tiez som vzdy po nom pokukoval ale odradzalo ma, ze je to saab
Ake mate auto?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
normalne som bol chvilku sea sick z tych fotiek
-
lukostrel77
Star
Po novom máme:
Fiat Grande Punto 1.2 8v 69Koní,čisto nové ešte len objednané máme preto íst v januári alebo vo februári
Fiat Grande Punto 1.2 8v 69Koní,čisto nové ešte len objednané máme preto íst v januári alebo vo februári
Nejaká krátka dodacia lehota.. 
Tak tam nahodia len kolesá na karosériu, volant, pedále a auto je hotové. Pri Fiate toho asi veľa nevymyslíš 
A neviem, ci zrovna Grande Punto v takejto motorizacii bude nejak zvlast ziadane auto. 
-
guess.whoo
Redeemer
kolko vas to punto vyslo?
-
lukostrel77
Star
8.990Eur,vtejto motorizácii je to super,punto je živé auto toto je naše 5už,mali sme 60konové,75konové všelijaké jtdčka spolahlivé obratné vozítko 
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2016, 13:48)
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2016, 13:48)
Ono je už vlastne hotové len je na externom sklade takže kým ho doručia treba čakatbrm napísal:Nejaká krátka dodacia lehota..
lukostrel77.. tak to je potom extrémne dlhá dodacia lehota.. 
Pilifo.. to isté som si myslel pri Fabii.. kým som neprišiel do predajne a predajca mi nezahlásil lehotu nejakých 12 týždňov na výrobu + 1-2 týždne doprava na SK do predajne..
Pilifo.. to isté som si myslel pri Fabii.. kým som neprišiel do predajne a predajca mi nezahlásil lehotu nejakých 12 týždňov na výrobu + 1-2 týždne doprava na SK do predajne..
-
lukostrel77
Star
Nj,čo sa dá robit len čakat,ja dufam že to bude skorej,ked bude doma tak možno pridám foto 
-
Fabo
Hardcore addict
A nesere ta, ze ked chces ist normalnou rychlostou, preslapnes podlahu pod plynom, a zere to jak 2x vacsi motor potom?cokill napísal:Saab 9-3 2008 1.8i... 120000km.. Prvych 1000km za mnou.. Zatial uplna spokojnost..
1.8i som skusal ked som chcel kupit 9-3ku... neskutocne lenive ked to netocis do zblbnutia.
Inak, ano, sympaticke vozitko. Stale mi je trochu luto, ze sa mi to nepodarilo, aj ked s C70 som maximalne spokojny, ale sancu jazdit na Saabe neviem ci este niekedy budem mat.
-
p4ra
Redeemer
Trosku sa oteplilo, tak som si bol zajazdit na Pezinskej Babe s partiou.
Ale na zimnych gumach to bolo trapenie. Este pockat 2-3 tyzdne a nahadzujem letne, potom to bude vacsia zabava.
P4ra v sobotu okolo 14:00 som ťa videl, keď si išiel hore na PK Babu. A mimochodom, to sa ti chcelo z NZ ísť na Babu?
-
p4ra
Redeemer
A preco nie? Ved je to kolko, 80 km? Zijem v NZ, v okoli nemame kopce, musim ist za nimi. Bude je to PB alebo Jankov Vrsok.
Cestou si pekne zohrejem gumy, motor, olej, brzdy. Vsetko na spravne teploty, a potom smelo bomby na kopci. 
-
cokill
Light Star
normalna rychlost je 50,90,130... ani pri jednej som nemusel preslapavat pedal podlahou.. z trhania asfaltu som vyrastol... ja jazdim vacsinou v aute sam.. max dvaja... najme mesto.. vtedy nema najmensi problem.. raz som mal plne auto 5 ludi.. je pravda ze vtedy to bolo lenive hore kopcom... ale kto by to bol cakal ze vyslo az hore.. a dokonca to ani nespapalo celu nadrz...Fabo napísal:
A nesere ta, ze ked chces ist normalnou rychlostou, preslapnes podlahu pod plynom, a zere to jak 2x vacsi motor potom?![]()
1.8i som skusal ked som chcel kupit 9-3ku... neskutocne lenive ked to netocis do zblbnutia.
Inak, ano, sympaticke vozitko. Stale mi je trochu luto, ze sa mi to nepodarilo, aj ked s C70 som maximalne spokojny, ale sancu jazdit na Saabe neviem ci este niekedy budem mat.
uz ked som bol maly saab som vzdy obdivoval... ked som teraz vyberal auto chcel som najme focusa.. a nahodou som zakopol o tohto saaba.. a splnil som si sen... ale ak mam povedat pravdu mat vela penazi kupim si 9-3 2.0T XWD Aero Hirsch..
este k tym fotkam.. az ked som ich dal tu na forum, vsimol som si ze su fakt na p.... pri tom sirokom zabere to tak skresluje... moja chyba... da sa to aj lepsie..
-
Fabo
Hardcore addict
ja som bol svojho casu na skusobnej jazde, a mozno to bol nejaky skapatejsi kus, ale presiel som mozno 4-5km a mal som dost. Vobec to neslo.
na druhu stranu to iste hovorila aj kamaratka, a zeby aj ona mala skapaty kus, to uz by bola dost nahoda.
No ale ved ked ti to staci, uzivaj si nizke ceny
na druhu stranu to iste hovorila aj kamaratka, a zeby aj ona mala skapaty kus, to uz by bola dost nahoda.
No ale ved ked ti to staci, uzivaj si nizke ceny
-
guess.whoo
Redeemer
Nápodobne, včera bolo pekné počasie, tak som aj ja tej svojej doprial poriadnu ručnú kúpeľ s voskovaním.. po sezóne wapiek. A takmer som aj prezul, ale Aladin ma presvedčil, že ešte musím vydržať pár týždňov na zimných.. 
nedavno som kupil od kamarata bmw m3 e46, neskutocne sa tesim ked prezujem na letne... btw mate niekto continentaly ? 
Tak hoď foto.