zarastanie na tvári

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ecliphzz
Novice
Novice

zarastanie na tvári

Príspevok od používateľa ecliphzz »

Ahojte, viem, že tém na túto tému bolo založených už nespočetné množstvo, ale v žiadnej z nich som nenašiel nič, čo by mi pomohlo.. Ide o to, že mám už 19 a zarastám na tvári pomenej.. to znamená, že trošku bokombrady, pod nosom trochu a na brade takisto len trochu.. Je pravda že pravidelným holením dosiahnem nejaký výsledok alebo je to len pseudo výmysel? Ak by mi niekto vedel doporučiť nejaký voľne dostupný produkt podporujuci rast chlpov, pripadne hocijakú inú radu, ako dosiahnúť to aby som zarastal ako vacsina rovesníkov, budem velmi rád. Nepíšte prosím, že mám výhodu, že sa nemusím holiť, keby som zarastať nechcel tak tento topic nezakladám :D
Ďakujem vopred za seriózne odpovede.
Filip87
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: zarastanie na tvári

Príspevok od používateľa Filip87 »

Mam 29 a nezarastam na tvári skoro vôbec. Prečo to tak strašne chceš?

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
ecliphzz
Novice
Novice

Nie že by som nejako mal z toho komplexy alebo čo, len chcem prirodzene zarastať na tvári, rovnako ako iní.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Keď som bol v tvojom veku, tiež som veľmi nazarastal, ale postupom času mi ten porast mužnel.

Je síce pravda, že pravidelným holením ti v skutočnosti nezačne brada rásť hrubšia, ale tým, že pri holení stále odsekávaš konce chlpov a na povrch sa ti dostáva ten hrubý základ chlpu, opticky to vyzerá ako hustejší porast.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

No ked v tych castiach tvari nemas "vlasove vačky" tak ti tam nic nevyrastie a je uplne jedno, aku hladinu testosteronu budes mat alebo ake drahe masticky si kupis. Takze je na case sa zmierit s tym, ze nikdy nebudes mat taku bradu ako kamosi, alebo si budes sporit na plastiku alebo proste je dost mozne, ze za 5-10 rokov bude zase v mode uplne hladke oholenie.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja mam skor taky problem, ze "zarastam" na celej tvari, ale "chlpky" mam uplne svetle, co nie su ani poriadne vidiet, tmave mi vidno len bo bokoch, na brade a pod nosom... V podstate ked si prejdem rukou po lici, tak citim ako keby jemnucke vlakienka, pravdepodobne to bude nedostatkom testosteronu :|
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

S testosteronom to nema asi nic. Poznam chalanov alebo chlapov, co na tvari nemaju nic a zacali po 20ke dokonca plesatiet, ale zato maju chlpy aj na chrbte a su ako opice. :D Proste geneticky to mas tak nakodovane, ze budes mat 2 ruky, taku vysku, taku farbu oci, taku kvalitu a farbu vlasov...a take chlpy takej farby na takych castiach tela. A potom je otazka mody, ci je to "esteticke" alebo nie...a ak nie, tak s tym chces samozrejme nieco robit. No len co s tym robit?
ecliphzz
Novice
Novice

Nemyslím si, že tie vlasové cibuľky na tvári nemám.. Na lícach ich mám pomerne dosť si myslím len su strašne jemné a svetlé.. a po bokoch takisto, chlpy by aj bolo vidno, keby boli tvrdé a pevné... :D
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Po 30 sa to určite zmení. :)
ecliphzz
Novice
Novice

To predpokladam :D Ďaleko radšej by som však bol keby som zarastal už teraz. :D

//autoeditácia príspevku (25 Feb 2017, 9:02)
Ak by niekto vedel nejaké rady alebo ak by mal niekto skusenosti s Tribulusom, tak píšte prosím.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, nič s tým neurobíš. Časté holenie je mýtus. To buď príde, alebo nie. A ako aj spomenul ephramko, nemá to nič spoločné s TST. Stačí pozorovať okolie. Určite si videl rôznych 50 kg borcov zarastených a rovnako aj rôznych veľkých mohutných chlapov, ktorí nemajú žiaden porast. A tí určite nedostatkom TST netrpia. ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tak ja zarastam poriadne,od mladosti a nic prijemne to nie je, pretoze holenie je pracnejsie a trva mi dlhsie. Radsej by som bral iba tenke riedke chlpy a bol by pokoj.. :wink:
ecliphzz
Novice
Novice

