- "Podle pastora nemají ve většině případů problém s křesťanskou vírou samotní muslimové, ale švédské úřady. „Jako by se někdo snažil vnutit společnosti ateismus jako normu. Proto by se podle názorů těchto lidí neměly děti učit o křesťanské víře ani o křesťanských tradicích,“ konstatuje pastor Landälv.
Multi-kulti
Re: Multi-kulti
A o čom sa tu celý čas debatuje? Ďalej sa hraj na hlúpeho a rob si z toho srandu. Realitu nezmeníš. Dobrým príkladom môže poslúžiť napr. prípad vo Švédsku kedy vo vianočnej kolede museli vynechať nejakú pasáž o Ježišovi lebo by sa to mohlo dotknúť moslimákov. Pýtam sa teba prečo je to dobré, a pre koho je dobré neustále ustupovanie a prispôsobovanie sa cudzím aby sa tu cítili jak doma, až do momentu ked si tu ich domov naozaj vytvoria (ironické je skôr že nie tak oni, ale práve tí liberáli na čele s mimovládkami a ďalšími zradcami a hlupákmi z nadnárodného spektra).
presne tak, aj v UK sa uz zrusila hymna God save the Queen. ty realita.
rebuss napísal:liberáli na čele s mimovládkami a ďalšími zradcami a hlupákmi z nadnárodného spektra
Ochrana vlastného územia (teritoria) je prirodzená vlasnosť človeka a väčšiny živých organizmov ty chorá predstava.jackb napísal:A ty si za hranice? Oplotis si Dedinu kde si vyrastol? Okres? Len aby si nestretol niekoho ineho a aby nemohol prasknut tvoju bublinu plnu chorych predstav?
Mal by sa na základe zpriaznenosti, národ v dnešnom ponímaní sa do istej miery dá považovať za umelý konštrukt, rasa ale nie.(Aj ked stale nie je jasne podla coho sa urcuje prislusnost ku narodu)
Z liberalizmu sa stala ideologia ktorá veri v nivelizáciu prirodzených nerovnosti čo má za dôsledok útočiť na všetko a každého čo tieto nerovnosti berie ako nevyhnutnú realitu zákonov prírody.ako ti liberali rozkladaju tradicie?
tolko rokov evolucia a stale budeme "ocuravat stromy", aby sme mali svoje teritorium a na vsetko co don vstupi budeme minimalne vrcat.
ale co je sprieznenost ku narodu/dedine/statu? lebo narodit sa na istom uzemi a dostat za to o 15 rokov karticku z fotkou a znakom krajiny vraj nestaci. opat sa ku tomu vraciam: ako v strednej Europe, ktora bola viac ako milenium multikulturnym, multijazykovym a multietnickym priestorom chcete urcovat kto do akeho naroda patri?
takze tvoja tradicia je vnimat, alebo si vymyslat nerovnosti a zli liberali ti ju beru?
ale co je sprieznenost ku narodu/dedine/statu? lebo narodit sa na istom uzemi a dostat za to o 15 rokov karticku z fotkou a znakom krajiny vraj nestaci. opat sa ku tomu vraciam: ako v strednej Europe, ktora bola viac ako milenium multikulturnym, multijazykovym a multietnickym priestorom chcete urcovat kto do akeho naroda patri?
takze tvoja tradicia je vnimat, alebo si vymyslat nerovnosti a zli liberali ti ju beru?
Trochu prilejem take zhrnutie, cernoch vs. biely(ostatny?), snad ma tu nikto neukamenuje ako to uz byva zvykom za zdielanie linkov 
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=88251
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=88251
Ľudia to tak robia zmier sa s tým, a pravdepodobne aj xenofil ako ty si minimalne oploti a zamkne dom.jackb napísal:tolko rokov evolucia a stale budeme "ocuravat stromy", aby sme mali svoje teritorium a na vsetko co don vstupi budeme minimalne vrcat.
Biologicka spriaznenosť vytvárala národy a rasu.ale co je sprieznenost ku narodu/dedine/statu? lebo narodit sa na istom uzemi a dostat za to o 15 rokov karticku z fotkou a znakom krajiny vraj nestaci. opat sa ku tomu vraciam: ako v strednej Europe, ktora bola viac ako milenium multikulturnym, multijazykovym a multietnickym priestorom chcete urcovat kto do akeho naroda patri?
Nerovnosti si netreba vymýšlať tie reálne existujú, preto jedna rasa vybudovala technologicku civilizáciu ktorá štiepi atomi, a iná zase nevymyslela ani koleso.takze tvoja tradicia je vnimat, alebo si vymyslat nerovnosti a zli liberali ti ju beru?
