Pracka do cca 350 eur
Pracka do cca 350 eur
Ahojte. Potreboval by som poradit s vyberom pracky do bytu. Byvame dvaja, takze nejaku mensiu.
Celkom sa mi pozdava tato LG: https://pracky.heureka.sk/lg-f50b8nd0/#section
Pisu, ze si pracka sama odvazi kolko pradla je nalozeneho a na zaklade toho prisposobi spotrebu vody atd. Navyse, je tam 10 rokov zaruka na motor a vraj ma LG bubom napojeny priamo na motor bez remena.
Co pisu ludia, tak vraj nema moznost nastavenia teploty na 30 stupnov, len 20 alebo 40. Neviem ci je to taky problem.
Este co sa niekomu nepacilo, tak som niekde cital ze chyba polovicny program. No kedze uvadazaju ze si pracka odvazi mnostvo pradla a podla toho prisposobi spotrebu, tak nevidim to ako problem.
Co na nu poviete ? Pripadne mi viete odporucit nejaku inu ? Dakujem
Celkom sa mi pozdava tato LG: https://pracky.heureka.sk/lg-f50b8nd0/#section
Pisu, ze si pracka sama odvazi kolko pradla je nalozeneho a na zaklade toho prisposobi spotrebu vody atd. Navyse, je tam 10 rokov zaruka na motor a vraj ma LG bubom napojeny priamo na motor bez remena.
Co pisu ludia, tak vraj nema moznost nastavenia teploty na 30 stupnov, len 20 alebo 40. Neviem ci je to taky problem.
Este co sa niekomu nepacilo, tak som niekde cital ze chyba polovicny program. No kedze uvadazaju ze si pracka odvazi mnostvo pradla a podla toho prisposobi spotrebu, tak nevidim to ako problem.
Co na nu poviete ? Pripadne mi viete odporucit nejaku inu ? Dakujem
Re: Pracka do cca 350 eur
tuto http://www.lg.com/sk/pracky/lg-F1480QDS mam asi piaty rok a uplna spokojnost, ma to aj parny generator
No ja periem drvivu vacsinu pradla prave na 30ke
Hosi nejaky tip na kompaktnu z vrchu plnenu pracku? Vraj nemoze byt whirlpool
cena skôr do 300€.
Vraj je ten mudrlant chytry
Kludne aj whirlpool (foter robi zarucne). Ale pritlacil by som este na rozpocet aspon 50€. Tie najlacnejsie su vsetky cina (viacere znacky) a na taku ti ani nervisak po zaruke nepojde lebo ked to uz raz rozoberes tak sa zacne vsetko j...t.
A v tomto sa moc radit neda. To mas jak TV do 400€. Tam toho vela nenavymyslas. Kupit co je v ponuke. Staci sa drzat overenych znaciek.
A v tomto sa moc radit neda. To mas jak TV do 400€. Tam toho vela nenavymyslas. Kupit co je v ponuke. Staci sa drzat overenych znaciek.
whirpoolky sa robia v poprade nie??
Ano, ale hlavne tie najlacnejsie aj v cine. Ale vyraznejsie to plati pre umyvacky. Konkretne whirpool ma tusim jeden model pracky z ciny.
Pracka do cca 350 eur
awe55611, tdlr70220 , awe4519 a awe60410 je z Popradu
ja by som bral tdlr, je 7kg ma 6. zmysel, invertorovy motor a 10 rocnu zaruku
ja by som bral tdlr, je 7kg ma 6. zmysel, invertorovy motor a 10 rocnu zaruku
No majitelka bytu sa tak vyjadrila, ze kupovala naraz 3x tu istu pracku a za 5 rokov tato odisla ako posledna takze mam kupit druhu za 300€ ale nesmie to byt Whirlpool
skusim ju este zlomit tiez by som bol za...
Uplna normalka. Kazdy vyrobok ma svoje % kazivosti. To sa ale urci zo vsetkych a nie z troch. Mala holt smolu.
Povedz jej nech podpori svk ekonomiku
Povedz jej nech podpori svk ekonomiku
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Holt kur vitka mas vsade, ci kupi za 100, 300 ci 800eur 
No jo skusim to nejak uhrat no
dik za tipy