Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nerio napísal:Najviac som sa zasmial na tom Armstrongovom tvrdení že Tour de France sa bez dopingu vyhrať nedá, že to je o prísunu kyslíka do svalov, a že bez dopingu sa to nedá. Takto krátkozraký prístup je až nechutný. Čo by sa nedalo, dalo by sa len by ste tour neprešli za 3 týždne ale dajme tomu za 4-5 týždňov.
Netrep sprostosti, akurat by kopcovite etapy trvali mozno o 20 minut dlhsie.

“It never gets easier, you just go faster.” Greg LeMond, US cyclist
Nerio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nerio »

Preto som napísal dajme tomu, lebo Lance Armstrong to povedal tak ako keby ten doping dával extrémne množstvo energie navyše.
Mimochodom to o tom "netrep sprostosti" to môžeš hovoriť akurát tak Armstrongovy nie mne on doslova vravel že sa to bez dopingu nedá, on doslova hovoril že nedopuje reportérke do očí. On žaloval ľudí ktorý o ňom písali že dopuje.
Armstrong: "Vždy som tvrdil, že ma článok nespravodlivo obviňuje z dopovania. Bol založený na nepravdivých tvrdeniach."
"Už nemôžeme tolerovať, čo sa deje. Sme chorí a unavení z tých obvinení... V boji proti nim urobíme všetko..." A potom: "Vyhrať Tour bez dopingu je nemožné" Prečo by to bolo nemožné, trvalo by to možno dlhšie možno by ste nepodávali tak dobré výsledky možno by ste nešli tak rýchlo, ale niekto by predsa len vyhral
Nie je to športovec, ale klamár, bez chrbtovej kosti.
No a nehovorte len že "No taký je šport on sa len prispôsobil" Dobre beriem, ale nech nehovorí také do neba volajúce kraviny ako že bez dopingu sa Tour de France vyhrať nedá.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V principe mal pravdu. V casoch ked vyhraval TdF, tak dopovala vacsina spickovych jazdcov a da sa povedat, ze aj tych zvysnych. Takze medzi ostatnymi by bez dopingu sancu nemal.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Skuste citat obaja, ja som sa pozastavil nad 4-5 tyzdnami.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja som na 4-5 tyzdnov vobec nereagoval, iba na doping vseobecne. Samozrejme, ze by tu tour presli normalne, len cas by bol celkovo mozno o 10 percent vyssi.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Uff

Príspevok od používateľa test »

Uff, zaujimava konspiracia. Ale bez vanku sa ani listok nepohne. Precital som si aj komentare a spomina sa, ze ako Stybara podozrievali ci obvinili na klasike z motorceka, tak ziadny vacsi uspech nezaznamenal.

https://sport.sme.sk/c/20446637/froomov ... -tour.html
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

U novinarov sa ale ten listok hybe aj v bezvetri. Staci ze klesa naklad a hned sa stane nejaky skandal.
Melu o tom dobre 3 roky, ale este nikoho nikdy nechytili. Ani pri dopingu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ryan a to si kde vzal? Predsa s elektromotorom chytili mala belgicka pretekarka v cyklokrose - http://www.tvnoviny.sk/sport/1818205_sk ... vany-motor

Aj Hesjedal bol obvinovany, pretoze sa mu pri pade tocilo koleso s pedalmi, ale u Hesjedala to tusim ukazali, ze cim to moze byt sposobene -

Izagirre a jejo pad na Vuelte -

Najznamejsia je ale ukazka zoztrihov u legendarneho Cancellaru, nikdy mu nic ale nedokazali a jeho dlhorocne vysledky to mozu vsetko popierat -

Costa a jeho zahadne tociace sa koleso na zavode Okolo Bretonska -

Mensi zavod v Australii -

So skenovanim bicyklov sa zacalo az pocas Gira alebo Tour 2016, takze tie roky predtym mohli kludne mechanicky doping pouzivat a nikoho nic nenapadlo, pretoze posledne roky to bol lov na Armstronga, doping z hladiska mediciny a mali tam co robit pri vysetrovani. A kym sa zamerali prevazne na tento sposob dopingu, tak je mozne, ze mechanicky doping im roky unikal. Plati vsak, ze belgicanka prichutena bola, dostala 6 rokov zakaz a daku pokutu, u ostatnych to boli len nedokazane obvinenia. Ak sa v roku 2017 bude na viacero velkych zavodoch a klasikach podrobne kontrolovat vsetko co je treba vratane skenovania bicyklov, tak mozny mechanicky doping a podozrenia z neho by sa mohli vytratit, pretoze odhalit mechanicky doping je jednoduchsie ako odhalit zazraky v medicine, ktore v minulosti roky praktizoval napriklad doktor Ferrari.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

inak pre zaujímavosť, Cancellara podobné zrýchlenie aké bolo vo videu nado mnou predviedol aj vo Flándrach. 2:01:21
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

