Nečitateľné titulky vo filme
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Nečitateľné titulky vo filme
Keď si pustím film s titulkami a majú príklad ř, Č skratka mäkčeň atd tak to zle ukazuje. Nedá sa to čítať. V NB ide to v pohode len na TV mi to blbne. Dá sa to nejak spraviť? Neviem či náhodou TV nechcela nejakú aktualizáciu pred mesiacom a odvtedy mi to robí...Netuším..
Re: Nečitateľné titulky vo filme
Tie titulky majú zlé kódovanie. Otvor si ich v programe ako Notepad++ a zmeň kódovanie cez Encoding v menu na ISO 8859-2.
Nepíšeš akú máš TV, ale napr v mojom Samsungu sa dá nastaviť kódovanie titulkov. Nastavil som stredoeurópske a všetky znaky sa zobrazujú v poriadku. Pozri či takéto nastavenie nemá aj tvoja TV. Výhodou je to, že titulky nemusíš upravovať.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
No stale mi to robi. Skusil som to spravit cez ten Notepad++ a nic,
-
Ryan Giggs
VIP
Aky TV maš? Konkretny model.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
LG TV 32LF630V
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Znakovu sadu nastav na CP 1250. Je možné tiez skusit subor s titulky previest na ANSI alebo UTF-8.
nastav titulky priamo pri pustení filmu. Keď dáš pauzu na pravej strane ti vyhodí takú šípku s možnosťami a jedna z nich sú titulky, vyber si tam titulky externé a tam ti rozbalí dosť skryté menu tituliek. Skús si tam zmeniť v kódovej stránke na inú latinku. Pravdepodobne to bude fungovat.
nastav titulky priamo pri pustení filmu. Keď dáš pauzu na pravej strane ti vyhodí takú šípku s možnosťami a jedna z nich sú titulky, vyber si tam titulky externé a tam ti rozbalí dosť skryté menu tituliek. Skús si tam zmeniť v kódovej stránke na inú latinku. Pravdepodobne to bude fungovat.