I/P/V : upratovanie(notebooky, telefon, fotak atd)

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

I/P/V : upratovanie(notebooky, telefon, fotak atd)

Príspevok od používateľa tonek »

Caute, takze mam na predaj nejake veci, pose sem budem pridavat vyse veci, zatial co som teraz nafotil. Ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek, fotene telefonom co nejak fotky nema v laske :? . Inzerujem to zatial len na hojku pokial nebude napisane inak. Odber je mozny v TN, do okolia 30km doveziem za naftu, inak postou. Vzhladom na to ze robim dva dni vkuse od rana do vecera a nie vzdy mam pristup k netu sa moze stat ze odpisem az po troch dnoch, takze prosim nevypisovat zbytocne, ja sa urcite ozvem. V prefixe mam uvedene aj V, to znamena ze vymenim za veci ktore budu uvedene na konci inzeratu. Tolko povinnej literatury teraz k veci

1.) Notebook Asus x55u - velmi zachovaly stav, kupovany ako zalozny notas cisto len na text, velmi malo pouzivany, je to na nom aj vidiet, baterka bola udrziavana nabita na cca. 80% kapacity. Parametre podla stitku, jedina vymena hdd za 32gb ssd, ale dam aj povodny disk k tomu. Notas a nabka.
Cena : navrhnite
2.) Notebook Lenovo SL400 - iba cisto notebook, stav nieje bohvieco, nejaka prasklinka, nejaky skrabanec. Mam cisto iba notas s baterkou bez nabky, ramky, disku. Notebook funguje ale na ext. monitor(nejde podsvietenie), treba preletovat poistku+odpor na doske(na nete je toho velmi vela popisane), v pripade zaujmu dam tieto dve mikroprkotiny k tomu. Najradsej by som predal v kope s notebookom c.3 cize
Cena : samostatne - okolo 30€
3.) Notebook HP CQ-62 - notas v celku dobrom stave, ma jednu prasklinku na rame okolo displaya. Inak parametre moc neviem, ked budem triezvejsi doplnim konkretny model notasu, teraz si spominam ze ma 4gb ram a asi 320gb hdd. Spolu s nabkou a baterkou(bateria ko). Notebook ma jednu chybu a to taku ze po chvilke prace sa vypne, podozrenie na studeny spoj na VGA, bol by vhodny reball. Niekedy ide aj cely den inokedy hodku. Este nebol opravovany. Vhodny pre niekoho kto si to spravi alebo na ND.
Cena : samostatne -okolo 40€
Najradsej predam 2 a 3 dokopy a to za cenu okolo 60€, zalezi na promptnosti jednania.
4.) Lenovo P70 - telefon funkcny ale v boji padol display + dotyk a telefon je uz rozobraty. Poskodeny mikrofon. Ostatne veci dobre. Krabica+fon.
Cena : 15€
5.) Nokia C6-00 - telefon je funkcny ale ma pretrhnuty kabel z dosky k LCD. Iba telefon a baterka.
Cena : 5€
6.) Fotak Olympus SP-600uz - fotak v super stave, kupovany od prveho majitela ktory ho mal ako zalozny, ja ho mam rok a za tu dobu nafotil tak 20 snimkov a to je dovod preco ho posuvam. K fotaku mam krabicku a davam k nemu aj kartu tusim 8gb a 3 sady nabijacich bateriek(1sada energizer - dobra, 2 sads energizer- uz niektora baterka dosluhuje a 3 sada cinske baterky z ibeju)
Cena : 55€

Fotky doplnim neskor.

Mozna vymena za : externy HDD minimalne 750GB musi mat vlastne napajanie

/Edit : pridanych zopar fotiek

-- 27 Feb 2017, 17:34 --
/Up!
+ Predavam aj inde
Prílohy
IMG_20170221_232153.jpg
IMG_20170221_232145.jpg
IMG_20170221_232100.jpg
IMG_20170221_231626.jpg