Aktualizacia MAP IGO Primo 2.0
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aktualizacia MAP IGO Primo 2.0
no to je pravda ale zvycajne aj ten unlock zariadenia neni porod. v niektorych pripadoch staci len nakopcit a spustit exac a nainstaluje visual. v tych lepsich pripadoch len zmenit cestu pre exe. a v tych horsich uz prikazove riadky 
tak musel som dať tomtom mapy, tie NavteQ boli az príliš podrobné ze si niekedy navigácia myslela ze sa nachadzam na inej ceste v akej som v skutocnosti bol, tie navteq, teda here mapy by som odporucil do navigacii s vykonnym resp presnym gps fixom, tej mojej cine stacia tomtom 
ahojte...mam tu istu verziu ako dal fotku chezter a chcel by som ju aktualizovat..ale podla moznosti nie cez torrent...vdaka za pomoc
zdravim vas, vie mi niekto poradit link na stiahnutie map pre igo primo? a aky je postup ich instalacie ci staci skopirovat na sd kartu, dakujem
-
CrazyJerry
Light Star
Link na mapy ti nedam lebo uz si nepamatam odkial som stahoval mapy, ale viem ze na to je aj nejaky downloader, v ktorom si vyberies ake mapy chces a podobne..
Po stiahnuti nahradis subory v zlozke "map"
Po stiahnuti nahradis subory v zlozke "map"
mam stiahnute naviextras toolbox ale neviem preco mi to cez to nejde
Ved iGo Primo je stary soft, mapy treba stiahnut a odomknut. Je s tym prplacka, navigacie na Windows CE su pomale a zastarale. Preco radsej nevyuzijes na mobile Waze, Google maps alebo si nekupis Sygic za 20 eur v akcii s dozivotnou licenciou s aktualozaciami?
nie je to pre mna. pre starsieho pana ktory ma tuto navigaciu v aute, a je zvyknuty na tuto