je to pohodlne, ja uz by som kablove tiez nechcel. najviac mam sluchadla na usiach v robote, predtym som mal kablove, teraz uz mam bezdratove. predtym sa mi stavalo ze sa kabel niekde zasekol, ja som sa pohol a sluchadla mi zleteli z hlavy, alebo som potreboval sa len na chvilu posunut niekam a musel som davat dole sluchadla.
teraz aj ked ich nemam na usiach, tak su casto na krku a ani o nich neviem. uz sa mi par krat stalo ze som s nimi skoro isiel na obed.
nabijanie neni taky problem, vydrzia pomerne dlho a ked sa nahodou vybiju, tak hold mam na hodinu z bezdratovych dratove zase.
Kamo ako je to na tebe, ale nekupoval by som sluchadla do 30e... mne sa to nikdy neoplatilo vkuse sa motas potom s reklamaciami ... kus zainvestuj a sa ti to oplati... za mna napriklad lamax blaze b1 su fajn... nestoja moc a hraju dost schopne
Bezdrôtové slúchadlá okolo uší, kvalitou aj zvukom porovnateľné s Superlux HD685 (mám a som spokojný). Tentokrát chcem ušetriť nervy susedov, ale potrebujem chodiť po byte.