Ten ich bezny ucet nieje az tak bezny. Podla debaty s ich slecnou sluzi len na investovanie, nakolko oni normalny ucet vraj neposkytuju. Cize ked si otvoris terminovany vklad tak sice posles peniaze na ten JaT ucet ale to je vsetko. Radsej im tam brnkni a popytaj sa, lebo ja som bol kus zmateny co vravela o tom uctemikioko napísal:Ano aj Fio aj Mbank, ale len chcem nazor na J&T
ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio,
Zavolam tam, ale podla webu je to normalny bezny ucet s kartou...
Tak na margo J&T, naozaj to vyzerá na bezplatný účet
https://www.jtbanka.sk/produkty/bezne-ucty.html
btw, ja by som nad tým v takom prípade naozaj pouvažoval, banky politikov/podnikateľov/mafiánov, kde si odkladajú peniaze pracháči sú vždy najbezpečnejšie.
https://www.jtbanka.sk/produkty/bezne-ucty.html
btw, ja by som nad tým v takom prípade naozaj pouvažoval, banky politikov/podnikateľov/mafiánov, kde si odkladajú peniaze pracháči sú vždy najbezpečnejšie.
-
Soviet
Darca
No ako vravim. Ja som si tam zalozil ucet bo som myslel, ze to bude bezny, ale nic ako kartu som nedostal a ako som vyssie spomenul mi bolo povedane, ze oni bezny ucet neposkytuju. Mozno som to len zle zalozil dako. Bo som chcel primarne len terminovany od nich co som dostal.
Mame tu novu banku..
https://www.mojandroid.sk/n26-online-banka-aplikacia/
- registracia do 1. apríla 2017, budete môcť platobnú kartu používať bez mesačných poplatkov. Pri neskoršej registrácii je mesačný poplatok za kartu 2,90 EUR mesačne
- Karta MasterCard ponúka aj povolené prečerpanie, na ktoré sa následne vzťahuje úroková sadzba 8,9%
- Mesačne máte ku karte 5 výberov zadarmo kdekoľvek na svete z akéhokoľvek bankomatu - každý ďalší výber zaplatíte 2 eurá.
- Pri výbere v cudzej mene (inej ako euro) je vám navyše účtovaný aj poplatok 1,7% z vybranej sumy.
- Na celom svete pritom existuje 7000 bankomatov CASH26, z ktorých máte výber kedykoľvek zadarmo.
Banka však ponúka služby, ktorých poplatky sú porovnateľné so slovenskými bankami. Navyše, ich mobilná aplikácia je naozaj nadštandardná a v mnohých ohľadoch predbehne väčšinu slovenských bankových aplikácií
- registracia do 1. apríla 2017, budete môcť platobnú kartu používať bez mesačných poplatkov. Pri neskoršej registrácii je mesačný poplatok za kartu 2,90 EUR mesačne
- Karta MasterCard ponúka aj povolené prečerpanie, na ktoré sa následne vzťahuje úroková sadzba 8,9%
- Mesačne máte ku karte 5 výberov zadarmo kdekoľvek na svete z akéhokoľvek bankomatu - každý ďalší výber zaplatíte 2 eurá.
- Pri výbere v cudzej mene (inej ako euro) je vám navyše účtovaný aj poplatok 1,7% z vybranej sumy.
- Na celom svete pritom existuje 7000 bankomatov CASH26, z ktorých máte výber kedykoľvek zadarmo.
Banka však ponúka služby, ktorých poplatky sú porovnateľné so slovenskými bankami. Navyše, ich mobilná aplikácia je naozaj nadštandardná a v mnohých ohľadoch predbehne väčšinu slovenských bankových aplikácií
Nejaký dôvod ísť do toho?
Nenašiel som tam jediné lákadlo
Nenašiel som tam jediné lákadlo
Ak bude ucet zadarmo, tak napriklad je to vyhodnejsie oproti FIO, vybery z bankomatu.. nevyhoda je, ze si nemas ako vlozit peniaze v hotovosti.. Beriem to len ako dalsiu moznost oproti FIO/mBank/ostatne..
Ďalšiu, alebo drahšiu?
.
To sú celkovo také za uši vyťahané riešenia...
cinges napísal:Mame tu novu banku..![]()
Nemaju VISA kartu ?
