4KA - dalsi mobilny operator
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Chalani ako to je v BA? Kvalita 4G dobrá?
tyler: ibaze u mna to je 8 pracovnych dni, vyrataj si od 25.2 - 8.3.
z O2 mi dnes volali a nukali mi zlaty pausal za polovicu
nevzal som to, kedze potrebujem data
z O2 mi dnes volali a nukali mi zlaty pausal za polovicu
25.si ešte len zadal požiadavku, tých 4 dní začne plynúť, keď tvoj budúci operátor žiadosť o prenos spracuje zašle požiadavku do (neskôr) bývalého operátora
od kedy platia tie polovicne ceny ci treba si aktivovat tu mobilnu tv?
edit/ hej uz dali novy web bo nebolo to tam
edit/ hej uz dali novy web bo nebolo to tam
Polovicne ceny platia do konca aprila. Potom budu pausaly za 7,50e, 10e, 20e. Ved mas to vsetko na ich stranke.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kupil som To na cesty L kde je za 10€ 100Gb internetu. v BA v praci to funguje dokonale nameranych 40Mb down a 20Mb up. otazka znie ci mi zostane cena 10€ az pokial nezrusim sluzbu. vdaka
caute tie zlacnene pausaly ktore platia do 30.4 to budem mat za tu cenu stále alebo len tieto dva mesiace ?
Ty vole, to sa pýtaš naozaj?
Nemôžeš byť predsa až taký hlúpy!
(O jeden príspevok hore máš odpoveď...)
Nemôžeš byť predsa až taký hlúpy!
(O jeden príspevok hore máš odpoveď...)
mullatov post som si nevšimol čo je skor nepozornosť a nie úroven "hlupoty" tak sa choj ventilovať niekam inam ty tupec
-
guess.whoo
Redeemer
v tomto pripade si ale tym tupcom ty ked nedokazes ani otvorit stranku operatora kde to krici velkymi pismenami
https://www.4ka.sk/chcem-pausal
https://www.4ka.sk/chcem-pausal
neboj sa stranku som otvoril, ak by si sa posnažil tak by si zistil že otazku by som asi inak položiť nevedel. A stojí tam" TERAZ ZA 5 €
DO 30. 4. 2017" čo jasne neodpoveda na moju otazku na ktoru som na stranke nenašiel odpoved a preto som sa opytal radsej tu
DO 30. 4. 2017" čo jasne neodpoveda na moju otazku na ktoru som na stranke nenašiel odpoved a preto som sa opytal radsej tu
-
guess.whoo
Redeemer
je tam cena 7,50 za TO.10 a do 30.4. 2017 za 5€
jasnejsie sa to uz asi ani napisat neda podla mna
jasnejsie sa to uz asi ani napisat neda podla mna
Tvoja hlúposť spočíva v neschopnosti vyhľadať si informácie sám priamo od zdroja - pritom nájsť tie info je úplne triviálne. Namiesto toho dáš otázku na fórum a čakáš odpoveď. A pritom ešte aj na tom fóre máš odpoveď kúsok nad otázkou....
Čiže si hlúpy, lenivý, arogantný. Bodka.
Čiže si hlúpy, lenivý, arogantný. Bodka.
-
Arkaz
Addict
no na to na cesty L pisu ze od 1.5.2017 nieje v ponuke. tak teda neviem ci mi zrusia ten program alebo mi ho musia nehat za takych podmienok ake boli pri podpise zmluvy az do jej zrusenia.
Polovičné ceny platia do 30.4.2017, od 1.5. platia nové ceny. TO.nacesty L by od 1.5. stálo 20€, za 20€ už ale bude TO.nekonečno, nacesty L už v ponuke nebude, takže si budeš musieť vybrať iný paušál.
-
Arkaz
Addict
hm skoda som myslel ze zachovaju mi ten pausal za cenu aku mam teraz. za 20€ uz to nieje tak zaujimave pre mna.
Hlasim prvy a dost vazny problem. Strasne dlho mi trva prechod z 2g naspat do 4g. Niekedy sa mobil ani sam neprepne a ostane visiet v roamingu, az pokial nerestartnem, popr. neswitchnem airplane mod. Skusane na viacerych mobilov a na hocijakych miestach.
Na mojom mobile je prepínanie bleskové.
Skúšané na kolibe, jedinom mieste v BA, kde ma prepne na 2G. Na kopci mám 2G, ako zídem dole k reštaurácii, mám opäť 4G.
To isté keď prejdem hranice, vo wolfstahli v rakúsku mám 2G, na hranici pri Bergu mám hneď 4G.
Nemám s tým problém.
Skúšané na kolibe, jedinom mieste v BA, kde ma prepne na 2G. Na kopci mám 2G, ako zídem dole k reštaurácii, mám opäť 4G.
To isté keď prejdem hranice, vo wolfstahli v rakúsku mám 2G, na hranici pri Bergu mám hneď 4G.
Nemám s tým problém.
-
guess.whoo
Redeemer
u mna tiez prepinanie velmi rychle a bezproblemove
Hm, asi je to zavisle od lokality, inac si to neviem vysvetlit. Na fb 4ky pise viac ludi ohladom tohto problemu. Napr. teraz som na mieste kde by som mal mat plny lte signal, no stale ma drzi v 2g. Akonahle vypnem, zapnem, tak mam full lte. Napisal som na podporu, uvidime, ci to poriesia.