Ak máš namysli ten dekrét, tak Pán bývali prezident Hussein podobným dekrétom exekutívnych príkazov zakázal vstup do USA cudzincom s konkrétnych krajin 6 krát, alebo všetky Trumpom dotknuté štáty boli menované aj v jeho vlastnom zákone vylepšenom programe odobrania víz.Retne napísal:Mozno tebe to je smiesne, no normalnemu cloveku nepride smiesne to co aktualne robi Pan egocentrik...
Prezidentské voľby 2016 v USA
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
Aj si si precital co si sem postol (ja som cital len ten druhy clanok, kedze ten prvy mi pripomina trosku weby typu zem a veku a pod. ...)?kali520 napísal:Ak máš namysli ten dekrét, tak Pán bývali prezident Hussein podobným dekrétom exekutívnych príkazov zakázal vstup do USA cudzincom s konkrétnych krajin 6 krát, alebo všetky Trumpom dotknuté štáty boli menované aj v jeho vlastnom zákone vylepšenom programe odobrania víz.
Oh a btw si mi neodpovedal na moju otazku na predoslej strane...
ze nevidim ziadne protesty proti moslimskym krajinam, ktore dlhodobo neumoznuju vstup prislusnikov istej krajiny na svoje uzemie...
asi preto, ze to trva uz dlhe roky a nikoho to uz nevzrusuje, pricom aktualne Trumpovo nariadenie je len na 90 dni
asi preto, ze to trva uz dlhe roky a nikoho to uz nevzrusuje, pricom aktualne Trumpovo nariadenie je len na 90 dni
Zas to trápne porovnávanie s podaktorými zaostalými a spiatočníckymi krajinami.
nevysvetlis...hughito napísal:Zas to trápne porovnávanie s podaktorými zaostalými a spiatočníckymi krajinami.
Iran, SA, Katar, UAE su spiatocnicke? v com tentokrat? v islame? 
zaujimave, ze doteraz vam nevadili
zaujimave, ze doteraz vam nevadili
je uplne jedno ci su spiatocnicke alebo nie, preco ale porovanavat, aku to ma logiku? nieco v style "preco si musim ja umyvat zuby ked jozko od susedov si neumyva?"
americania protestuju proti rozhodnutiu ich vlady a ty napises ze nevidis ziadne protesty voci rozhodnutiam cudzich vlad, ktore sa stali bohvie kedy davno v minulosti... logika...
americania protestuju proti rozhodnutiu ich vlady a ty napises ze nevidis ziadne protesty voci rozhodnutiam cudzich vlad, ktore sa stali bohvie kedy davno v minulosti... logika...
Záleží od toho, či sa ten "protest" nepremení na riot.Retne napísal:Mozno tebe to je smiesne, no normalnemu cloveku nepride smiesne to co aktualne robi Pan egocentrik...
A mozno by sme sa tu na Slovensku mali lepsie ak by ludom neprisli smiesni protestujuci ludia a ich protesty voci politikom...
Stále som sa nedozvedel čo majú priniesť. Stanné právo? Iného prezidenta? Ešte väčšie rozdelenie a nenávisť medzi obyvateľmi? A to všetko preto lebo sa to nepáči pár vplyvným ľuďom, ktoré ťahajú mainstreamom a tým aj zmýšľaním oviec.
Inač ty si dosť precitlivelý, keď ťa rozruší podobný príbeh. A potom vôbec bez nejakého zdravého úsudku alebo zváženia následkov by si robil presne to isté čo eurokrati a podobný zvrchovanci/vlastizradcovia a ničitelia národov, kultúr.. A práve takýto ľudia sú zodpovedný za vytváranie ešte väčšieho napätia a nenávisti medzi rôznymi ľuďmi rôznych kultúr, národov a náboženstiev, ktorá tam ani nemusela byť.Retne napísal:Ale v konecnom dosledku to uz nebude to co tam bolo teraz... cital som o jednej studentke ktora posledny rok venovala administrative, zhananiu financii, hladaniu institucie/profaka ktoru by zobral pod seba, no a po tomto vsetko mala nastupit konecne do lietadla a ist na 5 rokov do USA na phd, no a zrazu nic z toho lebo trump... tak aspon na tieto pripady sa to nebude vztahovat...
je to kratkodoby zakaz za ucelom sprisnenia bezpecnostnych procesov, nic (aspon zatial) trvale
Este raz rebuss, to najlepsie, teda to najinteligentnejsie/najvzdelanejsie co amerika ma, nevolilo Trumpa... cize nazvat ich ovce, tzv. ludi bez zdraveho VLASTNEHO usudku je blbost...rebuss napísal:Záleží od toho, či sa ten "protest" nepremení na riot.
