emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Retne »

jackb napísal:snad mu daju precitat a pozriet dalsie grafy
https://dennikn.sk/676477/vieden-ako-po ... ci-gaspar/

aj ked, pan policany prezident moze Nko nazvat presstitutmi, ktori pisu na objednavku mimovladok a tym to pre seba aj pre rovnako zmyslajucich vyriesi
To naozaj povedal ? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neviem ci uz povedal, ale kedze sa podpisal pod daku zbierku "alternativnych informacii", tak ku tomu bude blizko
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:cisla z Viedne
Tie čisla zavádzajú, asi to robíš zámerne, okrem toho nie sú ničím podložené

Vídeň je epicentrem kriminality migrantů v Rakousku. V souladu s daty sestavenými rakouským ministerstvem vnitra, skoro jeden ze tří žadatelů o azyl ve Vídni byl obviněn ze zločinu v roce 2015. Z téměř 21 tisíc oficiálně schválených žadatelů o azyl v hlavním městě, se vědělo, že 6 503 z nich spáchalo v roce 2015 trestný čin, což je asi 50% nárůst oproti roku 2014. Data ukazují, že 2 270 zločinců bylo ve věku pod 20 let, což je 72% skok oproti roku 2014. Sedm jich bylo ve věku pod 9 let a 31 bylo ve věku pod 13 let.

https://cs.gatestoneinstitute.org/9083/ ... i-migranti
jackb
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Tie čisla zavádzajú, asi to robíš zámerne, okrem toho nie sú ničím podložené

potom sa podlozis strankou, ktorej clanok tvrdi "Vatikán se podřizuje islámu (2006–2016)". mas na viac
Retne
Darca
Darca

jackb napísal:
potom sa podlozis strankou, ktorej clanok tvrdi "Vatikán se podřizuje islámu (2006–2016)". mas na viac
To mas tak ked niekto zije v alternativnej realite, ale plne bomby! :D
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

jackb napísal:potom sa podlozis strankou, ktorej clanok tvrdi "Vatikán se podřizuje islámu (2006–2016)". mas na viac
A samozrejme zase zahráva do outu, akože nič. To, že zavádzaš je snáď každému jasné, veci ktoré "nevyhovujú" vyfiltruješ alebo budeš zpochybňovať zdroj, pričom tebe nerobí problém čerpať z demeNka, ktorý jasne dezinformuje, a o tom sa tu už diskutovalo.
Retne
Darca
Darca

rebuss napísal:A samozrejme zase zahráva do outu, akože nič. To, že zavádzaš je snáď každému jasné, veci ktoré "nevyhovujú" vyfiltruješ alebo budeš zpochybňovať zdroj, pričom tebe nerobí problém čerpať z demeNka, ktorý jasne dezinformuje, a o tom sa tu už diskutovalo.
Ty si pripad :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak na tu Vieden data zrovna neviem, ale dve kamosky tam mam a obe sa casto na FB stazuju, ze sa to tam za posledne roky "scernelo" odkedy tam ziju. A ze to nie je zrovna prijemne tam cestovat a pohybovat sa ked na ne zazeraju taki ti pocerni. A nemaju taki nazor len ony ale aj ich "native" kamosky co tam ziju uz od narodenia.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

No ale podľa štatistík to nemôže byť pravda predsa.
Aj mňa klamú priatelia a rodina z viedne!

Potom sem dá juraj svoju štatistiku a hneď mám svet ružový :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Frco napísal:Tak na tu Vieden data zrovna neviem, ale dve kamosky tam mam a obe sa casto na FB stazuju, ze sa to tam za posledne roky "scernelo" odkedy tam ziju. A ze to nie je zrovna prijemne tam cestovat a pohybovat sa ked na ne zazeraju taki ti pocerni. A nemaju taki nazor len ony ale aj ich "native" kamosky co tam ziju uz od narodenia.
Mám dilemu. Myslíš to vážne, alebo ide o sofistikovaný sarkazmus? Doplňujúca otázka: aký je rozdiel v "príjemnosti," ak na teba niekto zazerá v tom, či je čierny alebo biely alebo žltý?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

