T com - ako ziskat dobru cenu
Re: T com - ako ziskat dobru cenu
Neni to len pre zamestnancov, teda ze si das domov net ako ich zamestnanec?
-
xH4wK
Musis mat vsetky produkty napisane na seba.. inak ziadnu zlavu nemas. Plati to od 1.1.2017.kzS^ napísal:sestra robi v t-system... a vraj maju mat zlavu na net/pausal v tcome
GothaR tam robi tiez tak sa ho mozes nato opytatci o niecom takom vie...
Takze to plati len pre zamestnancov.
chvala bohu mam net pisany na sestru, kedze davnejsie bola akcia 5-6e ak si mal u nich pausal 
Viete mi poradiť? Mám internet od telekomu už od začiatku, najprv to bolo 3,5mbps, v 2012 to zrýchlili na 10mbps, odvtedy máme aj mágio.
Minulý rok začali zrýchlovať na 15mbps, mňa sa toto netýkalo, naopak internet začal dosť blbnúť, za posledný mesiac bol internet vypadnutý aj vyše 10 dní, čo je dosť nachuja keď je všetko cez internet.
Včera mi napísali správu že 10 megabitový internet mi to neutiahne, že musia znížiť rýchlosť. Znížili to z 10/1 na +- 6/0,5.
Vtipné na tom je, že HD programy cez mágio teraz sekajú
A vôbec internet nestíha ani obyčajné HD video.
Dozvedel som sa, že majú niekde zlý nejaký 4km úsek káblu, a že meniť to neplánujú.
Pokrytie káblom tu má len telekom a orange (orange používa rovnaké káble), to znamená že s tým nemôžem nič robiť? Asi nikoho nenapadá nejaká možnosť?
Bezdrôtový internet by som moc riešiť nechcel.
Minulý rok začali zrýchlovať na 15mbps, mňa sa toto netýkalo, naopak internet začal dosť blbnúť, za posledný mesiac bol internet vypadnutý aj vyše 10 dní, čo je dosť nachuja keď je všetko cez internet.
Včera mi napísali správu že 10 megabitový internet mi to neutiahne, že musia znížiť rýchlosť. Znížili to z 10/1 na +- 6/0,5.
Vtipné na tom je, že HD programy cez mágio teraz sekajú
Dozvedel som sa, že majú niekde zlý nejaký 4km úsek káblu, a že meniť to neplánujú.
Pokrytie káblom tu má len telekom a orange (orange používa rovnaké káble), to znamená že s tým nemôžem nič robiť? Asi nikoho nenapadá nejaká možnosť?
Bezdrôtový internet by som moc riešiť nechcel.
6 mbit + magio tv? Jasne že HD programi ti sekaju veď majú dátový tok cca 7 mbit... Ak máš zapnutý SD kanál, tak internet môže ísť max 2 mbit... Podľa mňa ak nemáš na výber tak internet si nechaj ale Magio tv (cez kábel) zruš a prejdi na magio sat
Ja mám to isté, ale VDSL 30 Mbit + 2x magio box, všetko ide bez problémov už pár rokov
Ja mám to isté, ale VDSL 30 Mbit + 2x magio box, všetko ide bez problémov už pár rokov
-
Daniel9911
Professional
koľko ľudí ide z toho kábla lebo ak by ste sa spojili a poslali žiadosť alebo by ste to reklamovali tak by s tým mali niečo urobiť. Mali by tú závadu opraviť, alebo potom máš nárok na zrušenie viazanosti bez pokuty. Ale asi tam inú možnosť nemáš potom a bezdrôtový internet by som nechcel ani ja, takže moc na výber nemáš.