NHL 09 Windows 10 problem
NHL 09 Windows 10 problem
Skusal niekto nhl 09 na windows 10 a podarilo sa mu to rozbehat ? Nasiel som na internete nejake rady lenze ani jedna nepomohla (vymazanie suboru v priecinku hry - bohuzial tam taky subor nemam, vypnutie procesu ktory tiez nemam v task managery). Bol by som rad ak by sa tu nasiel niekto kto to rozbehal dostal som chut si to zase po rokoch zahrat ale ak sa to nebude dat tak sa neda nic robit. Este podotknem ze pouzivam 2016 mod cize supisky, stadiony, dresy atd ale to zrejme na hru vpliv mat nebude.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL 09 Windows 10 problem
Mam rovnaky problem.. dokonca si pamatam ze na 10tke mi to zo začiatku fungovalo dobre a až ten posledný veľký update 10tky to pokazil, seká to tak, že to je nehratelne
-
lukostrel77
Star
Mne to ide na notebooku aj na pc s win 10,neskušali ste dat spuštat v režime kompatibility windows 7??
To som skusal aj som to spustal ako spravca dostal som sa do menu ale akonahle spustim zapas tak mi to vyhodi program prestal pracovat
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mne to na W10 ide normalne, bez rezimu kompatibility .. nemam k tomu ziadne mody ... graficke drivery aj Windows updatnuty na max ..
Mozno je to ako vo Win7, ze to treba nastavit len na jedno jadro procesora cez spravcu uloh.
neviem kde je teda chyba mozno to robi preto lebo je to stiahnute bohuzial original sa dajako uz neda zohnat online a nebudem davat 20e za krabicovku ked aj tak nemam mechaniku
Ked to kupis, tak co cakas, ze sa ti to z nicoho nic rozbehne?
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skúsil by som to bez tých modov tiež som to mal stiahute a šlo to normálne až donedávna...Ak ti to padne hneď po spustení zápasu tak to môže byť tými úpravami