slusne vychovani ludia chapu ze zazerat na niekoho na verejnosti je neslusne a sa to nerobi. Ale ludia ktori maju ine kulturne korene tomu nerozumeju a nerozumeju castokrat aj dalsim veciam, preto je lepsie ked si svoje kulturne zvlastnosti pestuju u seba doma a nie v Europe. To ze sa Vieden stala nebezpecnejsou je statisticky fakt.
hughito
Redeemer
Redeemer

Slušne vychovaní.. atď., s tým súhlasím. Ktorá špecifická "kultúra" praktizuje zazeranie? Zaujíma ma to.
jackb
Redeemer
Redeemer

Gogo, to si prave zhodil vacsinu Slovakov. A nielen tych na dedinach, kde je zazeranie prirodzene. Aj v turistickych mestach Slovenska ludia zazeraju, ked niekto vybocuje ich standardu.
Tu v UK je zazeranie najlepsi detektor vychodoeuropanov. Briti su tak liberalni co sa tyka vzhladu, ze sa nepozastavia asi nad nicim. To ale nasi krajania ano. Zazeraju a komentuju.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jackb

ja ludi na verejnosti neocumujem a nemam ani pocit ze by oni ocumovali mna. To su take typicke dedinske maniere, vo vecsich mestach sa to pokial sa mi zda moc nepestuje. /vychodoeuropania v Uk pochadzaju skor z malych miest a dedin, takze by tvoja skusenost sedela,yase jeprirodzene ze clovek v neznammom prostredi je zvedavi, otazka skor je ci to neposobi na ostatnych neprijemne. Imigranti z islamskych krajin prichadzaju z oblasti kde zeny nechodia tak odhalene ako je tomu v Eu takze maju z toho v hlavach trochu fotbal/
hughito
Redeemer
Redeemer

Hehe, to som si ani neuvedomil, pritom ten jav veľmi dobre poznám. :) Čiže gogo opäť vyrukoval s "odbornou poznámkou" a skončilo to vlastne tak, že na SK zazeranie funguje vo vysokej miere. Skúste si dovoliť prejsť cez dedinu na aute. ;) To akoby sa zastavil svet a všetky oči na vás.. :lol:
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

alebo si pozrite fb stránky "Indivíduá v bratislavskej MHD" a podobné, čo sa týka tých väčších miest ;)
Retne
Darca
Darca

Kebyze viete ako na mna zazeraju ked idem vecer so synom do parku. V krajine kde je 90% cudzincov...

Ale zatial este ziadna dlazobna kocka neletela, iba pohlady :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

sa netvar, ze si nepamatas ;-)
post2259337.html#p2259337

ja som tvrdil, ze ich vozia z medzinarodnych vod, ty si mi to "vyvratil" tym, ze ich vozia od pobrezia Lybie, to snad nie je import? :)

lisi sa to snad nejak vyrazne od tvojej definicie importu?
Retne napísal:import by to bol ak by talianske lode priplavali do pristavu v afrike a tam by si migranti v klude posadali a hura do EU
Retne
Darca
Darca

Som rad, ze si sem pridal aj moju odpoved. Ano je to velky rozdiel, ked ich chytaju az na vode z gumenych clnov ako keby chodili po nich rovno niekam do pristavu. To by sme potom migrantov z afriky pocitali v milionoch...

A reagoval som len preto, lebo tvoj prispevok je trochu zavadzajuci...

Kód: Vybrať všetko

Ved Retne nám dokázal, že vozenie od brehov existuje
U mna breh je tam kde zacina voda a konci sus... neviem ako to je u teba...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v akej vzdialenosti ich naberali v tom clanku, ktory si postoval?

citujem ta:
nie je to myslene mimo pobrezia Lybie...
ozaj, skoro by som zabudol, co tie letenky?
Napísať odpoveď