Bilogicka spriaznenost v byvalom Rakusko-Uhorsku: dieta narodene na Slovensku. otec Slovak, matka Ceska. po otcovi - babka narodena v Rakusku, jej rodicia povodom z Rumunska, jej manzel z rodiny, ktora prisla z Halice. po matke - rodina prisla z Triloska na uzemia dnesneho Slovenska v 17. storoci. otazka: ku ktoremu z narodov sa ma dieta hlasit?
vidis aky skok ta rasa bez kolesa zaznamenala? dnes predsedaju OSN, robia v NASA, CERNe, sefuju banske a olejove spolocnosti.
vidis aky skok ta rasa bez kolesa zaznamenala? dnes predsedaju OSN, robia v NASA, CERNe, sefuju banske a olejove spolocnosti.
https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.phpbutthead napísal:Trochu prilejem take zhrnutie, cernoch vs. biely(ostatny?), snad ma tu nikto neukamenuje ako to uz byva zvykom za zdielanie linkov![]()
Ta stranka je v spolocnosti takych skvostov ako parlamentnelisty, badatel, zemejas, alebo antiiluminati
Ja by som tiez nieco prilial, s dovolenim. Podla mna ma taky hlupejsi cernoch s hlupejsim belochom vela spolocne, napriklad neovladaju svoj rodny jazyk..
Prečo sa otec hlásil k Slovenskej, matka k Českej, babka k Rakúskej a jej rodičia k Rumúnskej národnosti keď očividne sú biologicky spriaznený?Bilogicka spriaznenost v byvalom Rakusko-Uhorsku: dieta narodene na Slovensku. otec Slovak, matka Ceska. po otcovi - babka narodena v Rakusku, jej rodicia povodom z Rumunska, jej manzel z rodiny, ktora prisla z Halice. po matke - rodina prisla z Triloska na uzemia dnesneho Slovenska v 17. storoci. otazka: ku ktoremu z narodov sa ma dieta hlasit?
Zatial čo krajiny ich pôvodu trpia chudobou, hladomorom, epidemiami a vojnami.vidis aky skok ta rasa bez kolesa zaznamenala? dnes predsedaju OSN, robia v NASA, CERNe, sefuju banske a olejove spolocnosti.
nehlasili sa. len podla miesta narodenia sa tam daju zaradit. ale to neodpoveda na otazku: s ktorym narodom je spriaznene dieta?
to vies, aj ked rasa zacala lietat do vesmiru, alebo vyrabat bomby schopne vymazat cloveka z planety bola v statoch, kde ten hladomor, epidemie a vojny boli...
to vies, aj ked rasa zacala lietat do vesmiru, alebo vyrabat bomby schopne vymazat cloveka z planety bola v statoch, kde ten hladomor, epidemie a vojny boli...
Vidím, že ťa stále veľmi trápi otázka národnosti, resp. ide o nejaký pokus ju spochybniť.jackb napísal:nehlasili sa. len podla miesta narodenia sa tam daju zaradit. ale to neodpoveda na otazku: s ktorym narodom je spriaznene dieta?
Som si takmer istý, že ja som na to už odpovedal, zrejme ti to nestačilo..
V prípade príbuzných národov môže ísť o získanú identitu, dobrovoľne, alebo kultúrnym tlakom a asimiláciou.
odpovedal beardie, vraj zalezi na tom, s ktorym narodom sa sžije.
Rakusko, Cesko, Rumunsko ci Halic ale pribuzne nie su. takze ked je nutnost byt hrdy na "svoje" teritorium a "svoj" narod, tak je tu niekolko milionov ludi, ktori ked si uvedomia svoje korene, tak maju hned niekolko "svojich" narodov a teritorii
a kedze tychto ludi s korenmi z kulturne odlisnych oblasti mame, znamena to, ze multikulti funguje. a nie, kultura v Rumunsku nie je totozna s Rakuskou a ani Halicska s Tirolskou.
Rakusko, Cesko, Rumunsko ci Halic ale pribuzne nie su. takze ked je nutnost byt hrdy na "svoje" teritorium a "svoj" narod, tak je tu niekolko milionov ludi, ktori ked si uvedomia svoje korene, tak maju hned niekolko "svojich" narodov a teritorii
a kedze tychto ludi s korenmi z kulturne odlisnych oblasti mame, znamena to, ze multikulti funguje. a nie, kultura v Rumunsku nie je totozna s Rakuskou a ani Halicska s Tirolskou.
Všetky európske národy sú si do väčšej alebo menšej miery príbuzné.
Ak bolo tvojim cieľom dokázať, "že multikulti funguje" na základe toho, že Európan môže mať predkov z rôznych národov, šlo o zbytočnú námahu.
Aj u ľudí so zmiešaným národnostným pôvodom existuje prevládajúca identita, väčšinou spätá s územím na ktorom žijú a jazykom ktorým hovoria.
Multikulturalizmus v čisto európskom ponímaní je prirodzená vec, či už z historických dôvodov alebo priamym kultúrnym stretom v hraničných oblastiach.
Multikulturalizmus ako ideológia je politicky motivovaný vývoj posledných desaťročí a eufemizmus pre cielený import cudzorasového obyvateľstva do domovín Európanov.
Ak bolo tvojim cieľom dokázať, "že multikulti funguje" na základe toho, že Európan môže mať predkov z rôznych národov, šlo o zbytočnú námahu.
