Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Lenže z plávania nenaberieš.
Nemusíš teda ísť ťažké váhy, pokojne cvič objemový plán, kde sa ide väčší objem v zmysle opakovaní a sérií a menšími váhami.
Nemusíš teda ísť ťažké váhy, pokojne cvič objemový plán, kde sa ide väčší objem v zmysle opakovaní a sérií a menšími váhami.
-
peterkollar
Expert
tak co vyradit plavanie ? iba chudnem z neho ? a iba posilovat nizke vahy malo serii ?hughito napísal:Lenže z plávania nenaberieš.
bez proteinu gajneru a pod ?
Opakujem, plávanie nie je zlá aktivita, ale ak čakáš, že vďaka nemu budeš vyzerať ako Schwarzenegger v najlepšej forme, tak si na omyle. Na to potrebuješ posilku - čím častejšie, tým lepšie. Preto by som si to na tvojom mieste rozdelil tak, že 2-krát do týždňa by som chodil na plávanie a 2-krát do posilky. Alebo kľudne aj častejšie, ak si na to trúfaš.
Ja si dávam 10-12 opakovaní po 5 sérií na jeden cvik tak, aby som tú poslednú už išiel na doraz a vidím na sebe výsledky. Môžeš to skúsiť podobne.
Ja si dávam 10-12 opakovaní po 5 sérií na jeden cvik tak, aby som tú poslednú už išiel na doraz a vidím na sebe výsledky. Môžeš to skúsiť podobne.
Po prvé, neviem vlastne aká je tvoja motivácia plávať. Svaly z toho nejak nenaberieš. Ale ak ťa to baví, tak plávaj, budeš lepšie regenerovať a mať aj nejakú "kardio" aktivitu.
Po druhé, treba cvičiť s tým zaťažením. Nízke váhy a málo sérií nie, však si písal, že si zdravotne obmedzený. Rob niečo vo formáte 4x8 alebo 3x10/12, aj také sú objemové tréningy a v takomto prípade sa ani nedostaneš k ťažkým váham, ktoré by ti mohli ublížiť.
Proteín/gainer ti určite pomôže, lebo tvoju stravu sme ešte vôbec neriešili a vo väčšine prípadov je u začiatočníkov mizerná.
Po druhé, treba cvičiť s tým zaťažením. Nízke váhy a málo sérií nie, však si písal, že si zdravotne obmedzený. Rob niečo vo formáte 4x8 alebo 3x10/12, aj také sú objemové tréningy a v takomto prípade sa ani nedostaneš k ťažkým váham, ktoré by ti mohli ublížiť.
Proteín/gainer ti určite pomôže, lebo tvoju stravu sme ešte vôbec neriešili a vo väčšine prípadov je u začiatočníkov mizerná.
davajte si bacha na kreatin Muscle Pharm - https://zdravie.aktuality.sk/clanok/259 ... nu-zlozku/
-
peterkollar
Expert
. Nízke váhy a málo sérií nie, však si písal, že si zdravotne obmedzený. Rob niečo vo formáte 4x8 alebo 3x10/12, aj také sú objemové tréningy a v takomto prípade sa ani nedostaneš k ťažkým váham, ktoré by ti mohli ublížiť.hughito napísal:Po prvé, neviem vlastne aká je tvoja motivácia plávať. Svaly z toho nejak nenaberieš. Ale ak ťa to baví, tak plávaj, budeš lepšie regenerovať a mať aj nejakú "kardio" aktivitu.
nechapem si protirecis....tak NIZKE VAHY A MALO SERII NIE a POTOM ze rob 4*8 SERIA A NEDOSTANES SA K TAZKYM VAHAM ? to si ako myslel ?
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2017, 21:25)
XXX ludia mam už važny problem s priberanim, spravim 100 klikov aj cvicim poriadne ale mam taky pocit že len chudnem aj keď sa vždy zničím, meriam 189cm a vážim 70kg , chcel by som ísť na 80, pomôžte mi prosím s tým...
Čo a koľko denne zješ?
Ak budeš jesť 5-krát denne poriadne porcie, tak neexistuje, aby si nepribral. Jednoducho len málo ješ, na pribratie potrebuješ zjesť viac kalórií, ako dokážeš spáliť. Je to pomerne jednoduchá rovnica.
Ak budeš jesť 5-krát denne poriadne porcie, tak neexistuje, aby si nepribral. Jednoducho len málo ješ, na pribratie potrebuješ zjesť viac kalórií, ako dokážeš spáliť. Je to pomerne jednoduchá rovnica.