RTVS zvyšuje počet cyklistických prenosov, Sagana uvidíme na Dvojke už tento víkend

Cyklistické preteky, na ktoré má RTVS vysielacie práva v roku 2017:
Omloop Het Nieuwsblad (25.2.)
Kuurne-Brusel-Kuurne (26.2.)
Okolo Flámska (2.4.)
Paríž - Roubaix (9.4.)
Liége - Bastogne - Liége (23.4.)
Okolo Švajčiarska (10.6. - 18.6.) (nepotvrdené)
Majstrovstvá Slovenska (25.6.) (nepotvrdené)
Tour de France (1.7. - 23.7.)
Majstrovstvá sveta (17.9. - 24.9.)
gorsche
Medium Star
Medium Star

pozeral niekto túto jar? čo pretek to tragédia :/ pre Petra samozrejme
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som pozeral. Ale s tvojim tvrdenim o tragedii nesuhlasim. Ma tam druhe miesto, pred tyzdnom spadol kvoli bunde, ktoru zachytil. Dnes mal tusim 2x defekt, z toho jeden dakych 30km pred cielom co ho stalo minutu casu, ktoru uz nestiahol. Defekty su sucastou pave, je to tam bezne a nebol sam, ktory na to doplatil. Zachytenu bundu, tak to nie je jeho chyba. Druhe miesto? No tak Van Avermaet mal trosku viac sil a vyhral. Nevadi, sezona len zacala a pre Sagana je vrcholom najskor Tour de France, potom majstrovstva sveta. Tento rok su MS v Norsku, o rok v Rakusku. V Norsku idu 12x cca 1,5km kopec so sklonom 6 az 7 percent, takze to Saganovi nemusi sediet a skor tam budu utocit vrchari. Okrem toho Sagan prisiel do noveho timu, ktory sa len formuje a nemozno cakat, ze bude mat zazemie a podporu ako v Tinkoffe. Pockajme si na Kaliforniu, na Svajciarsko, na Tour de France.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Co uz len na takom smiesnom 1,5km 6-7% "kopci" vrchari urobia? Pozri sa na San Remo, tam mas Cipresu a Poggio, ktore su o nieco miernejsie a trosku dlhsie. Navyse so skoro 300km v nohach. Take kopce sa idu v baliku skoro zadarmo a Sagan ich jazdi na jednu nosnu dierku. Tento rok zavrsi triple. Tuto jar ma fazonu neskutocnu, akurat to chcelo trosku viac stastia / menej smoly. Bohuzial, vsetci jazdia proti nemu, pretoze je jednoducho najlepsi.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Tragedia v zmysle ze vzdy sa mu niečo zle prihodilo. 2x spadol, raz defekt a raz ho nasral Niki :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Na Omloop ho vybuchal GVA a na MSR ho zase oje*** Kwiatek
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak niekto sledujete tohtorocne Giro, tak za zaujimavost stoji jeden fail s cielom - http://sport.tn.nova.cz/clanek/cyklista ... smich.html

Do pozornosti davam, ze v nedelu sa ide kvalitna etapa so zaverecnym 25 kilometrovym stupanim na Blockhaus. Kralovska etapa potom v utorok 23.maja a dobre kopce aj 25.maja.
gorsche
Medium Star
Medium Star

To s predčasnou radosťou sa stáva až veľmi často. Si z neho možno urobili športoví riaditelia srandu, že jazdí posledné kolo :D. Giro je veľmi zaujímavé a to ešte nezačali ani kopce. Taktiež Bora ukazuje, že tím nie je len o Saganovi. Zajtra začína ale ToC kde ma Bora najnadupanejší tím, čo znamená len jedno, nezmaturujem :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

To mas blbe, ak nezmaturujes. V lete sa v druhom termine maturit ide zase Vuelta :D
Napísať odpoveď