Investovanie cez Recyclix

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Investovanie cez Recyclix

Príspevok od používateľa brm »

Nie je problém uveriť, že momentálne to funguje... niekedy aj Mojžišov Drukos fungoval a kopec ľudí sa stihlo nabaliť.. ;)

Ako som písal, ak ste už získali výnos vo výške vašej investície, už by ste boli blázni aby ste tam nepokračovali točiť ten jeden vklad dookola až do úplného konca. Každé zarobené € bude váš definitívny zisk a až príde ten čas, kedy to celé skončí, nemusíte ľutovať ten jeden vklad, ktorý ste si už dávno zarobili späť.

Pre nového "investora" je však Recyclix oveľa väčšie riziko ako vo vašom prípade.. riziko bankrotu sa zvyšuje každým dňom... treba preto hľadať niečo nové, čo je ešte na začiatku.. ;)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

beardie napísal:takze zatial si vlozil 720 a vratilo sa ti 185,88?
Spravne. O 6 mesiacov bude investicia splatena a budem otacat len ten jeden vklad a vyberat zisky. Tak, ako BRM pise.
A to som zacal s R cca 2 mesiace dozadu.
Ak by niekto mal zaujem sa do toho pustit, viem mu s tym pomoct. Jedine co by som chcel nech sa zaregistruje na moje ID. (A samozrejme, ak sa pytate preco, tak budem mat 12% z vasho vkladu. Vam to neuskodi ani neodpocita a mne pomoze. Verejne ID pisat nebudem aby som pravidla neporusil, preto sa od zaciatku zmienujem, ze to vieme vyriesit v SS.)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tu zase vyvstava ta moralna otazka, presne ako v pripade kairosu.

tebe su peniaze vyplacane z vkladov novych "investorov". pokial cely system funguje, vsetko je v poriadku, v istom momente to ale padne a ty si si uz sice zarobil ale ten koho nalakas uz mozno zaplace...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

IMI napísal: Spravne.
vratilo sa ti ledva 25 % vkladu a dovolujes si napisat, ze to funguje?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A chces mi povedat, ze nie?
beardie
Redeemer
Redeemer

ked budes mat zisk, potom ano
zatial si v hlbokom minuse

mas napr moznost okamzite si vybrat vklad?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Momentalne zisk pokryva investiciu vlozenu. O par mesiacov ti napisem finalny statement :).
Moznost si okamzite vybrat zisk ano. Vklad teoreticky ano, ale stracas na jeho hodnote ako ho vyberies a neotacas.
beardie
Redeemer
Redeemer

ide mi o to, ci mas moznost vybrat tych vstupnych 720 euro, aby si bol aspon na nule, resp v zisku 180 euro
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mas moznost vybrat len 25% pociatocneho vkladu. Alebo casom 'vyberies' svoj vklad pomoocu ziskou, tak sa dostanes na nulu -> generujes ciste zisky.
beardie
Redeemer
Redeemer

stale velmi riskantne, bez toho, aby som co i len zohladnil moralny rozmer tejto pyramidy, glhf
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cize si zatial v hlbokom minuse. To som chcel pocut. A trvalo ti skoro dve strany dristov od teba, az kym sme sa dopracovali k tejto odpovedi. Suhlasim s tom co pise a naznacuje beardie a hovorit o dakom fungovani stale nemozno ani reci. Navyse aky je skutocny produkt tohto systemu na Ponziho scheme, ci taky ako Kairos, ze realne nic nerobi?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Cize si zatial v hlbokom minuse. To som chcel pocut. A trvalo ti skoro dve strany dristov od teba, az kym sme sa dopracovali k tejto odpovedi. Suhlasim s tom co pise a naznacuje beardie a hovorit o dakom fungovani stale nemozno ani reci. Navyse aky je skutocny produkt tohto systemu na Ponziho scheme, ci taky ako Kairos, ze realne nic nerobi?
Dristov? Dakujem... Produkt si sam snad pozries na webe. Samozrejme, nikto nic nerobi a ja budem coskoro milionar :roll:
Pani, porucam sa od tejto temy.
Ak ma niekto zaujem, tak ma moze v SS kontaktovat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ano, dristov. Pises tu o dakom fungovani a pritom si nebol schopny odpovedat priamo na moju otazku kolko si investoval a kolko sa ti vratilo, mal si problem aj s beardieho otazkami ohladom toho kolko si vlozil, kolko zarobil, ze ci tie peniaze mozes teraz vybrat a vlastne skutocny zamer vidim akurat tak v nahanani refferalu, tak ako to robili v pripade Kairosu, aby sa im splatil aspon uvodny vklad. Kludne sa porucaj, je to lepsie ako sa strapnovat a prepadnut od hanby.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

aacid napísal:toto ja totalne fascinujuce sledovat, hlavne po tom co som pol roka sledoval diskusiu o kairose, toto je 100% kopirka....
:D 2x som kontroloval predmet, ci nie som v kairose :lol:
Konecne nejaka hot tema na hojku, ked uz kairos vychladol.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Ano, dristov. Pises tu o dakom fungovani a pritom si nebol schopny odpovedat priamo na moju otazku kolko si investoval a kolko sa ti vratilo, mal si problem aj s beardieho otazkami ohladom toho kolko si vlozil, kolko zarobil, ze ci tie peniaze mozes teraz vybrat a vlastne skutocny zamer vidim akurat tak v nahanani refferalu, tak ako to robili v pripade Kairosu, aby sa im splatil aspon uvodny vklad. Kludne sa porucaj, je to lepsie ako sa strapnovat a prepadnut od hanby.
Ja sa nestrapnujem a uz nie vobec prepadavam od hanby :)
Spravte si o tom vlastny nazor. Mne je to ukradnute :)
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Funguje to, vyberám si zisky...a chlapec je pritom v hlbokej strate :)

No jo, si king :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

baldorex napísal:Funguje to, vyberám si zisky...a chlapec je pritom v hlbokej strate :)

No jo, si king :)
Spravne, ale nie hocijaky king :cry: .
Neslubujem si ja od toho nic prevratne, cas ukaze akym smerom sa to bude uberat. Bud zarobim alebo ostnem v minuse...

baldorex: nielen rodinu ale aj znamych. vsetci budeme coskoro milionarmi. :? no a uz vazne srsly...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Tak len dúfam, že si do toho namočil celú rodinu :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Paradoxne fakt, ze je aktualne v minuse, mi rozsvecuje male svetielko legitimnosti tejto habadury :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ale ved to je cely princip, preto aj kairos dovoloval kupit najnizsi balicek len za nejakych 100 eur. clovek uvidi ze to funguje, nahadze tam viac penazi (lebo mu to neda "ked tam dam 3x viac penazi, 3x viac zarobim", alebo este viac) a nataha tam co najviac znamych.

paradoxom je ze cim viac ludi tam natahas, tym skorej to cele stroskota, pretoze pri takychto scenaroch sa caka na nejake maximalne nasytenie a potom to majitelia zavru. zoberu ziskane peniaze a prestanu vyplacat. ved preto aj ponukaju referal bonus.
Napísať odpoveď