Dobrý deň, mám GTX 770 od Asusu .. predvčerom som s šiel zahrať a po chvílke hrania mi zozrnel monitor, ružovo šedo, všetko šlo len Monitor nie... najprv som si myslel že to je Monitor alebo disk .. ale vymenil som grafiku za starú a tá šla, keď dám s5 GTX 770 tak uvidím na monitore max logo windowsu ako ho načíta a píše pod ním Repair to PC .. potom mi ho káže reštartovať aby sa opravila chyba.. ale nič čierna obrazovka, a v rohu monitora preblikuje Digital a Analog alebo tak nejak.
Grafika svieti, neprehrieva sa, beží ako má len obraz nejde.. neviete čo stým môže byť ?
Problém s grafikou
-
FreeSpirit
Amateur
Re: Problém s grafikou
Mozno odisla. Skus iny kabel, konektor, trochu to zatlacit.
-
FreeSpirit
Amateur
Skúsím ešte iný kábel, pritlačiť som skušal .. len zaújmave že karta sa tvári ako keby jej nič nebolo, ledky nad napájaním svieta stále na zeleno, karta ide na normláne otáčky a neprehrieva sa.
Požičal som ju kamošovi nech ju skúsi on v PC, jemu šla .. normálne zaplo všetko
.. nainštaloval driveri , resetoval PC a už mal blue screen. a + mu začalo pisať poreblem s HDD a ked zapojí s5 svoju GTX 560ti už nepíš problém s HDD.. takže celkom tomu nechápem
Požičal som ju kamošovi nech ju skúsi on v PC, jemu šla .. normálne zaplo všetko
Problem s diskom? Jedine, ak by ta grafika urcitym sposobom skratovala dosku alebo ako by som to opisal, pretoze grafika nema suvis s diskom. Spolocnym menovatelom je doska, pripadne este zdroj. Zda sa, ze odisla, aj ked sa tvari, ze ide. Asi by som ju skor hodil do kosa, aby neposkodila dosku alebo zdroj.
-
FreeSpirit
Amateur
Díky teda, vystavím si ju aspoň na poličku 
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2017, 15:58)
LOCK
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2017, 15:58)
LOCK