Masoví strelci, osamelí vlci - dôvod ich vyčíňania

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
loveparademan
Medium Expert
Medium Expert

Masoví strelci, osamelí vlci - dôvod ich vyčíňania

Príspevok od používateľa loveparademan »

Zdar, čo myslíte, aký je hlavný motív a dôvod vyčíňania na prvý pohľad neškodne vyzerajúcich, neislamistických osamelých vlkov. Čo je za tým že okolie ich popisuje ako tichých, neagresívnych, slušných, dobre vychovaných a oni v dospelosti vystrieľajú celú školu, mešitu alebo gay klub?

http://heavy.com/news/2017/01/alexandre ... eo-motive/ - navštevoval šachový klub

http://www.pluska.sk/krimi/krimi/prvy-s ... -base.html - tohto možno poznáte
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Masový strelci, osamelý vlci - dôvod ich vyčíňania

Príspevok od používateľa M142 »

jednoznacne psychicka choroba. motiv podla mna nie je rozhodujuci, takyto ludia si vzdy najdu nejaku skupinu s ktorou sa stotoznia a v jej mene potom vrazdia.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Proste potrebuju vypustit paru a tak sa niekde odpalia, a je im jedno komu tym ublizia.
Prosim, oprav si tie "hrubyce" v nazve temy, skoro mi od nich popraskal monitor :o
loveparademan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa loveparademan »

Mek napísal:Proste potrebuju vypustit paru a tak sa niekde odpalia, a je im jedno komu tym ublizia.
Prosim, oprav si tie "hrubyce" v nazve temy, skoro mi od nich popraskal monitor :o
Dík za pripomienku, ani som si to nevšimol :D

Dosť by ma zaujímalo kde sa v takýchto chlapčiatkach berie, tá para. Za pozornosť stojí, že v každom takomto prípade píšu, že dotyčná osoba bola šikanovaná...
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Mek napísal:Proste potrebuju vypustit paru a tak sa niekde odpalia, a je im jedno komu tym ublizia.
Zďaleka nie. Väčšina z nich ide po vopred vyhliadnutých cieľoch. Napr. Alexandre Bissonnette útočil na mešitu, Kuc sa prezentoval ako bojovník za práva zvierat a pojal to svojsky, Harman útočil na romsku rodinu, ktorá spôsobovala problémy a polícia s nimi nič nezmohla, takisto Andres Breivik mal svoj cieľ atď., atď.

A samotnú kategóriu tvoria "samotári" džihádisti. Tu ani netreba debatovať o tom, čo je cieľom.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Masoví strelci, osamelí vlci - dôvod ich vyčíňania

Príspevok od používateľa harrison314 »

Napísať odpoveď