O2 predFL) sa GW od modelového roku 2007 alebo 2008 (neviem teraz presne) meniť nemusela
-
vendo
Guru
GW sa menit musi, panel klimatizacie nie
-
robert.rozenberk
Novice
chlapi dakujem vam vsetkym za infosky uvidim teda ci to vsetko poriesim alebo ho nakoniec predam teda.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2017, 12:10)
Este otazka to gatewhay ktore by som mal menit aby mi baterku nevybijalo ake potrebujem to truhe s faceliftu,ci je dake oznacenie preto? Diky
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2017, 12:10)
Este otazka to gatewhay ktore by som mal menit aby mi baterku nevybijalo ake potrebujem to truhe s faceliftu,ci je dake oznacenie preto? Diky