Windows explorer sa restartuje po otvoreni priecinku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Windows explorer sa restartuje po otvoreni priecinku

Príspevok od používateľa Shwollo »

Caute,

na windowse 8.1 sa nedaju otvarat ziadne priecinky. Vzdy ked sa pokusim nejaky otvorit tak sa cely windows explorer restartuje. Teoreticky by to mohlo byt sposobene windows update - ale ked som ich odinstaloval tak to nepomohlo. Rovnako nepomohlo ani nainstalovat nove. Total commander funguje

Nerobilo by mi problem ani to cele naformatovat ale recovery particia nefunguje takze to nemam z coho obnovit a v Acer servise za to pytaju prachy

Neviete kde je problem?

Jedna sa o tablet Acer Switch 10. Je to priatelkyn tablet takze si nemyslim, ze tam ona nieco pokazila. Podla datumu kedy jej to zacalo robit by som to hodil na windows update - ale ked som ich vsetky odinstaloval tak to nepomohlo
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Windows explorer sa restartuje po otvoreni priecinku

Príspevok od používateľa heker »

Ja si nemyslim, ze to bude aktualuzaciami. Skor sa pripajam k poskodenemu Windowsu, virusu, spyware alrbo inej havedi. Neviem ako su riesene recovery na tabletoch, ale skusil by som na oficialnej stranke Aceru najst tvoj tablet, najst tam podporu/download a ci tam nebude recovery na obnibu Windowsu a cele preinstalovanie. Skus stiahnut aj daky antivir prehladat, ze ci tam nie je virus.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Vo Win 8.1 by mal byť factory reset, ktorý funguje v podstate podobne ako na mobiloch. Neviem, či je ale na to potrebná funkčná recovery partícia.
Shwollo
Darca
Darca

heker napísal:Ja si nemyslim, ze to bude aktualuzaciami. Skor sa pripajam k poskodenemu Windowsu, virusu, spyware alrbo inej havedi. Neviem ako su riesene recovery na tabletoch, ale skusil by som na oficialnej stranke Aceru najst tvoj tablet, najst tam podporu/download a ci tam nebude recovery na obnibu Windowsu a cele preinstalovanie. Skus stiahnut aj daky antivir prehladat, ze ci tam nie je virus.
recovery particiu na oficialnej stranke nenajdem - vobec to neponukaju. Uz im pisal na support a odpovedali mi, ze to nedavaju kvoli pirateniu. Ale mozem si to zaplatit a oni to preinstaluju.

Skusal som norton - nenasiel nic, malwarebytes - co naslo som pomazal ale nepomohlo
94jakub napísal:Vo Win 8.1 by mal byť factory reset, ktorý funguje v podstate podobne ako na mobiloch. Neviem, či je ale na to potrebná funkčná recovery partícia.
nefunguje. Pyta to recovery particiu alebo bootovatelne usb/dvd.

Teoreticky ak by som z torrentov stiahol win a pouzil key co bol k tabletu tak by to malo fungovat, nie?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Malo. Len treba pozriet, ze ci do tabletov ide normalna verzia alebo daka upravena.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

A sú k tomu dostupné drivre a nejaká softvér, ktorý je tam štandardne od výrobcu? Ak sa podarí tam dať aspoň čistý win aby si to vedel doinštalovať.
Windows môžeš stiahnuť oficiálne zo stránky Microsoftu.
Môžeš potom skúsiť aj recovery. Možno tam zostane aj soft výrobcu ale nedám za to ruku do ohňa.
Shwollo
Darca
Darca

94jakub napísal:A sú k tomu dostupné drivre a nejaká softvér, ktorý je tam štandardne od výrobcu? Ak sa podarí tam dať aspoň čistý win aby si to vedel doinštalovať.
Windows môžeš stiahnuť oficiálne zo stránky Microsoftu.
Môžeš potom skúsiť aj recovery. Možno tam zostane aj soft výrobcu ale nedám za to ruku do ohňa.
Drivre su, to nie je problem. Stiahnem win zo stranky MS a uvidime co to spravi. dik
Napísať odpoveď