-
peterkollar
Expert
Jem :Pilifo napísal:Čo a koľko denne zješ?
raňajky pravidelne: 200g ovsenych vlociek +jogurt alebo prazenica cibula suknka
obed: denne menu v jedalni alebo restauracii
vecera: podobna obedu, niekedy nieco slabsie ako pirohy alebo parky a pod
sem tam zjem vecer este aj tvaroh s vlockami
a medzi to sa snazim ovocie take 2 dlane denne
neviem pribrat sa mi nedari, tak cim by som mohol pomoct k tomu aby som isiel hore na vahe lebo nijak raz sa mi to nedari a este ked som v skole tak niekedy je ten jeden obed fakt ubohy a az do vecera cakat a onejakom kekse je nanic
tak preto by som mozno siel aj do nejakeho gajnera alebo proteinu co by som mohol pit napriklad v skole
alebo čo by ste odporucili zaradit, take co mozem aj v robote a v skole zjest ?
ja som cisty ektomorf s rychlym spalovanim
Ale 100 klikov je kardio, rozumieš? Z toho nenaberieš.
Neprotirečím. Síce v tvojom svete (100 klikov) sa ti zdá čosi ako 4x8 málo, ale v skutočnosti je málo sérií/opakovaní niečo ako 5x3 a pod.nechapem si protirecis....tak NIZKE VAHY A MALO SERII NIE a POTOM ze rob 4*8 SERIA A NEDOSTANES SA K TAZKYM VAHAM ? to si ako myslel ?
To je máličko, keďže vieme ako vyzerajú jedálna a denné menu. Tam musí ísť oveľa viac najmä bielkovín a ty sa nemusíš báť ani sachrov, čiže porozmýšľaj nad tým gainerom.raňajky pravidelne: 200g ovsenych vlociek +jogurt alebo prazenica cibula suknka
Proste jes malo. Toto nie je ziadny rocket science. Musis jest viacej a cvicit poriadne. Parky alebo pirohy na veceru ? To snad nemyslis vazne.peterkollar napísal:
Jem :
raňajky pravidelne: 200g ovsenych vlociek +jogurt alebo prazenica cibula suknka
neviem pribrat sa mi nedari, tak cim by som mohol pomoct k tomu aby som isiel hore na vahe lebo nijak raz sa mi to nedari a este ked som v skole tak niekedy je ten jeden obed fakt ubohy a az do vecera cakat a onejakom kekse je nanic
tak preto by som mozno siel aj do nejakeho gajnera alebo proteinu co by som mohol pit napriklad v skole
alebo čo by ste odporucili zaradit, take co mozem aj v robote a v skole zjest ?
ja som cisty ektomorf s rychlym spalovanim
ale dobre pirohy ako zakusok nie su zle 
ja jem tak 2-3x viac a chudnem... z tohto kamarade nepriberies, a este do toho robis kardio, kup si gainer a rob si ho s vlockami a po obede nemoze az vecera ale medzi obedom (12:00) a vecerou (20:00) musia byt este 2 poriadne jedla
-
peterkollar
Expert
neviem ci budem stihat tie 2 poriadne jedla kedze som v praci a podobne cize neviem ako bys om to riesilCheZteR napísal:ja jem tak 2-3x viac a chudnem... z tohto kamarade nepriberies, a este do toho robis kardio, kup si gainer a rob si ho s vlockami a po obede nemoze az vecera ale medzi obedom (12:00) a vecerou (20:00) musia byt este 2 poriadne jedla
inak aky gajner by si odporučil ?
akoze nestihnes? obed v robote a vecera doma
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
a v robote nemas prestavky?
neviem ja som gainer nikdy nepotreboval takze s tym ti neporadim
neviem ja som gainer nikdy nepotreboval takze s tym ti neporadim
Dobrý gainer je Mutant Mass alebo Scitec Jumbo.
Zožeň si taký gainer, v ktorom je aj čo najviac bielkovín.
Mutant Mass alebo Serious Mass. Toto, keď budeš piť 2-3x do dňa v poriadnych dávkach, tak za mesiac budeš objednávať spaľovač tukov, to ti garantujem.
Myslíte, že je možné dopracovať sa čistý na 350+ drep/mrtvy ťah? Popr. či s tým máte nejaké skúsenosti, lebo zatiaľ sa stretávam so samým pesimizmom.
Ja sa domnievam a verím, že pomalým a prepracovaným plánom/stratégiou sa to docieliť dá. Ide mi hlavne o postupný nárast sily, ktorú bude potrebné potom aj stimulovať.
Ja sa domnievam a verím, že pomalým a prepracovaným plánom/stratégiou sa to docieliť dá. Ide mi hlavne o postupný nárast sily, ktorú bude potrebné potom aj stimulovať.
350+ je už dosť veľa. Akože určite sa nájdu ľudia na zemi, čo takéto čosi aj čistí dokázali, ale to už musí ísť o súhrn viacerých okolností - perfektná genetika/tréning/strava atď.