Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa heker »

Aka je cena takeho programu? Kedysi to bolo aj tu v teme uvedene, poplatok bol myslim dost vysoky, mozno to bolo aj par stoviek eur za mesiac alebo tak. No pokial clovek podava za velke peniaze, tak sa to splati.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Toto je odpoveď od RebelBettingu:
Ja: "Hi, are there any ways how RebelBetting can help customers prevent being blocked by certain bookmakers in case of a lot of winning bets?"

RebelBetting: "Hi!

Well, limitations are definitely something you will need to get used to when arbitrage trading. You can still make really good money, especially in the first months when running unlimited and taking advantage of all the generous sign up bonuses. We have customers that have been successful arbitrage traders for years.

I strongly suggest that you read the e-book, it covers limitations in detail and much more:
http://rebelbetting.com/e-book

There you'll get tips on how to avoid getting limited!

Also, you don't have to worry about being limited or restricted just by using RebelBetting.

The RebelBetting browser is embedded in the software, so from the bookmakers point of view you're just browsing from your own computer, with your regular IP."
heker
Redeemer
Redeemer

Fajn, ale cena je aka?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

http://rebelbetting.com/pricing

Takže je jasné, že to nie je pre niekoho, kto podáva za 10€. Ak by však platilo to, že vieš zarobiť 10-20%, tak by to nemuselo byť až tak veľa.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

no ak sa do toho pustíš, veľmi by ma zaujímalo, či ťa fakt nebloknú...mňa napr. obmedzili už na bet365 a to som tam nehral surebety ani nevyhral nejaké veľké peniaze...ešte ma napadol problém pri padaní kurzov, resp. sa môže stať, že jeden trafíš OK a keď budeš chcieť podať ten druhý na vyváženie, klesne a už nemáš istý profit. Ďalšia vec, ako často budú tie zápasy, ktoré bude treba podať, koľko času na to bude treba, aj keď to tie zápasy nájde, podávať sa to bude pravdepodobne manuálne a to nehovorím ešte o prevádzaní peňazí..ale skúsim si to ešte naštudovať ako to presne funguje

//autoeditácia príspevku (05 Feb 2017, 11:28)
potvrdili sa moje obavy, tu je k tomu pekný článok https://www.muzskystyl.cz/da-se-vydelat ... tting-com/
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dobrý článok, ja som práve čítal o tom, že tie surebety sú okamžite preč skôr pri Free variantách takýchto softov, ktoré používajú tisícky ľudí. Tie platené si samozrejme dosť ľudí nekupuje, takže som bol v tom, že naraziť na dobré surebety by nemal byť taký problém.

Ak si ale zoberiem čas, ktorý tomu musel venovať autor toho článku, tak je jasné, že sa to vôbec neoplatí, ak teda človek nemá k dispozícii aspoň 10-násobok toho, čo mal on a v tom prípade sa dajú tie prachy zhodnotiť aj lepším úrokom...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no tak vyhrat 300€ za dva mesiace sa da aj bez tych komplikacii a mnozstva casu
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo dá, ale neber to zasa ako samozrejmosť, ktorú vieš robiť pravidelne a bez rizika, koľko ľudí asi tak vie zarobiť 300€ na tipovaní každý mesiac?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no ved ale kolko ludi ma tolko casu a dostupnych prostriedkov ako chalan v clanku? :) podla mna sa s tym neoplati šaškovat
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jurco12 »

zdravim viete niekto poradit naozaj overenu stranku na nejake typy ? ci su naozaj vsetky len bullshit na okradanie ludi :D
heker
Redeemer
Redeemer

Cakas, ze ti na niekto tipy a ty na tom lahko zarobis?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Profesionálni tipéri majú úspešnosť tak 57-65%, takže zarábajú, ale ak chceš tipy takýchto ľudí, musíš si za ne zaplatiť.

Napr. http://www.sportsline.com/
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

je mi jasne ze peniaze mi same k noham nespadnu :D ... len ci viete o niekom kto predava nejake typy a ma nejaku dobru uspesnost.. dakuem idem ich pozriet
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

treba vyberať takých, ktorí majú verifikované tipy nezávislou treťou stranou, napríklad Betrush https://www.betrush.com/verified/

Pozeraj však takých, ktorí majú dlhodobo dobré štatistiky, nie že im vystrelí pár desiatok tipov dobre, to sa môže stať hocikomu. Ďalšou nevýhodou je, že tam brutálne rýchlo padajú kurzy, aj keď podávaš okamžite, ako ti od nich príde email. Stávkové nie sú hlúpe, takže to nie je také ružové, ako v štatistikách.
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

na kolko myslis ze sa tym statistikam da verit ? kebyze si robim nejaky benchmark tak ze ci to ma vyznam vobec brat ich do uvahy
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tieto štatistiky sú 100% pravé, je to nezávislá strana, kde stránky platia, aby im overila tipy. Funguje to tak, že ich zadajú pred zápasom a betrush ich následne po odohraní zápasu zverejní. Žiadne prepisovačky či photoshopy.
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

oukej diky, ale verim ze aj to si vedia stranky nejako osmelit aby mali lepsie statistiky
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nevedia, jednoducho drvivá väčšina nepoužíva takúto verifikáciu, skús napísať nejakej a uvidíš ako ti povedia, že to nemajú, nechcú, nemôžu mať, chcú mať vlastnú verifikáciu, nepotrebujú to a podobné vývhovorky
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

no jasne tak to potom poznas ze ci klamu alebo nie, kazdopadne ale aj u tych co pouzivaju tu verifikaciu to nie je uplne iste
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Možno preto sa tomu hovorí aj "tipovanie" :D
Zamknuté