Multi-kulti
Re: Multi-kulti
To je presne to isté, ako keď sa predstavitelia Daešu a pod. radujú z nových opatrení Trumpa + pod. akcií v Európe. Im to len nahráva plusové body, nič iné. Čiže v podstate vzniká paradoxná situácia, že rôzni "bojovníci" proti všetkému možnému, nahrávajú body islamistickým skupinám.
Ti blbi ti na toto povedia, ze to nie je pravda...hughito napísal:To je presne to isté, ako keď sa predstavitelia Daešu a pod. radujú z nových opatrení Trumpa + pod. akcií v Európe. Im to len nahráva plusové body, nič iné. Čiže v podstate vzniká paradoxný situácia, že rôzni "bojovníci" proti všetkému možnému, nahrávajú body islamistickým skupinám.
Ti poloblbi, zacnu s nepochopenim hapkat, kedze vlastne pochopia, ze boli blbi...
-
Solo_Kamen
King
Asi to chce zase nejakého Ľuboša s modrými chráničmi sluchu, aby sa tam zase situácia trošku upratala.
nabit zbrane, zamknut sa a cakat na to najhorsie...
plienky si stihol nakupit?
Etnicita páchateľa zdôraznená už v nadpise, veď aby bolo jasné tupcom, že ide o toho "zlého." Ale nejaké pozadie o konflikte, prečo k nemu prišlo, atď... to už sa človek nedozvie.
Nj zhodou okolnosti aj posledna tragedia, co sa na Eisnerovej udiala bola sposobena inou etnicitou.
Na to, ze ich je percentualne minimum maju v devinskej zatial celkom dobre skore.
Rente: prosim, neprivolavaj to opat. Posledne, co takto zmyslajuci clovek konal postrielal v devinskej 7 ludi!!!
A rob si z toho srandu, plienky si nakupil? Ty si asi nemal tu cest sa vyskytnut v pravy cas na pravom mieste - v strede devinskej ktoru si krizoval psychopat s odblokovanou a nabitou vz.58 a strielal si po vsetkom, co sa mu nepozdavalo, vsak? Chcel by som ta vidiet ty hrdina, plienky by ti neboli treba.
Na to, ze ich je percentualne minimum maju v devinskej zatial celkom dobre skore.
Rente: prosim, neprivolavaj to opat. Posledne, co takto zmyslajuci clovek konal postrielal v devinskej 7 ludi!!!
A rob si z toho srandu, plienky si nakupil? Ty si asi nemal tu cest sa vyskytnut v pravy cas na pravom mieste - v strede devinskej ktoru si krizoval psychopat s odblokovanou a nabitou vz.58 a strielal si po vsetkom, co sa mu nepozdavalo, vsak? Chcel by som ta vidiet ty hrdina, plienky by ti neboli treba.
Ako ty co zo mna robis dakeho privolavaca? To kde sme uz...
A nie nebojim sa, lebo vacsia sanca, ze zomriem je ked budem prechadzat cez prechod, ako by ma dal dole nejaky vysinutec...
Moj zivot nijako ani neovplyvnil Mohammed Merah, ked bol na uteku a skryval sa niekde v Toulouse, kde som vtedy zil...
A nie nebojim sa, lebo vacsia sanca, ze zomriem je ked budem prechadzat cez prechod, ako by ma dal dole nejaky vysinutec...
Moj zivot nijako ani neovplyvnil Mohammed Merah, ked bol na uteku a skryval sa niekde v Toulouse, kde som vtedy zil...
Ja z teba? Schyza? 
Prepac, prislo mi nevhodne, robit si srandu zo strelby na eisnerovej takymto sposobom, tak som ta na to upozornil. Nic viac, nic menej.
Prepac, prislo mi nevhodne, robit si srandu zo strelby na eisnerovej takymto sposobom, tak som ta na to upozornil. Nic viac, nic menej.
uz som v obraze... ja som si tvoj post ani len nevsimol, nieto na neho reagoval 
Takže schýza.
Moze niekto hegymu vysvetlit, ze som na tento jeho post prvotne vobec nereagoval...Hegy napísal:Asi to chce zase nejakého Ľuboša s modrými chráničmi sluchu, aby sa tam zase situácia trošku upratala.
To je hádam každému jasné.
To ja som reagoval na tvoju výzvu, nabiť zbrane ako nevhodný žart vzhľadom na to, že naposledy to skončilo po obdobnom zločine zavraždením 7 ľudí, na to si ma obvinil, že z teba robím "privolávača" tak som ti napísal, že máš schýzu, lebo sám si napísal "nabiť zbrane".
Napokon si sa usvedčil s tou schýzou sám a nie je potrebná ďalšia diskusia, okolo toho, teda aspoň ja o ňu nestojím. A už vôbec nie s niekym, kto si vie uťahovať z takto čiernych udalostí.
To ja som reagoval na tvoju výzvu, nabiť zbrane ako nevhodný žart vzhľadom na to, že naposledy to skončilo po obdobnom zločine zavraždením 7 ľudí, na to si ma obvinil, že z teba robím "privolávača" tak som ti napísal, že máš schýzu, lebo sám si napísal "nabiť zbrane".
