Koncert Stoned Jesus Kyjev (7.4)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
skooty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Koncert Stoned Jesus Kyjev (7.4)

Príspevok od používateľa skooty »

Ahoj ahoj.
No za prvé, neviem či to vôbec patrí sem ale tak skúsim.
Dňa 7.4 sa bude v Kyjeve odohrávať koncert kapely Stoned Jesus. Nakoľko som celkom ich fanda a už dlhšie som nikde nebol, tak si hovorím že prečo nie ?
Akurát má to jeden problém, kamaráti o ktorých som dúfal že by som ich mohol na takéto niečo prehovoriť ísť nechcú.
Preto by som sa chcel opýtať či by sa tuto nenašiel niekto kto by šiel do takejto "Crazy idea".
Kapela hrá taký mix Stoned/psychedelic rocku.
https://www.facebook.com/events/1155653951227389/ Event na facebooku na koncert.
Nech to znie akokoľvek divne, na ukrajine som už bol dva krát, je to veľmi fajn miesto a aj celý tento výlet za kapelou by nemal stáť viac ako 50 eur so všem všudy. Preto ak som Vás týmto aspoň trochu zaujal budem veľmi rád ak by ste sa pripojili :D
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Re: Koncert Stoned Jesus Kyjev (4.7)

Príspevok od používateľa lowmanek »

Na začiatok júla mám už naplánované akcie, škoda :| Ale vôbec to nie je "crazy idea", niekoho sa ti určite podarí zohnať
skooty
Light Star
Light Star

Re: Koncert Stoned Jesus Kyjev (7.4)

Ja som spravil malu chybičku pri písaní toho dátumu. Je to 7.4.
Tak teda stále nič ? :D
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Hehe, cez semester som rád, keď sa dokopem k nejakej akcii v meste, nie to do Ukrajiny :D
skooty
Light Star
Light Star

No, ja do toho ešte odovzdávam bakalárksu prácu, ale tak prečo sa na chvíľu nezabaviť :D
emilka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emilka »

Ja tam napríklad idem so svojím manželom na výročie svatby, a myslím si že to bude super :) tak sa tam možno uvidíme :)
skooty
Light Star
Light Star

Ja som už v Kyjeve bol raz, teda už viem do čoho idem :D A ak ste tam ešte neboli tak sa určite máte na čo tešiť ! :) Akurát musím varovať pred ukrajinskou vodkou. Nenechajte sa zlákať jej nízkou cenou ! :D
emilka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emilka »

My alkohol veľmi nepijeme takže si myslím že vodka nebude až taký problém :D máš nejaké miesta ktoré by si nám dporučil navštíviť ? :) kľudne aj mimo Kyjeva v nejakej rozumnej vzdialenosti :)
skooty
Light Star
Light Star

No ja len varujem, že to nie je taký dobrý nápad ako sa v prvom momente môže zdať :D
Hmm čo sa týka Kyjeva tak jednoznačne Janukovyčova vila, avša treba čakať pomerne drahšie vstupné nakoľko si z toho spravili celkom atrakciu pre zahraničných turistov. JEdnoznačne si stojí za to prejsť aj nábrežie Dnepra, s ikonickou sochou (Mother MOtherland) pod ktorou je pekné múzeum 2.Sv. Neviem či to bude aj teraz, ale cez letné večere napríklad uzátvarali Maidan square a bola tam taká pešia zóna na ktorej vystupovalo veľa umelcov, dalo sa tam pekne vykempiť na trávu a chillovať. Za návštevu ešte celkom stojí tén chrámový komplex (pečervská lavra). Ale inak hmm kyjev mi až tak úžastný neprišiel, ak budete mať čas a pôjdete vlakom tak rozhodne odporúčam navštíviť mesto Ľvov ktoré je tak aspoň podľa môjho subejktívneho názoru o moc krajšie :) A ešte také rady že ubytko riešte radšej v západnej časti Kyjeva a lístky na vlak radšej kúpiť do predu aby sa vám nestalo to čo raz nám že sme spali na stanici plnej cigošov :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Aj u nas kupis lacno vodku ale to sa samozrejme patricne odzrkadli na nasledkoch. Ak uz chlipat jed tak radsej cisty.
skooty
Light Star
Light Star

wladas napísal:Aj u nas kupis lacno vodku ale to sa samozrejme patricne odzrkadli na nasledkoch. Ak uz chlipat jed tak radsej cisty.
No, neverím tomu že u nás kúpiš litrovú fľašu vodky za cca 1,4 eura....
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Az tak lacno samozrejme nie. Ale na taku by som sa pozeral ako keby tam bol cisty metanol. Nie dakujem.
skooty
Light Star
Light Star

Osobne keby som mal porovnať najlacnejšiu vodku na slovensku a tu na ukrajine tak by som išiel asi radšej do tej východnejšej. Predsa len in to tam nikto nebude pančovať za tú cenu ... ;) Ale s tým hnusom rozhodne súhlasím
Napísať odpoveď