-
hojko
Site Admin
Pred viac ako mesiacom som zrusil Zuno. Volali mi zo Zuna, zrusili vklady, chceli cislo uctu na prevedenie penazi. Pytam sa, ze ci moze byt stary BBAN format uctu, ze z hlavy neviem IBAN, nemam ho ako prepocitat. Reku ano, moze byt BBAN, ved oni si to daju do kalkulacky IBAN a poslu to o 28 dni na ucet ked sa zrusi karta. Reku ok, nadiktoval som BBAN, precitala mi ho, schvalil som, vybavene. V pondelok, teda uz viac ako mesiac, tak som dostal mail zo Zuna, vraj mi nemohli poslat peniaze, pretoze som nadiktoval zly ucet. Tak som im napisal email s cislom uctu. Nic. Dnes tam volam s tym, ze by som sa rad dostal k mojim peniazom a o co ide, nadiktoval som moje udaje a dostal som zaujimavu odpoved, ze vraj som im dal cislo v starom formate a aby mohli poslat platbu, ze musi byt v novom. Hovorim, ze operatorka mi pred mesiacom povedala nieco ine, ze tak jej teraz ten ucet nadiktujem. Ze to sa takto neda, ze ved nech im poslem mail z uctu co som mal priradeny. Povedal som jej, ze to je len alias k mailu a preposiela mi to na iny mail, ze jej nemam ako odtial poslat mail, ze ved ma moje cislo, moje rodne cislo, datum narodenia, telefonne cislo a nadiktoval som jej aj mail co som mal priradeny k Zunu. Ale im to nestaci, oni potrebuju mail z mojho mailu. Tak som povedal, ze podam podnet na NBS, zrazu ze to skusi posurit a take dristy, ze na maily reaguju bezne do tyzdna, niekedy do dvoch, ale ze to posuri. Aj tak som podal podnet na NBS, ved ten telefonicky hovor je zaznamenany pri ktorom som im uviedol cislo uctu a povedali, ze je to OK.
Nerozumiem prečo si si zo zuna tie peniaze nepreviedol sám? To si musel čakať na zrušenie účtu a robiť takéto zbytočné kroky?
Ja som si zo zuna poslal peniaze na mBank a odvtedy ma nezaujíma čo sa deje so zuno účtom...
Starý formát účtu už nemôžu používať ani fyzické osoby už cez rok (podnikatelia ešte dlhšie), divím sa že ti to dovolila vôbec diktovať v starom formáte. Asi ti chcela vyjsť v ústrety a teraz bude mať z toho zle.
Je možné že si jej diktoval starý formát čísla účtu a "zabudol" si, že tvoj účet mal aj predčíslie? Síce si ho nikdy nemusel použiť v bežnom platobnom styku a platby ti chodili aj bez neho... Ale nový IBAN je bez neho nesprávny....
Ja som si zo zuna poslal peniaze na mBank a odvtedy ma nezaujíma čo sa deje so zuno účtom...
Starý formát účtu už nemôžu používať ani fyzické osoby už cez rok (podnikatelia ešte dlhšie), divím sa že ti to dovolila vôbec diktovať v starom formáte. Asi ti chcela vyjsť v ústrety a teraz bude mať z toho zle.
Je možné že si jej diktoval starý formát čísla účtu a "zabudol" si, že tvoj účet mal aj predčíslie? Síce si ho nikdy nemusel použiť v bežnom platobnom styku a platby ti chodili aj bez neho... Ale nový IBAN je bez neho nesprávny....
-
hojko
Site Admin
Neviem preco som si ich nepreviedol, nejak mi tych 600 eur nechybalo a bolo mi jedno, ze ci mi ich poslu hned alebo po mesiaci. Dnes by spom si ich urcite previedol skor na druhy ucet a az potom dal zrusit ucet v Zune. Predpokladam, ze tam maju jasny postup co a ako. Opytal som sa, ze ci je mozne nadiktovat jej BBAN format a povedala, ze ano, ze si ho prevedu. Nezabudol som jej nadiktovat ziadne precislie uctu, pretoze ziadne nemam.
Ani mne nechýbali, mal som tam 50 na platby cez viamo.
Ale som si povedal, jeden prevod a nemám problémy
. Čo si s tým prázdnym účtom urobia, mi je srdečne jedno..
A žiadne kroky k zrušeniu účtu ja robiť určite nebudem.
Ale som si povedal, jeden prevod a nemám problémy
A žiadne kroky k zrušeniu účtu ja robiť určite nebudem.
no ono tie internetove banky na Svk este nejake pribudnu/resp doteraz neaktivne zacnu kampane na nove produkty/ a to este len zacne bitka medzi nimi o klienta, v podstate uz nie je co ponuknut ako vyhodu,PABK ma nula percentne uvery, mbank uz take ponuka dva roky./obmedzene vyskou samo/, to este bude kanibalizmus..
ludska hlupost ked si bubaky neprevedies sam, samozrejme su aj ludia ktori online neriesia ale ten by si zuno nedal
Ma niekto skusenosti s Privatbanka Konto Plus? Malo by byt bezplatne a vraj maju lepsi kurz pri platbach kartou ako Fio a TB. Len sa mi nezda, ze by dala Penta nieco zadarmo. Ma to nejaky hacik?
-
Soviet
Darca
Unicredit tento vikend vymenil IB, takze zas krok k lepsiemu
Kusok si treba zvyknut,ale isto lepsie ako to co bolo doteraz.
Ja mam este stary IB
-
Soviet
Darca
Hmm.. dobra haluska. Lebo som mame otvaral ucet v stvrtok a pod jej kontom som mal novy IB. A kedze mali teraz 2dni "udrzbu" som cakal, ze vsetkych migruju na novy IB. Ale ocividne im nevydalo, kedze aj mne ostal stary IB