Stále som sa nedozvedel čo majú priniesť. Stanné právo? Iného prezidenta? Ešte väčšie rozdelenie a nenávisť medzi obyvateľmi? A to všetko preto lebo sa to nepáči pár vplyvným ľuďom, ktoré ťahajú mainstreamom a tým aj zmýšľaním oviec.
Inač ty si dosť precitlivelý, keď ťa rozruší podobný príbeh. A potom vôbec bez nejakého zdravého úsudku alebo zváženia následkov by si robil presne to isté čo eurokrati a podobný zvrchovanci/vlastizradcovia a ničitelia národov, kultúr.. A práve takýto ľudia sú zodpovedný za vytváranie ešte väčšieho napätia a nenávisti medzi rôznymi ľuďmi rôznych kultúr, národov a náboženstiev, ktorá tam ani nemusela byť.
Kód: Vybrať všetko
eurokrati a podobný zvrchovanci/vlastizradcovia a ničitelia národov, kultúrRe: Prezidentské voľby 2016 v USA
uvazovanie kazdeho druheho diskutujuceho:
"suhlasim s tym? je to super pravda dokonale. nesuhlasim s tym? je to loz, oni su zaplateni, ludia su ovce, jasteri tahaju za nitky..."
kto sa tam nasiel? zacina sa na r a konci na ss.
"suhlasim s tym? je to super pravda dokonale. nesuhlasim s tym? je to loz, oni su zaplateni, ludia su ovce, jasteri tahaju za nitky..."
kto sa tam nasiel? zacina sa na r a konci na ss.
To súdiš na základe obeda s nejakým inteligentným človekom.. dobre vedieť, všetko vysvetľuje.Retne napísal:Este raz rebuss, to najlepsie, teda to najinteligentnejsie/najvzdelanejsie co amerika ma, nevolilo Trumpa... cize nazvat ich ovce, tzv. ludi bez zdraveho VLASTNEHO usudku je blbost...
A inak ak sa vratíme na začiatok tvojej analýzy, ak by to najinteligentnejšie najsamlepšie obyvateľstvo, tzv elita nevolila Trumpa, tak by museli už len na odpor voliť Hillary, čo sa samo o sebe nedá považovať za veľmi inteligentný počin.
Ako inak by si ich nazval? Kľudne prídi s nápadmi, nech sa silou mocou líšime od tých zlých, zapredaných, rusofilných hláv, lebo si to niekde v ich spektre videl.Retne napísal:ty musis byt citatel zem a veku, hlavnychsprav, alebo podobnych alternativnych wevob, inac by si takyto slovnik nema
Máš pravdu. Ani s tebou nesúhlasím.aacid napísal:kto sa tam nasiel? zacina sa na r a konci na ss.
Tych obedov/ludi, boli desiatky, nie jeden jediny? Ty si uz bol v USA, mal si moznost tam pracovat/zit, ze mas moznost priniest nieco vlsatneho do tejto diskusie?d
Neviem ci vies, ale volby v USA (po primarkach) su medzi dvoma kandidatmi. Ukaz mi kde som napisal, ze ja alebo moji znami v USA si myslia, ze Clintonova je 100% skvela kandidatka...
Neviem ci vies, ale volby v USA (po primarkach) su medzi dvoma kandidatmi. Ukaz mi kde som napisal, ze ja alebo moji znami v USA si myslia, ze Clintonova je 100% skvela kandidatka...
nie, doteraz si Jozko neumyval a ani ja si 3 mesiace nechcem, preco vam to vadi a predtym vam to u Jozka nevadilo?aacid napísal:je uplne jedno ci su spiatocnicke alebo nie, preco ale porovanavat, aku to ma logiku? nieco v style "preco si musim ja umyvat zuby ked jozko od susedov si neumyva?"
este 1 poznamka - ziaden stat nie je povinny vpustit kohokolvek na svoje uzemie, len preto, ze by ten dotycny chcel
ale o tom sme sa uz bavili, ked prebiehala migracna kriza bez relevantneho vysledku...