Aj u ľudí so zmiešaným národnostným pôvodom existuje prevládajúca identita, väčšinou spätá s územím na ktorom žijú a jazykom ktorým hovoria.
Multikulturalizmus v čisto európskom ponímaní je prirodzená vec, či už z historických dôvodov alebo priamym kultúrnym stretom v hraničných oblastiach.
Multikulturalizmus ako ideológia je politicky motivovaný vývoj posledných desaťročí a eufemizmus pre cielený import cudzorasového obyvateľstva do domovín Európanov.
napriek tomu, ze su kulturne odlisne, stale su si blizsie ako europska kultura s arabskou, africkou, atdjackb napísal:a kedze tychto ludi s korenmi z kulturne odlisnych oblasti mame, znamena to, ze multikulti funguje. a nie, kultura v Rumunsku nie je totozna s Rakuskou a ani Halicska s Tirolskou.
konecne to niekto zacal pouzivat okrem mna, dakujem-AA- napísal:import
Konečne si prišiel na to, že sa čoraz viac zhoduješ s neonacistom, gratulujem.
Angel, posledne dve vety sa neguju navzajom
beardie, skus sa obcas porozpravat s Africanom, Arabom ci clovekom z Juhovychodnej Azie. mozno by si (na svoje zdesenie) prisiel na to, ze kultury europskych krajin nie su az tak daleko od tych na opacnom konci sveta
beardie, skus sa obcas porozpravat s Africanom, Arabom ci clovekom z Juhovychodnej Azie. mozno by si (na svoje zdesenie) prisiel na to, ze kultury europskych krajin nie su az tak daleko od tych na opacnom konci sveta
to nevies, ze ked ma niekto podobny pohlad na niektore aspekty zivota, tak to z neho nerobi tvojho klona?hughito napísal:Konečne si prišiel na to, že sa čoraz viac zhoduješ s neonacistom, gratulujem.
ako sa citis, ked si vdaka mne neonacista aj ty?
tato veta nema suvis s tym, co som napisaljackb napísal:beardie, skus sa obcas porozpravat s Africanom, Arabom ci clovekom z Juhovychodnej Azie. mozno by si (na svoje zdesenie) prisiel na to, ze kultury europskych krajin nie su az tak daleko od tych na opacnom konci sveta
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"Konečne si prišiel na to, že sa čoraz viac zhoduješ s neonacistom, gratulujem." - pôvodne som tu ani nechcel prispieť, ale toto ma dostalo. Načo ten suggestive, hughito? To už naozaj zachádzaš tak ďaleko, že chceš ľudí spájať s neonacistami iba vďaka tomu, že majú niektoré názory podobné? Ja som v tomto hlasovaní vybral prvú možnosť - poniektorí si možno pod ňou predstavujú vyhladzovanie, strieľanie na hraniciach alebo topenie lodí s imigrantmi (väčšinou inteligenčná hmla z bludwebov), no existujú určite aj iné spôsoby, ako to regulovať.
Podľa môjho skromného názoru to už tak trochu preháňaš. Áno, vidím to libcom bodka org v tvojom podpise, ale tuším by si sa mal tak trochu krotiť. Vytváraš si puppets na druhej strane tvojej názorovej barikády iba preto, lebo si niekto dovolí vysloviť niečo negatívne na adresu toho, čo ty schvaľuješ, alebo pozitívne na to, čo ty neschvaľuješ. Taký si ti liberál? Ten náznak škatuľky (čoraz viac sa zhoduješ s neonacistom), do ktorej beardieho postupne vkladáš a viažeš jej darčekovú mašľu, je totalitným spôsobom - nie si tak trochu boľševik alebo nácek? Len tak uvažujem.
Týmto neobhajujem Aryana. V inej téme máme rozpory, vieš dobre, že na tomto fóre všetko beriem individuálne - len aby si mi náhodou taktiež nenačrtol inklinovanie k neonacizmu.
Musel som, nedalo sa, ten tvoj príspevok som už nedokázal vykryť, vyjdi z tej bubliny a buď trochu realistický.
Podľa môjho skromného názoru to už tak trochu preháňaš. Áno, vidím to libcom bodka org v tvojom podpise, ale tuším by si sa mal tak trochu krotiť. Vytváraš si puppets na druhej strane tvojej názorovej barikády iba preto, lebo si niekto dovolí vysloviť niečo negatívne na adresu toho, čo ty schvaľuješ, alebo pozitívne na to, čo ty neschvaľuješ. Taký si ti liberál? Ten náznak škatuľky (čoraz viac sa zhoduješ s neonacistom), do ktorej beardieho postupne vkladáš a viažeš jej darčekovú mašľu, je totalitným spôsobom - nie si tak trochu boľševik alebo nácek? Len tak uvažujem.
Týmto neobhajujem Aryana. V inej téme máme rozpory, vieš dobre, že na tomto fóre všetko beriem individuálne - len aby si mi náhodou taktiež nenačrtol inklinovanie k neonacizmu.
Musel som, nedalo sa, ten tvoj príspevok som už nedokázal vykryť, vyjdi z tej bubliny a buď trochu realistický.