Prezidentské voľby 2016 v USA
-
javatar
Hardcore addict
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
ved uz kvoli tomu vznikol "Je suis Ikea"
Komici budu zazivat zlate 4 roky... akurat v spravach sa ukrati priestor o ine veci...
Komici budu zazivat zlate 4 roky... akurat v spravach sa ukrati priestor o ine veci...
Mna by zaujimalo, co si ludia co s nim sedia za jednym stolom myslia. Vsak to je clovek na urovni konzumena vsetkych reality show a alternativnych realit. A to ze zacal zase kampanov par dni po vobach je tiez na smiech.
Ak sa nudite tak odporucam Ziadna otazka zodpovedana, stale dokola sa opakuje a nejako furt len Clintonovu spomina.
Nejake momenty
Ak sa nudite tak odporucam Ziadna otazka zodpovedana, stale dokola sa opakuje a nejako furt len Clintonovu spomina.
Nejake momenty
Smiali sa z Trumpa ked kritizoval Svedsko a ironia osudu, vcera vo Svedsku v pristahovaleckej stvrti vznikol riadny riot:
https://svet.sme.sk/c/20465143/svedska- ... holmu.html
https://svet.sme.sk/c/20465143/svedska- ... holmu.html
a co to ma mat akoze spolocne s pristahovalcami?Násilnosti v štvrti Rinkeby na severe Štokholmu boli reakciou na zatknutie súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.
posledne 2 vety clanku dost jasne odpovedaju na tvoju otazky
to len hovori co je to za stvrt, nikde v clanku neni spomenute ze nasilnosti boli sposobene imigrantami alebo domacimi ako reakcia na imigrantov.
jedine co spominaju ze za to mozu stare dobre drogy.
jedine co spominaju ze za to mozu stare dobre drogy.
som si isty, ze to boli miestni
napis do sme nech ta cituju.
Horší ako Trump bol už len dyslektik Bush ml.
Mejk Amerika grejt egejn.
https://dennikn.sk/688163/tlmocnici-po- ... mp/?ref=cl
Kód: Vybrať všetko
Prenesené na úroveň gramatických vedomostí školákov, Bush bol na úrovni piataka, Trump by ledva preliezol šiesty ročník.https://dennikn.sk/688163/tlmocnici-po- ... mp/?ref=cl
Fu sice som clanok necital ale pomohol mi uvedomit si, ze co to musi byt pre tlmocnikov taky Andrej Danko alebo ex. Prezident Ivan G. to podla mna musi tlmocnik skusit pochopit pointu a prelozit nejak po svojom 
Prekladať Danka je asi aj nemožné. Ivan G. síce sem tam čosi zadrel a mal aj celkovo vtipný prejav, hlavne, keď istý čas len tak chripel, ale oproti Dankovi to bolo ešte úplne super.
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2017, 20:30)
Až dnes som si pozrel film Snowden. A napadla mi taká vec. Rusi sú úplní amatéri oproti USA. V každej oblasti. Prečo sa píše len o Rusoch?
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2017, 20:30)
Až dnes som si pozrel film Snowden. A napadla mi taká vec. Rusi sú úplní amatéri oproti USA. V každej oblasti. Prečo sa píše len o Rusoch?
Bulvárne nezmysli z neoliberálnych novín, keď treba poslúžia aj anarchokomunistovi.hughito napísal:Horší ako Trump bol už len dyslektik Bush ml.
Nie neočakávaná symbióza..
k vyššie spomenutému fack-checkingu sa nevyjadríš?
To že sú ne-európski imigranti príčinou epidémie zločinnosti vo Švédsku je fakt.
Z pohľadu závažnosti toho, či šlo o "minulú noc", to môže byť síce nepresné, ale na celkovom obraze a situácii nič nemeniace tvrdenie.
Mimochodom takmer s určitosťou (podľa policajných záznamov) boli ne-európski imigranti zodpovední za nejakú formu kriminality aj v deň, o ktorom hovoril Trump..
Z pohľadu závažnosti toho, či šlo o "minulú noc", to môže byť síce nepresné, ale na celkovom obraze a situácii nič nemeniace tvrdenie.
Mimochodom takmer s určitosťou (podľa policajných záznamov) boli ne-európski imigranti zodpovední za nejakú formu kriminality aj v deň, o ktorom hovoril Trump..
Trump opäť ukázal, čo je zač.
Komentár E. Chmelára:
Komentár E. Chmelára:
Kód: Vybrať všetko
V tomto momente len krátko. 1. jún 2017 je čiernym dňom planéty Zem. Donald Trump dnešným odstúpením od ťažko vybojovanej Parížskej klimatickej dohody vyhlásil tejto planéte vojnu. Je to najnebezpečnejší šialenec, aký chodil po Zemi od čias Adolfa Hitlera. Spojené štáty napriek tomu, že 70 % ich obyvateľov súhlasí s dohodou a že sa stanú spolu so Sýriou a Nikaraguou jedinými krajinami sveta, ktoré sa k tejto globálnej zmluve nepridajú, uprednostnili biznis pred prežitím ľudstva. Americký prezident svojím vyhlásením, že dohoda nie je v ekonomickom záujme Spojených štátov a obmedzuje ich, preukázal až neuveriteľnú krátkozrakosť. Opakujem: je to horšie ako vyhlásenie svetovej vojny a dôsledky pocítime všetci do jedného. Ak si neuvedomíme, že najprv treba žiť, niekde žiť, až potom príde všetko ostatné, nemáme šancu udržať civilizáciu tohto sveta do konca storočia. A ešte jeden odkaz pre Donalda Trumpa: Európska únia a Čína sa v reakcii na rozhodnutie Bieleho domu dohodli, že budú užšie spolupracovať pri napĺňaní cieľov Parížskej klimatickej dohody. Podporu dohode dnes opätovne potvrdila aj ruská vláda. Gratulujem, malý biely muž, pevne verím, že si práve urobil Amerikou nie veľkou, ale irelevantnou.-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Narýchlo som si prešiel čo je to tá Parížska dohoda a je to taká chyméra. Zmeska neurčitých a nepresných vyhlásení.
Klíma sa počas storočí menila bezohľadu na činnosť človeka. Ak chcú znižovať emisie a znečistenie, tak výrobou solárnych panelov sa to nedosiahne.
Vo svete sa spotrebuje viac energie na chladenie počas tepla, než na kúrenie počas zimy.
Edko je ale odborník na všetko.
Klíma sa počas storočí menila bezohľadu na činnosť človeka. Ak chcú znižovať emisie a znečistenie, tak výrobou solárnych panelov sa to nedosiahne.
Vo svete sa spotrebuje viac energie na chladenie počas tepla, než na kúrenie počas zimy.
Edko je ale odborník na všetko.
-
xH4wK
Vsetci sme radi, ze Andi_Cibula ktory spravil viac vyskumov ako vsetci vedci sveta si spravi zavery aj bez nich.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ekológia už dávno nie je vedecký obor a exaktná veda.
Hlavne si treba zobrať že to že Trump odstúpil od tej dohody môže mať aj iné pozadie ako to že chce zničiť zem. Na to by bolo treba zobrať nejakého super právnika čo by vedel interpretovať všetky doložky a časti tej dohody. Je možné že Trump odstúpil kvôli iba nejakej jednej časti ktorá by brzdila rozvoj americkej ekonomiky ktorú v súčasnoti naozaj treba riešiť (aj keď je pravda že nie na úkor životného prostredia). Ako píše Andi, je to zmes nezrozumiteľných vyhásení takže je možné že je tam schované niečo čo my normálne nezbadáme