Stále tu budeš len generalizovať aj keby išlo o 100- čo by bol očividne výsledok toho, že sa pohybuješ v takom prostredí. Lenže tam sa svet nekončí.Retne napísal:Tych obedov/ludi, boli desiatky, nie jeden jediny?
Neviem jak si to mám vysvetliť. Ak pre inteligenciu nie je dobrý Trump ani Clintonka, tak koho je to chyba? Absurdita sama o sebe. Vo voľbách je to vždy buď-alebo či sa to niekomu páči alebo nie.Retne napísal:Ukaz mi kde som napisal, ze ja alebo moji znami v USA si myslia, ze Clintonova je 100% skvela kandidatka...
sak tu neni co vysvetlovat, ani trump ani clintonova neboli dobre volby, to je kazdemu jasne a teraz co? to znamena ze sa ludia nemozu stazovat na trumpa?
ale suhlasim s tou prvou castou, nejde o to co si mysli inteligencia, lebo tej bude vzdy mensina, gaussova krivka nepusti. ved aj tu na slovensku mame fica aj ked ziadny inteligentny clovek by ho nevolil.
ale suhlasim s tou prvou castou, nejde o to co si mysli inteligencia, lebo tej bude vzdy mensina, gaussova krivka nepusti. ved aj tu na slovensku mame fica aj ked ziadny inteligentny clovek by ho nevolil.
O com zase trepes? Kde ja generalizujem??? Uz prestan prosim ta pisat nieco co som nikdy nikde nepovedal nenapisal!!! Ja som ti len skromne vyvratil, ze ludia s ktorymi som pracoval/pracujem patria medzi to najlepsie to amerika ma (co sa tyka intelektu) a ziaden z nich nevolil, nepodporoval Trumpa... Ty si tych ludi nazval ovce, nie ja!!!
Ku volbam. Od zaciatku to nebolo len o dvoch dopredu znamych kandidatoch. Najprv boli primarky. Kde bol aj Sanders, na neho som sa bol aj osobne pozriet a ak by som mohol volit, volil by som jeho... No nanestastie, pre demokratov, cele USA a mozno (uvidime) pre cely svet sa nepostavil on voci Trumpovi, ale Hillary s jej superdelegatmi. Vtedy bol Bernie v passe, cize uz sa nedalo volit Sandersa a ani nikoho ineho....
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2017, 17:02)
Ku volbam. Od zaciatku to nebolo len o dvoch dopredu znamych kandidatoch. Najprv boli primarky. Kde bol aj Sanders, na neho som sa bol aj osobne pozriet a ak by som mohol volit, volil by som jeho... No nanestastie, pre demokratov, cele USA a mozno (uvidime) pre cely svet sa nepostavil on voci Trumpovi, ale Hillary s jej superdelegatmi. Vtedy bol Bernie v passe, cize uz sa nedalo volit Sandersa a ani nikoho ineho....
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2017, 17:02)
a toto je chore... ked raz nie som na nieco expert, tak si to dam od experta na danu problematiku vysvetlit... dnes si niektori myslia, ze po precitani troch clankov niekde na internete su z nich znalci problematiky... Creme de la creme je ked ma idu kadrovat z mojho oboru nejaki rychlovzdelanci a la cital som na webe...aacid napísal:nejde o to co si mysli inteligencia
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zaujímavé. Ja čo sledujem jedno odborné fórum, kde je značná časť užívateľov univerzitne vzdelaná a praktizujúca vysoko kvalifikovanú prax, tak z nich obyvatelia USA mali veľký podiel voličov Trumpa. Nie je ich vačšina, ale ani zanedbateľný počet.Retne napísal:Ja som ti len skromne vyvratil, ze ludia s ktorymi som pracoval/pracujem patria medzi to najlepsie to amerika ma (co sa tyka intelektu) a ziaden z nich nevolil, nepodporoval Trumpa...
No a aj chodim na odborne forum vo svojej oblasti jedine co tam ohladom Trumpa, je jedna peticia za zrusenie zakazu vyjadrovania sa pre statnych pracovnikov...
Asi nie je odborne ako odborne...
Asi nie je odborne ako odborne...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Rozviň.Retne napísal:Asi nie je odborne ako odborne...