ja_som - aka je tvoja priorita, zastavit zasielanie SMS, alebo zistit ake SMS si odoslal? V druhom pripade odporucam poziadat o podrobny vypis hovorov/sms, mozno za to bude poplatok, ale je to jednorazove.
K samotnemu zruseniu, nie som si isty, ale mam pocit, ze tak ako pri reklamnych emailoch, aj pri SMS musi byt moznost zrusenia ich zasielania a v podmienkach tejto sutaze to nie je uvedene, ja by som im napisal na mail, ktory tam maju uvedeny, mozno ich postrasil ze podam podnet na SOI, ak zasielanie SMS nezrusia, ale samozrejme slusne napisat ziadost o zrusenie, ak nepomoze tak mozno SOI.
Mozno to mozes zaslat ako staznost, podla tohto bodu sutaze:
"18. Pokiaľ účastník podá sťažnosť počas Súťaže a okolnosti to umožňujú, sťažnosť bude posúdená
okamžite. V ostatných prípadoch ako aj v tom prípade, ak sa sťažnosť týka jednotlivých častí
Súťaže ale bola podaná po skončení Súťaže, Fun rádio o sťažnosti rozhoduje do 30 pracovných
dní od jej doručenia. Takáto sťažnosť musí mať písomnú formu a musí byť doručená najneskôr
do 7 pracovných dní od skončenia Súťaže na adresu organizátora Súťaže, alebo prostredníctvom
emailu na adresu: info zavinac funradio.sk s označením „Sťažnosť na súťaž ZARÁBAJ UŠAMI 2“."
Zrusenie SMS sutaze
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zrusenie SMS sutaze
Dreamer dík skúsim ten mail...
Mne výpis chodí každý mesiac spolu s faktúrou. Je tam uvedené
Služba: VAS
Smer: Služby partnerov
Volané číslo: 7037
Počet: 1
Cena: 0
Tie SMS mi len chodia, ale v apke a vo výpise to vyzerá akoby som na ne odpovedal, mám ich ako odchádzajúce...
To, že mi chodia mi až tak nevadí, mám ich "bloknuté" v telefóne.
Ide mi hlavne o to, aby mi to neskreslovalo predbežnú cenu v Moje O2.
Skúsim napísať na mail ako to zrušiť, ak sa to podarí, tak odsledujem, či to bolo ono.
Mne výpis chodí každý mesiac spolu s faktúrou. Je tam uvedené
Služba: VAS
Smer: Služby partnerov
Volané číslo: 7037
Počet: 1
Cena: 0
Tie SMS mi len chodia, ale v apke a vo výpise to vyzerá akoby som na ne odpovedal, mám ich ako odchádzajúce...
To, že mi chodia mi až tak nevadí, mám ich "bloknuté" v telefóne.
Ide mi hlavne o to, aby mi to neskreslovalo predbežnú cenu v Moje O2.
Skúsim napísať na mail ako to zrušiť, ak sa to podarí, tak odsledujem, či to bolo ono.