Muni - magisterské štúdium prestup
-
peterkollar
Expert
Muni - magisterské štúdium prestup
Ahojte Fellaci,
je tu niekto kto študuje na muni ?
chcel by som sa opytat či je možné prestúpiť na mgr. štúdium do Brna z inej vysokej školy na Slovensku a čo treba splniť na čo prihliadá porota najviac.
Dakujem
je tu niekto kto študuje na muni ?
chcel by som sa opytat či je možné prestúpiť na mgr. štúdium do Brna z inej vysokej školy na Slovensku a čo treba splniť na čo prihliadá porota najviac.
Dakujem
Re: Muni - magisterské štúdium prestup
Na aku MUNI fakultu? Problem ale zrejme nie je ziadny, pokial spravis prijimacky. 
vysokoškolák by si mal vedieť zistiť čo treba. berú každého, kto prejde cez prijimačky a splní podmienky prijatia na magisterské štúdium
-
peterkollar
Expert
hele mudrc bud ticho ked nevies poradit nikto o tvoje komentare nestojiCuruj napísal:vysokoškolák by si mal vedieť zistiť čo treba. berú každého, kto prejde cez prijimačky a splní podmienky prijatia na magisterské štúdium
a ak si myslis ze si inteligent a stranky su aktualne tak asi tazko
casto tieto veci riesia interne ja niesom student muni, cize k nestudentom sa chovaju kazdy rok inak podla ich internych pravidiel a poctov o ktorych by vedel porozpravat niekto kto rovnakym vyberom presiel
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2017, 13:23)
IT - zrejme budem musiet spravit TSP ale neviem ci beru ludi ktori nemaju Bc. z Brna to je skor otazka asi ako silno maju nabity rocnik alebo neviem ake su dalsie kriteria preto sa pytam ci niekto toto v minulosti tiez neriesil odtial a vedel by poraditmelonSVK napísal:Na aku MUNI fakultu? Problem ale zrejme nie je ziadny, pokial spravis prijimacky.
TSP su iba na bakalarske studium, magisterske ma vlastne prijimacie testy.
https://www.fi.muni.cz/admission/master/index.xhtml.cs
-
peterkollar
Expert
no do pi*emelonSVK napísal:TSP su iba na bakalarske studium, magisterske ma vlastne prijimacie testy.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ďalšia ukážka toho, prečo neznášam, keď tu stretnem Slováka.peterkollar napísal:hele mudrc bud ticho ked nevies poradit nikto o tvoje komentare nestoji
-
peterkollar
Expert
o nadrasa klaniam sa ti a uspesne gratulujem k totalne odveci komentaru takze ak nemas zaujem poradiť iba sa navažať do nášho narodu tak sa spakuj do pi*eAndi_Cibula napísal:Ďalšia ukážka toho, prečo neznášam, keď tu stretnem Slováka.
uz sa spakoval, ale nie do piche, ale do lepsieho, prave preto sa boji, ze mu budes robit hanbu
-
peterkollar
Expert
sorry bracho ja som skor clovek ktory povie veci narovinu ako vycesany citlivy metrosexual ktory neprezije pichnutie od doktorkybeardie napísal:uz sa spakoval, ale nie do piche, ale do lepsieho, prave preto sa boji, ze mu budes robit hanbu
tu nejde o iq a nema sa cim povysovat
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2017, 19:25)
sorry bracho ja som skor clovek ktory povie veci narovinu ako vycesany citlivy metrosexual ktory neprezije pichnutie od doktorkybeardie napísal:uz sa spakoval, ale nie do piche, ale do lepsieho, prave preto sa boji, ze mu budes robit hanbu
tu nejde o iq a nema sa cim povysovat
Skus s tym nieco robit, lebo s takymto pristupom ta tu moc radi mat nebudu. Teda vobec nebudu.
So slovakmi tu problem nemaju, ale s arogantnymi blbcami je problem vsade.
-
peterkollar
Expert
ja som sa tu neprisiel hadat , pzri si kto sa tu zacal obuvat do slovakov ze vam to nie je lutomelonSVK napísal:Skus s tym nieco robit, lebo s takymto pristupom ta tu moc radi mat nebudu. Teda vobec nebudu.So slovakmi tu problem nemaju, ale s arogantnymi blbcami je problem vsade.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zase si dokázal moje tvrdenie. Apropo je to vyjadrenie môjho osobného názoru. 
ja myslím, že som ti poradil naprosto presne. daleko nezájdeš. nechceš si to s tou školou rozmyslieť?peterkollar napísal:
hele mudrc bud ticho ked nevies poradit nikto o tvoje komentare nestoji
casto tieto veci riesia interne ja niesom student muni, cize k nestudentom sa chovaju kazdy rok inak podla ich internych pravidiel a poctov o ktorych by vedel porozpravat niekto kto rovnakym vyberom presiel