Notebook - problém s batériou
Notebook - problém s batériou
Čaute, mam problém s batériou v notebooku Asus X550VB. Kontrolka batérie bliká na oranžovo čo podla manuálu znamená "počítač beží v režime batérie a batéria je nabitá na menej ako 10%". Keď notebook odpojím z nabíjačky hneď sa vypne ako keby tam ani nebola. Je batéria KO?
Re: Notebook - problém s batériou
Ano, bude KO.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
X550VB je stara seria notebookov od Asusu, predpokladam, ze moze mat kludne aj 5 rokov a to je fakticky uz za zivostnostou baterie, najme ten notebook bezal dost casto na bateriu. Treba kupit bateriu z internetu, v najhorsom ju vratis spat. Len si daj pozor, aby si nekupil daku cinsku kravinu, ktora bude fungovat 3 mesiace a potom kapacita baterie klesne na polovicu.
Notebook bol kupovaný asi pred 3-4 rokmi a bežal 95% času na nabíjačke. Batériu nepotrebujem len som chcel vedieť či to nemôže byt nejaký softvérový problém napr. Už je aj tak cas na novy notebook 
95 percent casu na nabijacku s vlozeniu bateriou, vsak? Tym padom vybilo 10 percent baterie a hned ju nabijalo. A takto dookola. Ked je notebook 95 percent casu na bateriu, tak je najlepsie bateriu vybrat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja som baterku vyberal a po 2 rokoch aj tak skapala 
Pretoze ju treba aj zapojit, vybit, nabit.....
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A písal som niekde že mi stála na poličke? 
A ja som pisal o policke nieco?