hughito, to čo píšeš je určite v princípe pravda, ale zase povedzme si, každý človek je individuálny. V istých prípadoch možno stačí len trošku tomu dopomôcť, človek nikdy nevie. :D Skúsim jedno balenie toho Tribulusu asi. Ak to bude bez výsledku, tak nuž musím sa len zmieriť s tým, že to príde časom, ak vobec. :D Takže časté holenie je len mýtus? Ach, škoda. :D ja som si už od toho sluboval bradu. :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Podla mna to za pokus stoji, castejsie sa holit. Ber to tak, ze budes v ulohe borica mytov... :D. Bud je to fakt kravina, alebo nieco pravdy na tom bude.

Co sa toho tyka, zase nie si az tak stary, v 19 je takyto stav bezny. Kopec kamaratov zacalo poriadne zarastat na tvari az teraz, ked im taha na 25 :).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ono je rozdiel ako sa holis:ked elektrickym strojcekom tak vplyv na rast je minimalny, ale ak klasicky ziletkou tak vtedy odstranujes aj najvrchnejsiu odumretu cast kože čo može posobit stimulacne na rychlost rastu chlpov,pretoze tym kožu viacej drazdis. Ale na hustotu chlpov to myslim vplyv nema.

Ten tribulus zvysuje hladinu volneho TST iba minimalne a kratkodobo, na chlp to vplyv nema.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Filip87 napísal:Po 30 sa to určite zmení. :)
Je dost mozne, ze po 30ke mu budu rast chlpy z nosa, z usi a aj na chrbte, ale na tvari stale nic. :lol: :lol:
ecliphzz napísal:Ak by niekto vedel nejaké rady alebo ak by mal niekto skusenosti s Tribulusom, tak píšte prosím.
Bral som to minuly rok asi 180 dni (2 balenia), lebo som to dostal, ale nevsimol som si absolutne ziadne ucinky...ani v cviceni, ani v sexualnej aktivite, ani v spravani a ked chces, tak ani v zarastani. A ak to niekomu v niecom pomohlo (vytlacil vacsiu vahu vo fitku alebo bol viac nadrzany), tak to bolo iba na urovni placeba. Usetri si peniaze.
bindo011 napísal:Podla mna to za pokus stoji, castejsie sa holit. Ber to tak, ze budes v ulohe borica mytov... :D. Bud je to fakt kravina, alebo nieco pravdy na tom bude.
Mne sa zda, ze tento mytus tusim raz aj testovali. :D Proste bol to ten mytus, ze ak si oholis chlpy na nohach alebo rukach, tak zacnu rast rychlejsie a silnejsie, tak musis holit castejsie. Ukazalo sa, ze ludia maju geneticky zakodovanu aj "dlzku ochlpenia" a tempo rastu. Trik bol v tom, ze ked mas do hladka oholene nohy, tak na hladkej pokozke si vsimnes velmi lahko, ze ti tie chlpy narastli za tyzden o 4mm a povies si "fuuha, ake su zase dlhe", kvoli tomu kontrastu s hladkou pokozkou. Ale ak mas tie chlpy uz dlhsie, tak rastu stale rovnakym tempom a ty si uz tie 4mm za tyzden nemusis ani vsimnut.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

mne chlpy v nose rastli uz ked som isiel na strednu... samozrejme som ich kosil aj pinzetoval hnusane :D dnes som po 30ke a uz mi v nose rastu pomenej
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ephramko napísal:Je dost mozne, ze po 30ke mu budu rast chlpy z nosa, z usi a aj na chrbte, ale na tvari stale nic. :lol: :lol:
Moj pripad :D Ale vedu z toho nerobim. Len ma serie ze ked zanedbam holenie tak vizeram jak pubertiak.
ecliphzz
Novice
Novice

Heh, tak skúsim tú pozíciu boriča mýtov a uvidíme čo ten tribulus s pravidelným holením dá. :D keď tak dám echo ak to nebude locknuté aj pre ďalšich ľudí čo chcú zarastať :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nič ti to nedá. Len vykopneš otvorené dvore.
Napísať odpoveď