Pravica vs. Ľavica

Diskusie na politické témy...

Co uprednostnujete v politike?

Pravicu
170
72%
Lavicu
66
28%

Celkom hlasov: 236

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pravica vs. Ľavica

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Je celkom fascinujúce, že Kuba napriek izolácii a iným aktivitám najmä zo strany USA dokázali vyšpičkovať zdravotníctvo na svetovú úroveň. A Slovensko odtiaľ ide brať rôzne lieky a chce aj nadviazať intenzívnejšiu spoluprácu, možnosť participovať na výskume pre mladých vedcov, doktorandov.
https://domov.sme.sk/c/20466334/dovezen ... tudia.html

//autoeditácia príspevku (02 Jan 2020, 23:07)
List Die Zeit zmiňuje, že levicoví aktivisté provedli v Lipsku během října čtyři žhářské útoky na staveniště. Jejich boj proti kapitalismu způsobil poškození za deset milionů eur.

V listopadu byli zaměstnanci realitní společnosti napadeni dvěma maskovanými muži. Podle Junga útok překročil veškeré hranice. „Pohádka šířená extrémní levicovou scénou, že člověk páchá násilí pouze proti věcem a státním institucím, ale nikoliv proti lidem, je ukázala tím, čím vždy byla: lží,“ řekl.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pravica vs. Ľavica

Príspevok od používateľa Blastbit »

V tejto téme som nehlasoval za žiadny smer. Extrémistov v SR nájdeme aj v pravici aj v lavici nielen v parlamente ale aj mimo-parlament a v spoločnosti obyvatelstva ani nevravím. Nie je moc koho vyberať no ak by som sa vrátil do minulosti 15 a viac rokov, ked som ešte nemal volebné právo, tak z výberu SDKU,HZDS,Smer,SNS,KDH,ANO,SMK,KSS v tej dobe najsilnejších strán by som vybral asi KDH ale nie s Figelom,Mikloškom. Hrušovský by mi nevadil, u Lipšica neviem... SDKU gorily boháčov, HZDS podporovatelia hlavne mafianskych gangov a papalášov, Smer gorily- podporovatelia mafie a oligarchie,SNS- prepitý zlodej Slota zlá vizitka, KDH s pôvodným vedením farizeji ale s kresťansky ideologicky by mi najviac sadli ak by sa vymenilo vedenie,ANO-Ruskov kšeftík, SMK- nie som maďarskej národnosti takže ich nie. KSS- komunistov tiež nie, podobný extrém ako terajsie LSNS.
Napísať odpoveď