tebe ide proste o jednu vec, aby tam bol muž a žena. Je úplne u prdele kontext toho, že to dieťa môže mať lepší život v homo rodine, resp. že aspoň nejakú rodinu bude mať, pritom nejde len o detstvo, ale ten človek z decáku týmto získa rodinu na celý život, tak ako ty teraz chodíš za svojím rodičmi na návštevy, na oslavy, vážiš si svojich rodičov, lebo ťa vychovali, dali ti lásku atď, tak toto isté môže zažiť aj to dieťa z decáku v dospelosti. Ne, proste ne, lebo klapky na oči a muž, žena, muž, žena, muž, žena... Aj tí homoši raz zostárnu a budú vďační za to, keď budú mať blízkeho človeka, ktorý sa o nich postará.p4ra napísal:Ak je jeden z paru neplodny, tak samozrejme, ze sposob, ktorym sa to da urobit je umele oplodnenie. Ale vraciam sa k tomu zakladu, o ktorom hovorim. Zase je tam muz a zena. Cize zajtra, ked sa to dieta narodi, tak sa narodi zene a muzovi, matke a otcovi. To, ze a ci mu potom, ked dospeje vysvetlia (ak budu chciet), ze ako na svet prisiel/prisla je len a len na rodicoch. A ano, technicky je to proti prirode, ale z evolucneho, prirodneho, normalneho hladiska je to perfektne normalne, pretoze je to kombinacia muza a zeny, ktori dieta chcu mat, maju na to vsetky predpoklady, ale bohuzial niekde v ich tele je chyba, a preto je treba pomoct si modernou medicinou. A samozrejme, ak je zena neplodna, ako pises, adopcia mi absolutne nevadi. To dieta bude adoptovane muzom a zenou, otcom a matkou, ktore mu daju jasny a zdravy zaklad toho, aby videl rozdiel medzi muzom a zenou
v prvom rade - ďakujem za psychologickú analýzu mojej osoby, v druhom rade - nabudúce sa jej zdrž, v treťom rade - si úplne mimop4ra napísal:Ked veris, ze to dokaze zena, tak si bud naivny hlupak alebo vo vnutri sam so sebou sexualne nevyrovnany.
toto je tak uletený argument, asi ako v téme o náboženstve, keď niekto povie "píše sa to v biblii, tak je to pravda". V tejto téme som sa k tomu, už vyjadroval, tak ti to len okopírujem.p4ra napísal:a co ti pri vychove a dospievani da otec, a co ti da matka. Lebo matka ti napr. NIKDY nevysvetli tak, ze ked sa pobijes so spoluziakom v skole (okrem toho, ze povie nerob to), ako ti to vysvetli otec, ze ako sa mas branit, co mas robit - proste co su "chlapske" veci.
"Na svk je xyz detí vychovávaných v neúplných rodinách, po tom čo sa rodičia rozviedli. (taktiež máme vysokú rozvodovosť manželstiev)
V mojom okolí, či už z bývalých škôl, alebo teraz z práce, či v samotnom mojom kruhu priateľov, by som ich taktiež našiel. Ale na tých ľuďoch to absolútne nevidno, kým ti to nepovedia, že vyrastali bez jedného z rodičov"
Toto je zase taký "urbanlegend" o tom, ako chlapec potrebuje mužský vzor a dievča ženský pri výchove. Teda som naivný hlupák, lebo mám kamaráta, ktorého vychovávala mama sama a je rovnako "chlapský" ako ja, čo som mal aj mužský vzor pri výchove? Zaujímavá teória...
a vidíš toto je problém, zaplatí nemalé prachy za umelé oplodnenie, prejde si tým, čím každá žena ak chce dieťa a aj tak musíš do toho strkať nos, že s kým to dieťa bude vychovávať a keď so ženou, tak už ti to vadí (lebo klapky - muž, žena...). Nie je problém v nich, ale v tebe.p4ra napísal:Cize na otazku, ze ci mi vadi, ze dve homosexualne zeny mozu mat vlastne dieta a vychovavat ho odpovedam: Ano, vadi mi to.
Kebyže nejaká emancipovaná feministka čo nechce chlapa, poôjde na umelé oplodnenie, porodí si dieťa a bude ho vychovávať sama - bude ti to vadiť, lebo tam nebude mužský vzor?
A akože čo by si s tým chcel robiť v budúcnosti, prosím pekne? Zakázať im to?p4ra napísal:Nic to nemeni na fakte, ze sa mi to nepaci a nepozdava, ale clovek s tym nic neurobi v sucasnosti.
Ak by sa dieťa samo rozhodlo, že chce ísť aj do takejto rodiny než byť v decáku, vadilo by ti to?p4ra napísal:Na margo tvojej poslednej otazky, ci stale chcem silou mocou branit adopciam.