Nokia Lumia 820 - nedá sa nastaviť konto Microsoft

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
vald
Light Star
Light Star

Nokia Lumia 820 - nedá sa nastaviť konto Microsoft

Príspevok od používateľa vald »

Zdravím. Mám tu jeden problém a neviem si s ním rady. Preliezol som už všetky možné stránky a nikde som nepochodil/ resp. to čo som našiel nepomohlo.

Ide o to, že sa mi vôbec nedá pripojiť do obchodu - T.j. nejde mi zadať konto do Microsoftu.

Dnes som urobil továrenské nastavenie pretože mobil niekomu dávam a ten dotyčný chce vlastné konto.
Takže urobil som továrenské nastavenie, popotvrdzoval podmienky, jazyk, čas atď, zadal prihlasovacie údaje do wifi.
Všetko bez problémov až kým nedošlo na položku: "Nastaviť konto Microsoft".
Ani za živý svet mi to nejde. Stále vypisuje hlášku: "Nedá sa pripojiť! Momentálne sa nedá pripojiť. Chvíľu počkajte a skúste to znova."
Lenže tento stav trvá už cca od štyroch popoludní (teraz je skoro pol jednej po polnoci)
Zaujímavé ale je, že internet mi funguje v poriadku. Ako cez wifi, tak aj dátový prenos. Konto je zriadené - cez internet sa doň dá prihlásiť.
Jediné čo nefunguje je možnosť zadania e-mailu do nastavenia. (t.j. nepustí ma k možnosti prihlásiť sa do konta)
Neviete niekto prosím vás kde by mohla byť chyba? Stalo sa to už niekomu? Ak áno ako to riešil?
Vopred ďakujem za pomoc.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nokia Lumia 820 - nedá sa nastaviť konto Microsoft

Príspevok od používateľa heker »

Mas tam najnovsi firmware?
jojo1996
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jojo1996 »

vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

Už mi to ide. Bol som hore skoro do dvoch a keď som to dnes ráno skúsil, už to išlo. Nechápem prečo mi to nešlo včera. Chyba musela byť u nich. (ten článok to len potvrdzuje).
Inak je tam Windows 8.1 Upgrade na W10 mi nešla (vraj moje zariadenie nepodporuje prechod na win.10))
V každom prípade vám ďakujem chlapci za ochotu pomôcť mi. Veľmi si toho cením.
Napísať odpoveď