ja som bol akurat minuly tyzden v holicstve, prvy krat po pol roku rastu nejak upravit bradu. rozpravali sme sa s tym holicom, prave o tom ako komu rastie brada a ako on povedal "genetika nepusti".
ja napriklad mam celkom slusnu bradu aj fuzy, akurat ze lica mam uplne hole (okrem par chlpov sem tam), bokombrady ziadne a uz som sa jednoducho zmieril s tym sa to nezmeni.
rovnako sa mi po pol roku rast extremne spomalil a tiez sa uz zmierujem s tym ze asi nikdy nebudem mat velky dlhy plnovous ala gandalf.
zarastanie na tvári
Re: zarastanie na tvári
Skus zohnat Minoxidil, ze vraj funguje. Ja s tym skusenosti nemam, si dobre prestuduj o co sa jedna predtym nez to zacnes aplikovat.
Gandalf ho mal tiez umelo dorobeny.aacid napísal:ja som bol akurat minuly tyzden v holicstve, prvy krat po pol roku rastu nejak upravit bradu. rozpravali sme sa s tym holicom, prave o tom ako komu rastie brada a ako on povedal "genetika nepusti".
ja napriklad mam celkom slusnu bradu aj fuzy, akurat ze lica mam uplne hole (okrem par chlpov sem tam), bokombrady ziadne a uz som sa jednoducho zmieril s tym sa to nezmeni.
rovnako sa mi po pol roku rast extremne spomalil a tiez sa uz zmierujem s tym ze asi nikdy nebudem mat velky dlhy plnovous ala gandalf.
A ja to mam podobne, ze tiez na licach nezarastam. Da sa to riesit operacne, videl som v telke tento typ zakroku. Ak mas huste vlasy, tak by ti odobrali štepy z temena hlavy, takze by si nemal jazvy, resp. by ich nebolo vidiet. Cena zalezi od poctu štepov. Je to dost drahy a bolestivy zakrok. Podla mna sa to neoplati.
to urcite nie, rezat sa kvoli hustejsej brade?? beriem proste to co mam.