Napokon si sa usvedčil s tou schýzou sám a nie je potrebná ďalšia diskusia, okolo toho, teda aspoň ja o ňu nestojím. A už vôbec nie s niekym, kto si vie uťahovať z takto čiernych udalostí.
dieta nechapave...
nabit zbrane (velmi silna ironia), bola reakcia na post ktory som citoval nie na tvojho pistolnika ktory neviem ako suvisi s tym afgancom...
A veru, ze dalsia diskusia na toto nie je potrebna, len by aspon nebolo odveci aby si pochopil ako ku tomuto nedorozumienu doslo...
nabit zbrane (velmi silna ironia), bola reakcia na post ktory som citoval nie na tvojho pistolnika ktory neviem ako suvisi s tym afgancom...
A veru, ze dalsia diskusia na toto nie je potrebna, len by aspon nebolo odveci aby si pochopil ako ku tomuto nedorozumienu doslo...
To dieta nechapave reaguješ na... hugita? Ci ako to tento krát máme chápať? (som dospelý až-až, chápavý až-až-až!)
Ty mi chceš vysvetľovať niečo, čomu doposiaľ sám nerozumieš, treba začať od seba (ako si sám podotkol v inom príspevku).
A ten "môj" pištoľník bolo vcelku nešťastie, kvôli ktorému vláda vyhlásila deň smútku a s afgáncom to má toľko, že tiež tam bol terror zo strany inej etnicity, a dopadlo to tak, ako to dopadlo (7 ľudí zastrelených, 15 postrelených). Preto mi prišlo nevhodné, si z toho (tu si dovolím upresniť, aby si to mal čo najjednoduchšie: tvoja reakcia "nabit zbrane, zamknut sa a cakat na to najhorsie..." na zdielaný článok solo_kamenom) akokoľvek uťahovať, napr. veľmi silnou iróniou.
Sranda odtiaľ potiaľ, toto je už jednoducho cez čiaru, hoci čierny humor mi nie je úplne cudzí.
Ty mi chceš vysvetľovať niečo, čomu doposiaľ sám nerozumieš, treba začať od seba (ako si sám podotkol v inom príspevku).
A ten "môj" pištoľník bolo vcelku nešťastie, kvôli ktorému vláda vyhlásila deň smútku a s afgáncom to má toľko, že tiež tam bol terror zo strany inej etnicity, a dopadlo to tak, ako to dopadlo (7 ľudí zastrelených, 15 postrelených). Preto mi prišlo nevhodné, si z toho (tu si dovolím upresniť, aby si to mal čo najjednoduchšie: tvoja reakcia "nabit zbrane, zamknut sa a cakat na to najhorsie..." na zdielaný článok solo_kamenom) akokoľvek uťahovať, napr. veľmi silnou iróniou.
Sranda odtiaľ potiaľ, toto je už jednoducho cez čiaru, hoci čierny humor mi nie je úplne cudzí.
Nie na hegyhoHegy napísal:To dieta nechapave reaguješ na... hugita?.
-
Solo_Kamen
King
Spĺňam všetko, čo píšeš, tie chrániče sluchu som si nasadil ale fakt neviem, čomu to akože malo pomôcťHegy napísal:Asi to chce zase nejakého Ľuboša s modrými chráničmi sluchu, aby sa tam zase situácia trošku upratala.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2017, 15:33)
To nič nemení na tom, že tvoj príspevok bol odveci, trápny a blbýRetne napísal: Moze niekto hegymu vysvetlit, ze som na tento jeho post prvotne vobec nereagoval...
V Rakúsku každý štvrtý žiak používa v bežnom každodennom živote iný ako nemecký jazyk. Vo Viedni je to až 50%, takže polovica žiakov v školách bežne nehovorí nemecky.
To je prosím multi-kulti ako sa patrí. O pár desaťročí bude Rakúsko skôr Turecko2 alebo neviem ako dopadnú. O tomto bude relácia v rakúskej verejnoprávnej televízii ORF2 dnes do 21:59 v relácii "In Zentrum": http://tv.orf.at/program/orf2/20170226/798401001/story

To je prosím multi-kulti ako sa patrí. O pár desaťročí bude Rakúsko skôr Turecko2 alebo neviem ako dopadnú. O tomto bude relácia v rakúskej verejnoprávnej televízii ORF2 dnes do 21:59 v relácii "In Zentrum": http://tv.orf.at/program/orf2/20170226/798401001/story
Vo Viedni už čoskoro budú Rakušania v menšine.Deutsche Sprache - fremde Sprache: Wenn in der Schule die Alarmglocken schrillen
to si ukazal krasny priklad historickej ignoracie.Cesar napísal:Vo Viedni už čoskoro budú Rakušania v menšine.
Vieden, po storocia hlavne mesto mnohoetnickej a mnohokulturnej rise, kam sa ludia usliovali robit ako uradnici, alebo tam aspon sluzit. takze by som sa skor opytal, kedy ta Vieden bola cisto rakuska a kedy sa 100% obyvatelov Viedne doma rozpravalo nemecky.