Výber mobilu do 150 €
Výber mobilu do 150 €
Zdravím, potreboval by som poradiť. Starý mobil doslúžil (s3 mini) a hľadám nový do 150€.
Nie som náročný užívateľ, ale predsa chcem niečo lepšie. Páčia sa mi 3 mobily. Huawei P8 Lite, Samsung Galaxy J3 2016, Lenovo A7000. Huawei a Lenovo sú aj Dual SIM (nevyžadujem to ale je to malé bezvýznamné +). Ktorý by ste mi z nich doporučili? Poprípade nejaké iné návrhy do 150€? Podmienky: plynulosť, výdrž baterky (aspoň 1 deň pri klasickom používaní) a nejaký ten výkon na hry. Ďakujem vopred za rady 
Re: Výber mobilu do 150 €
Dodosnv.. Lenovo škrtni a zostáva ti P8lite alebo J3.. z týchto dvoch je určite na tom lepšie P8lite..
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=7201
Ale ešte sa môžeš popozerať po nejakom Xiaomi.. akurát pri nich pozor, nie všetky modely podporujú slovenské rýchle LTE.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=7201
Ale ešte sa môžeš popozerať po nejakom Xiaomi.. akurát pri nich pozor, nie všetky modely podporujú slovenské rýchle LTE.
Ahoj, ďakujem za reakciu, a prečo to Lenovo nedoporučuješ?
poprípade mám zobrať Dual SIM alebo Single? nikdy som DUAL SIM nemal, je to veľmi rozdielne oproti Single? kazí sa to viac/ menej alebo je stým viac problémov ?
Ktorý by som zobral ty z tých dvoch ? 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
urcite p8 lite dual sim.mam mobily s dual sim a ziadny problem 
Ak používaš SD kartu, v podstate budeš mať jednosimkový mobil, keďže slot na SD kartu je zdieľaný s druhou simkou.. čiže buď druhá simka alebo SD karta..
-
Daniel9911
Professional
P8 lite mam doma už skoro druhý rok a môžem len odporučiť, za tú cenu sa oplatí.
este sa pozri na xiaomi redmi 4. oproti tym trom ma vacsiu baterku, vykonnejsi procesor a citacku otlackov prstov.
Lenovo fakt neodporučam, mam P70, niekolko krat bol na reklamacii, lebo sa sam reštartoval... ma zle optimalizovany android. Ked som dal aktualizaciu tak ta sa nedokoncila a telefon ostal zaseknuty v recovery mode... opat reklamacia. Teraz uz upgrade radsej ani nedavam, okrem toho vela ludi hlasi, ze po upgrade telefon strati niektore funkcie teda je to vlastne na skodu
Jedine co je na tom telefone dobre je baterka.
ďakujem všetkým, na stole už mám P8 lite a zatiaľ som fakt spokojný, ešte raz díky všetkým 
-
typek61
Darca
lenovo p70 mam a mozem ho odporucit.vydrzi vela a nema ziadne problemy.asi si mal zly kus 
typek61.. skôr ty máš ten jeden dobrý kus! 
-
typek61
Darca
nechce sa mi verit 
Akoze poviem ti mam mobil Lenovo P70 a tablet Nvidia Shield a to sa neda ani porovnat. Android v tej Nvidii je ovela lepsie optimalizovany, rychlejsi a stabilnejsi, niesu tam ziadne zbytocne appky ako v Lenove. Uz teraz mala Nvidia update na 7.0 Nougat, ktory prebehol bezproblemovo
O tom sa mi na Lenove moze len snivat. Po upgrade na 5.1 zmiznu niektore funkcie z telefonu ako napr. double tap, co je nonsens