akozbalit.sk
Re: akozbalit.sk
odporucam pozriet aplikaciu Becomme 
A čo z toho keď to taký mrkva opäť zabije svojim štýlom komunikácie?gogo956 napísal:Ved na tom kurze komunikuju aj studenti medzi sebou, kde je problem pod zamienkou vymeny /po skole/ nejakeho ucebneho materialu poziadat niekoho o tel ci email?
Darmo mu jazykový kurz dá príležitosť nadviazať komunikáciu, keď to pokazí doma vetami...
Baldorex
Bezny chlap v danom veku bezne komunikuje so zenami ak s tym ma niekto vazny problem tak potom je to uz na navstevu psychologa
Bezny chlap v danom veku bezne komunikuje so zenami ak s tym ma niekto vazny problem tak potom je to uz na navstevu psychologa
Máš pocit že ja píšem o bežnom chlapovi?
Pozri si moje príspevky, hovorím o typoch ako je kompi a mrkva na tomto fóre a oni rozhodne nie sú vzorka bežného chlapa.
Pozri si moje príspevky, hovorím o typoch ako je kompi a mrkva na tomto fóre a oni rozhodne nie sú vzorka bežného chlapa.
no do... a ja tu pisem rady kade tade zadarmo, mohol som 150 eur za hodinu pytat 
nechcem tu nijak obhajovat tu stranku, asi by som to nikomu nikdy nepodorucil, len reagujem na to ze ci jedna hodina ma zmysel alebo nie. aj z tohto fora vidim ze je vela chalanov co bud nevedia komunikovat so zenami, hanbia sa, nevedia ako zacat alebo na druhej strane si myslia ze s nimi vedia komunikovat ale aj tak nie su schopni ziadnu zbalit. tam by mozno aj ta hodina stacila, vysvetlit ako funguje dynamika medzi muzom a zenou.
nechcem tu nijak obhajovat tu stranku, asi by som to nikomu nikdy nepodorucil, len reagujem na to ze ci jedna hodina ma zmysel alebo nie. aj z tohto fora vidim ze je vela chalanov co bud nevedia komunikovat so zenami, hanbia sa, nevedia ako zacat alebo na druhej strane si myslia ze s nimi vedia komunikovat ale aj tak nie su schopni ziadnu zbalit. tam by mozno aj ta hodina stacila, vysvetlit ako funguje dynamika medzi muzom a zenou.
To ze niekto nevie zbalit babu svojich snov este nemusi nutne znamenat ze by nevedel s nimi komunikovat. Mozno iba nie je jej typ a stym vela nespravi.
to ano, skor som narazal na ludi co nemaju problem sa prihovorit babe aj si s nou pokecat ale vo vysledku sa nikam nedostanu, maximalne tak do friend zony. sam som si na strednej vypocul zopar "si super, ale ja pre teba nie som dost dobra" alebo "nechcem ta stratit ako kamarata"...
a to neni problem o tom ze nie si typ tej baby, respektive ano je, ale lahko vyriesitelny, lebo tym "typom" sa mozes stat jednoducho tym ze sa k nej budes spravat inak.
a to neni problem o tom ze nie si typ tej baby, respektive ano je, ale lahko vyriesitelny, lebo tym "typom" sa mozes stat jednoducho tym ze sa k nej budes spravat inak.
Aacid
Mozno ano a mozno nie
Mozno ano a mozno nie
baldorex ja nechapem preco ta tak hrozne vytacam....
z poslednym accidovim prispevkom suhlasim do bodky...
BTW baldorex neodpustim si ani ja poznamku ako sudit cloveka podla dvoch tem na fore je prinajmensom trosku detske.
z poslednym accidovim prispevkom suhlasim do bodky...
BTW baldorex neodpustim si ani ja poznamku ako sudit cloveka podla dvoch tem na fore je prinajmensom trosku detske.
Určite ma nevytáčaš, dokonca som v tejto téme na teba ani nereagoval.
Iba ťa mám zaradeného, na základe xy tém a príspevkov a ešte viac problémov...
Nazývaj si to ako chceš, nezáleží mi na tvojom názore.
Iba ťa mám zaradeného, na základe xy tém a príspevkov a ešte viac problémov...
toto ma teda zauijima akych problemov prosim ta ?baldorex napísal: na základe xy tém a príspevkov a ešte viac problémov....
