Ako nastaviť opakovač Wi-Fi signálu?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Ako nastaviť opakovač Wi-Fi signálu?

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás, zakúpil som si opakovač Wi-Fi signálu TP Link TL-WA855RE. Chcel by som sa spýtať ako ho nastaviť, resp. ako to vlastne funguje. Nastaviť, resp. spojazdniť ho viem. Ide mi hlavne o to, že či môžem dať rovnaký názov SSID a heslo opakovača ako mám na svojej Wi-Fi? Alebo musí byť názov iný? A či sa zariadenie (napr. mobil) vlastne pripája na opakovač, alebo na moju Wi-Fi sieť, ktorá je vlastne zosilnená?

Ďakujem.
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako nastaviť opakovač Wi-Fi signálu?

Príspevok od používateľa wladas »

Priamo v nastaveni by si mal najst wifi ktoru chces zosilnovat. A klasicky prihlasit.
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Ja viem, cez web rozhranie som sa nalogoval do mojej siete, ale opakovač chcel odomňa meno SSID a heslo. Neviem či môžem dať to isté ako ma moja Wi-Fi sieť.

//autoeditácia príspevku (21 Feb 2017, 9:49)
No zistil som, že je pre mňa táto metóda nepoužiteľná. Hoci som dal rovnaké meno a heslo na opakovač ako mám na svojej Wi-Fi, tak napr. mobil, ktorý je pripojený na tento opakovač má dobrý signál iba pri ňom, keď s ním idem ďalej od opakovača, tak signál slabne a ani pri samotnom routeri nie je signál v poriadku, nakoľko mobil stále ťahá Wi-Fi z opakovača a neprepne sa do silnejšieho signálu z routra. Opakovač je iba na statické zariadenia, ktoré sa nepremiestňujú....
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

Existuje aj taky ktore automaticky prepina ako BTSky. Ale nespomeniem si teraz ako sa ta technologia vola.
Napísať odpoveď