Ahojte chcel by som sa Vás spýtať.
Pripojil som si druhý monitor, vše funguje v pohode ale...
Na hlavnom monitore mám lištu ale na vedľajšom už nie, neviem či sa nedá aby tá lišta pokračovala / bola druhá (rovnaká ako na hlavnom) i na vedľajšom.
A tapetu , ktorá je nastavená na hlavnom tak je i na vedľajšom nedá sa aby som mohol mať 2 rôzne tapety ?
Windows 7
1. Monitor 2560x1440 (Hlavný)
2. Monitor 1920x1080 (Vedľajší)
Ďakujem.
Príloha1: Takto to myslím. (Obrázok je od cumilko / viewtopic.php?p=2166715 dúfam že to nebude vadiť).
Príloha2: Print screen obrazoviek.
2 Monitory - 2 "lišty" a 2 tapety
-
yoggy
Re: 2 Monitory - 2 "lišty" a 2 tapety :)
Nainstaluj si 8.1 a listu budes mat
v 7 to nie je, existuju na to nejake utilitky, ale nikdy nedosiahned taky efekt ako na 8.1.
Re: 2 Monitory - 2 "lišty" a 2 tapety :)
oohh, to si ma nepotešil. To už radšej W10 tam to funguje tiež ? ale ak by to šlo nejak vymyslieť na W7, nejak inak ako cez programy. (Síce až teraz som si všimol že na väčšine videí kde to nastavujú tak to majú ako jayoggy napísal:Nainstaluj si 8.1 a listu budes matv 7 to nie je, existuju na to nejake utilitky, ale nikdy nedosiahned taky efekt ako na 8.1.
A zabudol som ešte sa spýtať ako prehodím Príloha2 aby hlavný monitor bol 1 a vedľajší 2 ?
Až teraz som si uvedomil že som túto otázku dal do zlej kategórie , ospravedlňujem sa
Re: 2 Monitory - 2 "lišty" a 2 tapety
jasne, pojde to aj vo win10, vid priloha.
a v nastaveniach monitorov by si mal mat moznost zaskrtnut "make this my main display" alebo nieco podobne.
a v nastaveniach monitorov by si mal mat moznost zaskrtnut "make this my main display" alebo nieco podobne.
- Prílohy
-
- Capture.PNG (3.91 KiB) 796 zobrazení
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 2 Monitory - 2 "lišty" a 2 tapety
DisplayFusion...