Sigma 85mm 1.4. HSM Art

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sigma 85mm 1.4. HSM Art

Príspevok od používateľa dekarbon »

Caute.Prosim vas neviete nahodou či Sigma neplánuje vydať tento objektív aj pre bajonet typu Sony A-mount/Minolta? Lebo bola by to škoda...nakoľko tento objektív podla testov prekonáva aj carl-zeiss 85mm,kedže sigma pre A-mount vydala aj take opticke skvosty ako je 35mm 1.4 Art a 50mm 1.4 Art alebo celkom unikátny svojou pevnou svetelnostou v danom rozsahu 18-35 1.8 Art tak by mohli ale zatial o tom nieje nikde zmienka co som hladal:viem lne ze tento objektiv je zatial pre Nikon,pre cannon a pre sigma zrkadlovky ale fakt by mohli aj pre A-mount sony.Lebo keď si zoberieme už len to že 50mm 1.4 Art je rpofesionalne sklo a tatao 85tka nebude nič ine a 50tku vydali pre sony a 85 len pre nikon,canon a sigmu? co im hrabe?
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Sigma 85mm 1.4. HSM Art

Príspevok od používateľa heker »

Nikon, Canon a pre Sigmu? Sigma ma fotaky? Myslim si, ze majitelov Sony/Minolta je minimum a tak sa im to neoplati robit.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

https://www.ephoto.sk/komunita/clanky-u ... ony-a6x00/

nebude robit nic pre sony.. Mozes si tam dokupit adapter, ale pocitaj s cropom...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

heker napísal:Nikon, Canon a pre Sigmu? Sigma ma fotaky? Myslim si, ze majitelov Sony/Minolta je minimum a tak sa im to neoplati robit.
heker ano sigma ma foťáky zrkadlovky ale u nás sa nepredávajú teda aspoň neviem kde by som ich mohol zohnať ale existuju,len pototm keď píšeš že majitelov sony/minolta je minimum že s aim to neoplati robiť tak prečo pototm vydali na sony/minolta 50mm/f1.4 art,35/f1.4 art zvlastne prečo nie tu 85tku.Lebo zober si to tak 50tku 1.4 artovú vyrobili pre sony/minolta ale ten objektív je pre fullframe urceny ta 85tka je tiez pre fullframe určená,tak ked už urobili tu 50tku pre sony mohli aj tu 85 ci ta 50tka sa im oplatila a ta 85 už nie? vieš to je take divne..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Myslis tie dva kompakty a jednu zrkadlovku, ktoru Sigma spravila? Mna sa nepytaj preco spravili objektiv o ktorom tu basnis a ani ma to nezaujima, ale hadam nejdes porovnavat pocet majitelov tych fotakov s poctom co ma Canon alebo Nikon. Tak logicky sa im to neplatilo robit, ked ju nespravili.
Napísať odpoveď