3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)

Diskusie na politické témy...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: 3. Ficova vlada (2016-2020?)

Príspevok od používateľa Retne »

koho by uz dnes zaujimala podstata toho co dany politik povie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak ta stranka je fakt vtipna: http://www.kapitantomtom.sk/

Priznam sa, ze ma uplne obisiel ten "tomtom", nejako som Danka nikdy nesledoval...ale kua, to on sa fakt takto vyjadruje bezne? :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ako človek človeku? Náno.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pozri si nejaku jeho lubovolnu tlacovku alebo prejav z parlamentu. Ten clovek ma JUDR. a pritom nevie zlozit jedno suvetie, kde by mal spravny slovosled, casovanie, sklonovanie, ci pouzil slova v spravnom tvare alebo spravny slovny druh. Predpokladam, ze ten titul mu tiez "vybavili" jeho fotrovci tunelari.
http://noizz.sk/zabava/danko-vs-gasparo ... ov/c36sjb5
Prílohy
16473104_1050787605066956_2504968347355621332_n.jpg
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

SNS sa zjavne planuje dalej plavit na vlne papalášstva a bude zivit kauzu kapitan Horalka, kedze dnes v relacii o 5 minut 12 tam podpredseda SNS Anton Hrnko vrieskal na Remišovu z OLANO, ze co ona vie o vojenstve a povedal, ze Danko si tu kapitansku hodnost zasluzil. A ano, Hrnko, to je ten, ktoremu policajti zobrali nedavno vodicak, pretoze odmietol zaplatit pokutu a potom volal Kalinakovi, ze nanho tych policajtov poslal naschval. Hrnko o tom v relacii povedal to, ze "vynutene pochybil" (preco potom nezaplati pokutu, ked zablokuje auto, ktore ma prednost?) a policajt vrieskal na stareho cloveka so slabym srdcom, potom hovoril o tom, ze by mala byt znova obnovena priestupkova imunita, aby boli politici chraneni. :mrgreen: Nechapem, ako si niekto mohol mysliet, ze ludia v SNS, ktori sedeli v parlamente s Meciarom alebo priamo do SNS presli z HZDS, zrazu zmenia svoje myslenie z cias tvrdeho meciarizmu...

Inak Kalinak sa tam rehotal na tom, ze vlada Radicovej trvala iba 11 mesiacov, ale na kazdy jeden problem a otazku reagoval v style "To Radicovej vlada...". A moderator isiel dost tvrdo do neho, az som sa cudoval, ze nieco take na RTVS je mozne. Zeby sa ta RTVS lepsila?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

pozeral som, tí dvaja to bola tragikomedia, ešte tie Hrnkove uškrny (že ako som jej to natrel) po tých utokoch na Remišovú. Kaliňák len dookola to isté, Fico sľúbil, tak to bude, SMER drží ceny dole, vratky za plyn ..oni asi majú naučené veci čo majú rapotať, keď idú do relácií
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Skoda, ze ked moze byt dobra konfrontacia ako dnes, tak tam radsej Galka nezavolaju.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Byt politik z hocijakeho sprektra, Galko za konfrontaciu nestoji... nie je toho hodny... to ze je antikorupcny (co mu verim) nestaci...
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ephramko napísal:SNS sa zjavne planuje dalej plavit na vlne papalášstva a bude zivit kauzu kapitan Horalka, kedze dnes v relacii o 5 minut 12 tam podpredseda SNS Anton Hrnko vrieskal na Remišovu z OLANO, ze co ona vie o vojenstve a povedal, ze Danko si tu kapitansku hodnost zasluzil. A ano, Hrnko, to je ten, ktoremu policajti zobrali nedavno vodicak, pretoze odmietol zaplatit pokutu a potom volal Kalinakovi, ze nanho tych policajtov poslal naschval. Hrnko o tom v relacii povedal to, ze "vynutene pochybil" (preco potom nezaplati pokutu, ked zablokuje auto, ktore ma prednost?) a policajt vrieskal na stareho cloveka so slabym srdcom, potom hovoril o tom, ze by mala byt znova obnovena priestupkova imunita, aby boli politici chraneni. :mrgreen: Nechapem, ako si niekto mohol mysliet, ze ludia v SNS, ktori sedeli v parlamente s Meciarom alebo priamo do SNS presli z HZDS, zrazu zmenia svoje myslenie z cias tvrdeho meciarizmu...

