DVD
Adobe Encore DVD - best amatersky soft na tvorbu DVD titulov, samozrejme, ovladanie nie je najlahsie, ma obrovske moznosti, pre domaceho usera asi to naj,
DVDLab Pro - profesionalny nastroj na tvorbu DVD titulov.....urobis v nom vsetko, aj animovane a pohyblive menu.....best soft, veeelmi tazko sa ovlada, treba si na neho zvyknut. Ja ho nejaky ten cas pouzivam a je naozaj the best (pre windows samozrejme)
DVDLab Pro - profesionalny nastroj na tvorbu DVD titulov.....urobis v nom vsetko, aj animovane a pohyblive menu.....best soft, veeelmi tazko sa ovlada, treba si na neho zvyknut. Ja ho nejaky ten cas pouzivam a je naozaj the best (pre windows samozrejme)
DVDLab Pro - čo stojí, resp. je niekde jeho ukážka ?trizzo napísal:Adobe Encore DVD - best amatersky soft na tvorbu DVD titulov, samozrejme, ovladanie nie je najlahsie, ma obrovske moznosti, pre domaceho usera asi to naj,
Dodo napísal:DVDLab Pro - čo stojí, resp. je niekde jeho ukážka ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.mediachance.com/dvdlab/dvdlabpro.html