Life is Feudal[MMO]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Life is Feudal[MMO]

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

https://play.lifeisfeudal.com/

Začala sa druhá fáza prvej vlny beta testov. Ide o stredoveký mmorpg sandbox v ktorom je úplne všetko od ekonomiky až po boje riadené skutočnými hráčmi. Zháňanie potravy pre prežitie, baníctvo, stavebníctvo, výroba zbraní a vela dalšieho. Super vec je plne upravitelný terén. Kto chce vedieť viac, nech si pozrie odkaz vyššie.

Ale tému zakladám kvoli niečomu inému... sú tu nejakí hráči z česko-slovenských gíld v MMO? bolo by fajn zgrupovať sa na jedno miesto, pretože vela hráčov má taký prízvuk, že im nerozumiem po anglicky ani banán :)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Life is Feudal[MMO]

Príspevok od používateľa Betarik »

je moznost to nejak najskor vyskusat a az potom kupit ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Narychlo som to pozrel teraz v praci. Vyzera to zaujimavo. Pozriem to vecer, a mozno sa do toho pustim. Mam rad taketo koncepty.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Betarik napísal:je moznost to nejak najskor vyskusat a az potom kupit ?
ked bude hra oficiálne vydaná, tak bude možnost na menšom ostrove si zadarmo založit účet a po zaplatení prejst do plnej hry. Ale zatial idú len beta testy, kde táto možnost neni. tento test by mal ísť ešte niečo vyše týždňa a potom mesiac pauza. Predčasný lístok stojí 45€ ak si si nekúpil Life is feudal: your own.

Inak, keď som sa sťahoval z jednej gildy do druhej, tak mi cesta trvala jeden a pol hodiny pešo. Hratelné územie je gigantické. a cestovanie v noci je prakticky samovražda, ked je človek sám... tých vlkov nie je moc dobre vidieť, ked je tma. Spolupráca je úplne nevyhnutná nakolko celú ekonomiku riadia hráči. a to, že si vyrobíš super meč môže mat za následok aj to, že ťa niekto zabije a meč ti vezme.

p4ra: daj vediet, keby začneš hrávať. Ale pokial si len v štádiu mierneho záujmu, tak ti odporúčam sa do toho nepúštat hned, lebo zatial boli testy dost sporadické. 2 týždne pred vianocami boli servery online, potom bolo do minulého týždna ticho a teraz bude server online ešte týžden, kým sa neodmlčí na mesiac. Keď sa začne aspon čiastočne nepretržitá prevádzka, dám ti vediet.

poznámka: rozloha mapy je 23km štvorcových
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Vyzerá to zaujímavo každopádne asi počkám na plnú verziu a skúsim ten test hlavne či mi to vôbec pôjde.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Hru sledujem už dlhšie, no som zvedavý ako bude vyzerať plná verzia. Vyzerá veľmi zaujímavo
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Solo_Kamen, OK, vdaka za info. Pockam, az to bude stabilnejsie a budem sledovat tento thread.
Napísať odpoveď