Inak Kalinak sa tam rehotal na tom, ze vlada Radicovej trvala iba 11 mesiacov, ale na kazdy jeden problem a otazku reagoval v style "To Radicovej vlada...". A moderator isiel dost tvrdo do neho, az som sa cudoval, ze nieco take na RTVS je mozne. Zeby sa ta RTVS lepsila?
Tiez som cast pozeral a Hrnko bol ako v skole. Taky namysleny a tie jeho komenty a gesta ku Kalinakovi, ze hh, dobre sme jej nalozili, co si ona dovoluje oponovat. Trochu mi to ale prislo nevyrovnane. Ked uz tak by tam mali byt 2 vs. 2 alebo 1 vs. 1.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mna uplne odrovnal ked zahlasil nieco v zmysle, ze za momentalnu aferu s cenami energii moze aj opozicia, pretoze ich poriadne nekontrolovala!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

t0m4s3: ...pritom SAS uz roky atakovala Holjencika a napisala k nemu nejeden clanok, napriklad aj blog z marca 2014: https://marcelklimek.blog.sme.sk/c/3511 ... valit.html
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

t0m4s3 napísal:Mna uplne odrovnal ked zahlasil nieco v zmysle, ze za momentalnu aferu s cenami energii moze aj opozicia, pretoze ich poriadne nekontrolovala!
Alebo aj ten, ze za nevysetrenie kauz moze opozicia, lebo vela kauz ohlasuju :D, bez vysetrenia. Vsak na to je policia aby ich vysetrila a ked maju malo ludi tak to je Kaliho problem.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som síce žiadnu debatu nevidel, ale ak je pravda to, čo píšte v posledných príspevkoch, tak viac sa už sami zosmiešniť nemohli.

V momentálnej vláde musia byť doslova blbci s IQ pod 100, keď si neuvedomujú, že takými argumentami, ako že opozícia nahlasuje veľa káuz a nestíhajú sa vyšetrovať, len podkopávajú svoje vlastné stoličky a ukazujú, že ani nevedia kradnúť sofistikovanejším spôsobom a aj ich najzarytejšiemu voličovi by malo byť jasné, že táto koalícia je len banda amatérskych zlodejov a nekompetentných neschopákov.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ale prd. Nastala už doba, kedy klamanie a hovorenie blbostí v priamom prenose na kameru je bez následkov. Môžu si to dovoliť. Tak prečo sa namáhať...
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Pilifo napísal:Ja som síce žiadnu debatu nevidel, ale ak je pravda to, čo píšte v posledných príspevkoch, tak viac sa už sami zosmiešniť nemohli.

V momentálnej vláde musia byť doslova blbci s IQ pod 100,
https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
Priemerné iq na Slovensku je 96 a keďže tu máme demokraciu, tak sa to odzrkadľuje aj na zložení vlády.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Výstižný Blahov status. Nechápem, ako niekto vôbec môže brať poslancov ako Beblavý a pod. za nejakú alternatívu..

Kód: Vybrať všetko

Nedávno Beblavý obvinil Smer, že kolaboruje s kotlebovcami, lebo kotlebovci nepodporili jeho obštrukciu na zahraničnom výbore v kauze Hlávková. Ja len, že práve idem zo zahraničného výboru, kde koltebovci hlasovali spolu so SaS a OĽaNO za odvolanie premiéra. Ak tomu správne rozumiem, Beblavý by mal teraz ohlásiť tlačovku a obviniť SaS a OĽaNO zo spolupráce s extrémnou pravicou. Haló, Mirko, kde si?! Teraz kašli na valentínky, teraz treba zvolávať tlačovečky! ;-) Mimochodom, na zahraničnom výbore má opozícia väčšinu a keby tam dnes nechýbal Beblavý, tak by to hlasovanie opozičníci vyhrali. Beblavý vlastne svojou neprítomnosťou podržal vládu. Že aká irónia! Ja len, že podľa jeho vlastnej "logiky" to nie sú koltebovci, ale on sám, kto podporuje vládu Roberta Fica... Nuž, nejako sa nám v tých Beblavého nápaditých teóriách kolaborácie palmička utáraná chytá do vlastných argumentačných pascí... 
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Beblavý vlastne svojou neprítomnosťou podržal vládu.
Blaha trepe
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Zase niekto zachytil Dankovu múdrosť a to hneď zrána :lol:

#DankoDroppingKnowledge

/BTW, k tomu priemernému IQ 96 na Slovensku - celkom by potom aj sedelo to, že politici sú zrkadlom národa. Takých tupcov, ako sú teraz vo vláde, človek nenájde na každom kroku. Alebo podľa predchádzajúceho skôr na každom kroku nájde?! :hmm:
Prílohy
danko_dropping_knowledge.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Z psychologickeho hladiska povazujeme priemer za 90-110 a vacsina populacie je prave v tomto pasme. Tie 4 body do 100 az take velke rozdiely neurobia. Ja chapem ze je to statisticky priemer ich merania v urcitom roku, ale v psychologii sa neustale vedie diskusia, ako presne IQ rozne testy meraju a co vlastne meraju. Bezna odchylka je asi +-5 bodov IQ, zalezi od tvojho aktualneho psychickeho stavu, ci si unaveny, ci si bol 2 mesiace na dovolenke alebo prave makas na diplomovke a roznych takychto srandovnych faktoroch.
Prílohy
39251_143948162293430_8380476_n.jpg
39251_143948162293430_8380476_n.jpg (26.29 KiB) 1438 zobrazení
Napísať odpoveď