Napríklad riešenie cudzích životov a ich ničenie, namiesto riešenia svojich rodinných problémov a úverov...A je toho viac, no naozaj sa mi nechce opakovať tvoje príspevky
.
Kompi, budem mozno kruty, ale budem vychadzat z tvojich prispevkov. Nebudem hodnotit uvery alebo nicenie zivotov, to nie je predmetom tejto temy.
Ked sa ale zamyslim nad balenim zien, tak u teba vidim jeden jediny problem a to je tvoj hendikep. Z mojho pohladu je to tak obmedzujuce pre zenu, ze nemas sancu. Mozes mat neviem ake kurzy za sebou, mozes mat neviem aku charizmu, mozes mat neviem aky dar reci v sebe, ale zial, hendikep nepusti a hoci mozes posobit na zenu mudro, charizmaticky a zabavne, zial, hendikep je prilis obmedzujuci a dovolim si napisat, ze pre mnoho zien aj nepripusty z dovodu myslienok, ze co by hovorila rodina, kamarati ci okoloiduci, ze taka pekna zena a preco s tebou? Viem, kruto napisane, ale nedokazem mat na to iny pohlad. A to si myslim, ze je pohlad asi vacsiny zdravych ludi, ze hladaju niekoho seberovneho. Neuraz sa, neni v ziadnom pripade mojim cielom ta urazit, zosmiesnit alebo ponizit, len sa ti snazim otvorit oci. Nevyhadzuj peniaze za taketo kurzy, radamsej ich pouzi inde, napeiklad na tie baldorexom spominane uvery.
Ked sa ale zamyslim nad balenim zien, tak u teba vidim jeden jediny problem a to je tvoj hendikep. Z mojho pohladu je to tak obmedzujuce pre zenu, ze nemas sancu. Mozes mat neviem ake kurzy za sebou, mozes mat neviem aku charizmu, mozes mat neviem aky dar reci v sebe, ale zial, hendikep nepusti a hoci mozes posobit na zenu mudro, charizmaticky a zabavne, zial, hendikep je prilis obmedzujuci a dovolim si napisat, ze pre mnoho zien aj nepripusty z dovodu myslienok, ze co by hovorila rodina, kamarati ci okoloiduci, ze taka pekna zena a preco s tebou? Viem, kruto napisane, ale nedokazem mat na to iny pohlad. A to si myslim, ze je pohlad asi vacsiny zdravych ludi, ze hladaju niekoho seberovneho. Neuraz sa, neni v ziadnom pripade mojim cielom ta urazit, zosmiesnit alebo ponizit, len sa ti snazim otvorit oci. Nevyhadzuj peniaze za taketo kurzy, radamsej ich pouzi inde, napeiklad na tie baldorexom spominane uvery.
Ako dá sa súhlasiť, ale existujú aj výnimky a so správnym prístupom k životu sa dá docieliť aj zdanlivo nemožné.
Napríklad taký nik vujicic, hendikep úplne niekde inde ako kompi a...
Napríklad taký nik vujicic, hendikep úplne niekde inde ako kompi a...
Jedna lastovicka leto neurobi.
Je to o prístupe k životu.
presne.
telesny hendikep urcite nebude pre vacsinu zien plus, ale skor minus. ale nikto nie je dokonaly a kazdy ma nejake to minus, co je dolezite je mat viac plusov ako minusov, ze?
takze pokial je niekto cele dni zavrety doma za pocitacom, nema ziadne ambicie ci zaujmy a este k tomu je na vozicku, tak to urcite nebude top zviera pre zeny.
pokial ale budes na sebe makat, vyzerat dobre, dobre sa obliekat a idealne mat aj dobru robotu, tak verim tomu ze sa najdu zeny, ktorym to ze si na vozicku prekazat nebude.
urcite to budes mat vzdy tahsie ako niekto kto na vozicku nie je, ale to je bohuzial fakt, ktory sa mozes bud snazit prekonat alebo sa na neho vyhovarat, to je na tebe.
telesny hendikep urcite nebude pre vacsinu zien plus, ale skor minus. ale nikto nie je dokonaly a kazdy ma nejake to minus, co je dolezite je mat viac plusov ako minusov, ze?
takze pokial je niekto cele dni zavrety doma za pocitacom, nema ziadne ambicie ci zaujmy a este k tomu je na vozicku, tak to urcite nebude top zviera pre zeny.
pokial ale budes na sebe makat, vyzerat dobre, dobre sa obliekat a idealne mat aj dobru robotu, tak verim tomu ze sa najdu zeny, ktorym to ze si na vozicku prekazat nebude.
urcite to budes mat vzdy tahsie ako niekto kto na vozicku nie je, ale to je bohuzial fakt, ktory sa mozes bud snazit prekonat alebo sa na neho vyhovarat, to je na tebe.
