Radio do fabie

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Radio do fabie

Príspevok od používateľa Korag »

Potrebujem poradit nejake radio do fabie htc 1,2 rok vyroby 2007.
Pozeral som na bazaroch aj nove ale su tam strasne cenove odchylky, je tam radio za 30 ale aj za 300eur, podla coho mam vyberat? Zatial je tam len zakladna repro sustava, takze podla mna by stacilo aj lacnejsie aky je vlastne v nich rozdiel? A co zapajanie, zvladne to aj laik?
Dakujem za odpovede.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Radio do fabie

Príspevok od používateľa tonek »

To zalezi co od toho radia ocakavas. Ci to ma byt 1din dvojdin, na mp3, na usb, ci ma mat nejake extra korekcie alebo stacia jednoduche nastavenia... Rozdiely v radiach su podla funkcii, vyrobcu atd. V zasade plati ze radia montovane od vyroby su vcelku kvalitne a pokial to vymenis za nejaky smejd, moc si tym nepomozes. Ak nepozadujes nejake extra funkcie a do buducna nepojde tvoja hatapka audiofilnym smerom :D tak prakticky do 70€ akykolvek 1din. Zapojenie je jednoduche, nepamatam si presne aky steker ma fabia ale urcite na nete najdes kopu navodov, ak si to nikdy nerobil.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

1din a dvojdin neviem co je, no hlavne aby bolo na usb a prehralo mp3. Od yroby tam nebolo ziadne radio, preto teraz dokupujem. Ked tak hod teda nejaky link. Dik
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

1din je klasicky rozmer, 2 din je prekvapivo dvojnasobny rozmer(ako keby dve autoradia nad sebou) - napr. vselijake multimedialne radia atd. Ak ti staci klasicke radio do fabky so seriovymi reprakmi(ozaj ked si tam nemal radio a nahodou niesi prvy majitel, skontroluj si pre istotu citam vobec tie repro mas), skutocne behni do okej,nay,alza to je jedno a kup radio ktore sa ti paci a splna tvoje parametre(usb a mp3). Bazarove sice kupis lacnejsie, ale zas vacsinou nemas na to zaruku(ak ide o starsie) a pokial k tomu predajca nema krabicu(co vacsinou nemavaju), nikdy nevies ci to neni corka. Aby si pochopil otec si tiez kupoval autoradio a behli sme do datartu a vybrali pioneer, uz ani neviem model, ale vyzera dobre, ma usb a mp3, meni sa na nom podsvietenie ako chces a tatkovi sa jednoducho lubilo. Nahodil do astry a uz aj seriove repraciky "loudili" skladby Michala Tucneho. Autoradia okolo 50€ su podla mna na jedno kopyto(okrem vzhladu) a ked by si nahodou aj ze kupil lepsie, zase budes limitovany kvalitou reprakov...vymenis repro a zistis ze to chce zosilovace...nahodis zosiky, zistis ze to chce vytlmit...vytlmis a :D no vlastne takto nejak zacina ta magorina okolo dobrej hudby v aute. Ale aby som nebol len moc obsirny, volakedy som preferoval pajonyr, ale ked som raz pricuchol k imprintu od audyssey napojeneho na alpine...tak odvtedy len alpine. Preto by som ti odporucil napr. Alpine ute-80b. Ale je to dost subjektivne. Skratka vela ludi to berie tak ze chcem autoradio, behne do Teska " ahaaa akai v akci za tridsatpet, berie usb-cka?berie!beriem aj ja" a kupi si ho. Sprav to tak aj ty lebo cokolvek rozmazavat v tejto debate /autoradia za babku/ nema zmysel :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

lol si ma pobavil :D veru najprv skontroluj ci tam mas repraky v tej nafulovanej fabke predtym ako do nej zainvestujes
Napísať odpoveď