Western Digital HDD - tuk tuk ( tik tik )

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Western Digital HDD - tuk tuk ( tik tik )

Príspevok od používateľa R1k1nko »

caute v nazve teme uz je napisane co vydava moj disk
zacalo to nedavno disk s 1TB datami mi odisiel nesiel nijak opravit len format ( vsetky obrazky ( rodinne ! hlavne) su fuc.. ok co uz ..) teraz som si postavil novy PC a a tento disk som tam dal spolu s 320gb a jednym SSDckom .. no a ked dam zapisovanie na disk ( hlavne ulozit torentn na ten WD hdd ) tak mi stahovani mi to robi asi kazde 5-10 sec tento zvuk

odide ten disk znova ? alebo preco to robi ? ak dam napr tahat torent na ssdcko alebo ten 320gb disk tak ziadne tuk tuk tuk alebo ( tik tik tik ) nieje pocut
zdroj je 550w
doska nova je to napajane cez SATA kabel ..

co mozem ocakavat ?

btw je to presne tento DISK : https://www.amazon.com/WD20EURS-63S48Y0 ... B0170KZMEG
brm
Darca
Darca

Re: Western Digital HDD - tuk tuk ( tik tik )

Príspevok od používateľa brm »

Skontroluj si SMART hodnoty disku a budeš hneď múdrejší.. napr. cez HD tune 2.55 alebo niečo iné..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

lenze kable su nove od zdroja disk bol aj dlho v starom PC len zastrceny nijak sa snim nemanipulovalo aj teraz ked som robil ten test tak to bolo pocut ako sa snim nic nedeje je ticho hajzel.
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (106.34 KiB) 533 zobrazení
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Treba si zalohovat veci, kolkokrat to ludom treba opakovat? Ale teraz uz smola. Do noveho pc davam uz len nove disky, nic stare. Tuk tuk bude mechanicky problem s hlavou, ktora tam zapada, doma to neopravis a disk skor ci neskor odide. Ja by som zhanal novy a hodil ho do kosa. Odist moze zo dna na den. Ak je v zaruke, tak ho daj reklamovat.
Napísať odpoveď