-
qwerty-xyz
Kto chce nech si kupi knihu, su dve vydania, odporucam prevazne druhe, to prve je uz v podstate zastarale, aj ked stale dobre, problemom druheho vydania je, ze uz tiez zacina zastaravat. To co bol dokonaly navod pred dvoma troma rokmi je uz dnes navod s ucinnostou tak 80% ... mozno menej, mozno viac....
zakladom su dve veci:
1. maknut na sebe: styl obliekania, reci, usmevy, pohlady, hygiena, charizma a vsetko co sa da nacvicit.
2. ist na spravne miesto. riadime sa heslom, ked chceme zensku, ideme na mieto kde je obrovsky (ale ze obrovsky) pocet zenskych a zalostne malo chlapov (najlepsie ziaden) . . . uspech sa dostavi sam.
A to je ake miesto, kde je obrovsky pocet zien a zalostne malo chlapov? Napadaju ma feministicke vecierky, daka ladies night v klube a internat pedagogickej skoly (a pripadne aj mediciny).
-
qwerty-xyz
no vidis ako si na to pekne prisiel aj sam.
niekedy by som tu rad spravil temu na brainstorming ohladom brutalneho rozmyslania nad tym kde este, a kde vsade. co je overene, co platilo kedysi, co plati fici teraz a priebezne to aktualizoval.....
pretoze mozes byt balic aky chces. medzi 100 chlapmi kde nie je ziadna zenska si uzijes tak akurat zadky.
Ale mozes byt aj ňouma, ale ked si v spravnom case, na spravnom mieste tak si proste vrznes. Ked vychytis vysokoskolsky intrak plny zenskych, ktore maju nejaku studenstku akciu a drviva vacsina je az psychopaticky nadrzanych, ale ze fakt, to ten stav treba vidiet, (a zazit) tak boh s tebou, vypni telefon, mysli na pitny rezim a davaj si pozor ci nie si priviazany o radiator.... A ked si, tak sa drz. vacsinou ta pustia na druhy den, ale su izby kde si ta chovaju aj cely vikend...
Ako e to momentalne teraz ja neviem, rad by som to znova zistil, pretoze naposledy ma uistovali zenske vo vlaku ze na niektorych miestach sa to stale nezmenilo a sem tam je to este divokejsie. ale z rozpravania mi to prislo zej e to uavretejsie, asi vdaka netu, tuna si to precita kazy nadrzany blbecek, ktory vydrzi prve kolo 15 sekund, a druhe minutku a potom s placom odkvecne, ...
to nie je pri tych zenskych ziaduce..... takze odhad je, ze uz je to uzavretejsie asi, aj ked co pocuvam z ceska kde mam znameho , tak tam to divoke ostalo vo velkom . . .hlavne praha....
pretoze mozes byt balic aky chces. medzi 100 chlapmi kde nie je ziadna zenska si uzijes tak akurat zadky.
Ale mozes byt aj ňouma, ale ked si v spravnom case, na spravnom mieste tak si proste vrznes. Ked vychytis vysokoskolsky intrak plny zenskych, ktore maju nejaku studenstku akciu a drviva vacsina je az psychopaticky nadrzanych, ale ze fakt, to ten stav treba vidiet, (a zazit) tak boh s tebou, vypni telefon, mysli na pitny rezim a davaj si pozor ci nie si priviazany o radiator.... A ked si, tak sa drz. vacsinou ta pustia na druhy den, ale su izby kde si ta chovaju aj cely vikend...
Ako e to momentalne teraz ja neviem, rad by som to znova zistil, pretoze naposledy ma uistovali zenske vo vlaku ze na niektorych miestach sa to stale nezmenilo a sem tam je to este divokejsie. ale z rozpravania mi to prislo zej e to uavretejsie, asi vdaka netu, tuna si to precita kazy nadrzany blbecek, ktory vydrzi prve kolo 15 sekund, a druhe minutku a potom s placom odkvecne, ...