Aktualizacia MAP IGO Primo 2.0
Aktualizacia MAP IGO Primo 2.0
Zdravim ludia. Potrebujem poradit. mam tu navigaciu WAYTEQ x960BT s IGO Primo 2.0 a map packom 2014. Je mozne to nejako aktualizovat na novsie mapy, popripade nahrat novy IGO alebo nieco ine? Nemam s tym vobec skusenost.. Dakujem za kazdu pomoc
Re: Aktualizacia MAP IGO Primo 2.0
Ano, je. Treba stiahnut nove mapy, ktore vezme tvoja verzia iGO, v horsom pripade bude treba aktualizocat aj iGO.
to je super
ako to prebieha? pripojim ku PC a ukaze mi vnutornu pamat navigacky. hodim dnu CD od navigacky a je tem len users manual, co mi je na dve veci
da sa to normalne odniekial stiahnut? lebo mapy pre IGO primo 2.0, ktore som hladal som nasiel najnovsie tusim 5/2014 na lamkach a tie mapy v tom su od zakupenia. tak netusim ako pokracovat..
Oficialna cesta nie. Ukaze ti obsah navigavie, teda subory od iGO, mapy? Alebo co vidis? Daj screen. Mapy treba stiahnut z NaviTotal, GPSunderground alebo podobnych weboch, lenze treba pozriet najskor presnu verziu iGO kvoli kompatibilite map.
tak vytiahnute z navigacky.
IGO 9.6.5.221194 (feb 7 2012)
a teraz kukam, ze mapy su tam 2013.. a screen .. neviem ci tento.. vsetko sa mi nechce screenovat
IGO 9.6.5.221194 (feb 7 2012)
a teraz kukam, ze mapy su tam 2013.. a screen .. neviem ci tento.. vsetko sa mi nechce screenovat
Pozriem ti to pocas dna.
aj ja by som chcel pomoct s aktualizaciou takejto navigacie, mam tam tusim mapy z 2012
navigacia mi bezi na radiu s Windows a mam k nemu takuto sd kartu
navigacia mi bezi na radiu s Windows a mam k nemu takuto sd kartu
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
oby dvom staci len stiahnut najnovsie mapy a skopirovat do zlozky. poslem link v SS na odkaz. na tom fore su aj tomtom aj navteq mapy 2016 Q4. mozno bude treba aj licenciu ta sa tiez len kopiruje a byva v rovnakych temach ako mapy na forach. no prv by som skusil len nakopirovat mapy.
Ja som mu odkaz na mapy poslal uz pred hodinou.
-
Arkaz
Addict
len fuxovi ci aj chezterovi?
Len Fuxxovi, vtedy tam ten dalsi prispevok nebol.
CheZteR - Mas tam adresar content, tam su ulozene mapy, poi body, 3D budovy a dalsie veci, to treba aktualizovat. Predpokladam, ze Arkaz ti poslal link.
CheZteR - Mas tam adresar content, tam su ulozene mapy, poi body, 3D budovy a dalsie veci, to treba aktualizovat. Predpokladam, ze Arkaz ti poslal link.
dakujem, uz stahujem a idem sa s tym potrapit
dakujem pani, idem sa na to vrhnut
K+
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2017, 14:56)
K+
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2017, 14:56)
-
Arkaz
Addict
dajte vediet ako ste dopadli. 
ja z torrentov netaham... musim najst normalny zdroj
tak ja to uz mam uspesne za sebou 
mam tam navteq mapy Q42016, uz aj uspesne otestovane, mozem ist v lete na dovolenku
dokonca som sa hecol a stiahol aj novsie IGO, tiez to funguje takze fajn
diky
mam tam navteq mapy Q42016, uz aj uspesne otestovane, mozem ist v lete na dovolenku
dokonca som sa hecol a stiahol aj novsie IGO, tiez to funguje takze fajn
diky
Len pozor pri zmene na nove iGO, na stare zariadenia s malou RAM sa ich neodporuca davat, inde zase treba nastavit port pre GPS, inde zase upravit sys.txt pre bootovanie.
sys som upravil aj nastavil port na gps, teraz to chyta ovela rychlejsie a mam 3/3 paliciek signalu, doteraz som mal len 1/3
-
Arkaz
Addict
no vidis vyborne
jebto trochu alchymia ale ako sa to clovek raz nauci uz updatuje kadejaku gps 
-
hojko
Site Admin
Nevyhoda je, ze niektore GPSka maju zamknuty "disk", takze je nutny root zariadenia, niekde to je dost problem. Ale ak tam uz je iGO, tak sa da povedat, ze s tym problem nebyva.