Battlefield 1

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield 1

Príspevok od používateľa Hegy »

To je taky trendy vyraz hardcore riggerov ze vsetko co nie je top end je peasant card, napr aj i7-6700k je oznacovany za peasant cpu to nerieste.
No s optimalizaciou toho battlefieldu musim dat za pravdu, teda s tych hier co hravam mi ide BF1 na najvacsie detaily, maxxed out na najviac fps a zaroven je to najnovsia a najkrajsia hra to povazujem za dobre optimalizovanu hru.
Spominana ArmA3 je dobry opak na druhu stranu :D
A fakt co som sledoval videa tak napr aj LTT mali review, ze staci i5 a 1050Ti na ultra 1080p@60 gaming co uz o niecom svedci, nie je zvykom ze taketo hry na lower-end komponentoch roztiahnes na ultra a 60+fps.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

chcem sa opytat mozu jeden ucet pouzivat 2 hraci ? kamos v amerika a ja na slovensku ? alebo je zato ban :)
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

nemožu,ty aj kamarát chcete hrat jednu hru na jednom učte to sa nedá,však ked hráš ty,tvoj kamarát by už potom nevdel hrat pretože ty by si bol v hre on by sa akurát tak prihlásil :)
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

nemyslel som samozrejme zaroven ale nastriedacku :) btw ako spravit screen v hre ? :P
lukostrel77
Star
Star

Teoreticky by sa dalo nastriedačku,ale mohol by hrat len jeden z vás,to by potom vyzeralo jak keby si hral na inom pc :D ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Origin ma dost prisnu ochranu pokial ide o striedanie uctov na viacerych PC. Pri uvedeni BF1 to postihlo aj particku z Linus Tech Tips:

tl;dw: Mali 4 ucty na testovanie HW, jeden dokonca s adresou @ea.com a v priebehu testovania boli vsetky ucty viackrat zabanovane.
lukostrel77
Star
Star

Tak ja to striedam tiež :D,ked niesom doma a mám po ruke notebook tak hrám tam,a ked som doma tak na pc,to hádam nevadí či??
test
Hardcore addict
Hardcore addict

OMG

Príspevok od používateľa test »

Kde ty chodis na tie doslova idiotske otazky? Ci cakas ze tu niekto z fora pracuje v EA a dokaze ti odpovedat na tie tvoje nezmysli?
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Radsej sa opytam idiotskou otazkou a budem cakat ze niekto odpovie ako dostat ban na hru za 80e nemyslis ? kedze zacal som to hrat len teraz a nvm co ako... ci to je zakazane ako pri niektorych hrach alebo nie ;)
btw pokial viem Gothar tiez nerobi pre EA a vedel odpovedat... takze druhykrat si ty radsej nechaj idiotsku poznamku budem len rad dik ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mas pravdu. Ale ja som reagoval na lukostrela77.
lukostrel77
Star
Star

Re: OMG

test napísal:Kde ty chodis na tie doslova idiotske otazky? Ci cakas ze tu niekto z fora pracuje v EA a dokaze ti odpovedat na tie tvoje nezmysli?
Vôbec som sa nikoho na nič nepýtal (otázniky som tam dal Len kvôli Či :) ),napísal som len odpoveď na to či sa to môže hrať na dvoch pc,a áno podla mňa sa to môže kedže už dlho fungujem tak že raz hrám na booku a raz na Pc,takže nie nie sú to nezmysli :smt006 .......
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Viem, že je to blbosť ale... aj vám sa resetoval počet odohratých hodín? Som nahral vyše 60 a teraz mi to ukazuje "menej ako hodinu".
lukostrel77
Star
Star

Raz sa mi to stalo na bf3,tiež asi 100hodín a potom pozerám a začínam od nuly :D,možno nejaký bug,mne sa to na druhy den potom vrátilo do normálu.....
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ano, tiež si pamätám, že na bf 3 mi to raz spravilo tiež :D ale mne to potom nenaskočilo späť.
lukostrel77
Star
Star

A nemože byt že mali neaku udržbu a zato?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zrejme mali udrzbu, lebo mne v piatok a v sobotu pisalo chybu, ze nedokaze synchronizovat udaje s cloudom, musel som asi 3x restartnut Origin, kym to nabehlo.

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2017, 21:46)
1,5GB patch uvolneny 14.2.2017, oprav a zmien pozehnanie. Mapy ziadne nove, tie az v marci s prichadzajucim DLC.

Zoznam zmien: https://www.battlefield.com/news/update-notes
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chcem len napisat pozitivnu skusenost s podporou ea, kupoval som si premium pass cez origin , zial som si az potom vsimol, ze je aktualne v akcii bundle na premium + deluxe upgrade, ea mi vyhoveli a pridali mi dany bundle bez akehokolvek problemu, len som mal potrebu poukazat na to, ze je super mat podporu v slovencine, pri steame je to o nieco viac komplikovane, porovnavam to s dobou ked mi rusaci ukradli ucet :-), inak ak hravate, kludne si ma pridajte origin nick - INDIGOxxx som lvl 36

//autoeditácia príspevku (14 Mar 2017, 16:22)
hral uz niekto dlc ? mna to caka az po praci, ale som zvedavy ci sa paci :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kolko pytaju za prve DLC, co tie mapy, stoja za to??? Som mimo, takze ci sa to oplati. BF mam len zakladnu verziu, bez Originu som cenu nenasiel zatial nikde.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hegy napísal:... zaroven je to najnovsia a najkrajsia hra ...
Nie je. :P

Najkrajsia hra v sucasnosti je asi Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. :) Po nej pravdepodobne Witcher 3 a Tom Clancy's: The Division. :)
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Ja som bol nejak z tejto hry sklamaný. Jeden víkend bola zadarmo trialka, prvá kapitola single playera, tá sa mi páčila, celkom, tak som si hru kúpil, no zbytok ma už nejak nebavil. Prešiel som to za pár hodín, keby bola trial verzia len časovo obmedzená, ale boli by prístupné všetky misie, tak by som si ju nemusel ani kúpiť. Bola síce vtedy aj v akcii za nejakých 30eur, ale aj tak, sklamanie, čakal som viac.
Škoda, asi "zapadne prachom" :(
Napísať odpoveď