Smart home (ip?) kamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Smoukey
Expert
Expert

Re: Smart home (ip?) kamera

Príspevok od používateľa Smoukey »

Tú kameru pravdepodobne kupuje odomňa. A samozrejme, že to je originál, tiež som ich objednával z GB a presne ako píše heker zastavila ich colnica takže to predávam ešte pod cenu. Objednával som ich 4- domov do práce ale kým prišli (nie, 10 dní naozaj iba z EU skladu alebo cez DHL- to mi došli veci už aj za 3 dni) po 25 dňoch tak som prišiel na to, že mi 4 netreba a leží mi to v zásuvke. Mám teda ešte 2 na predaj. Jednu ale používam ako bezpečnostnú kameru v obchode- mám to len za chrbtom keby sa vyskytol nejaký problém pri platení... Vymenil som ju za ten straší HD model a za tie peniaze to je špička. A Baldorex nie každému sa chce takmer mesiac čakať kvôli 5 eurám nehovoriac keď mal rozpočet 350€. BTW prídeš mi ako silný paranoik keď si myslíš, že by niekto predával fejky takýchto vecí, ktoré sa moc nekupujú. Mobily, gopro obaly, selfiepalice aťd. OK ale Xiaomi kameru? (a stále si môžeš ako dôkaz vypýtať fotky balenia, kamery, screeny z appky atď.) BTW2 mikioko na miui fóre to bude asi tiež môj inzerát.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

To si kúpil 4 naraz nie? To sa potom nediv.

Mojich posledných 20 objednávok z GB som mal doma vždy do 10 dní, ak boli skladom.
Pri každom tovare máš uvedené, či je skladom, niekde je uvedené za koľko dní po platbe expedujú.

Doby dodania čo uvádzate vy mám zvyčajne pri nákupe z ebay či ali.

A že si uvedomujem riziko nákupu fejku od šmelinára z bazošu som silný paranoik? No to od sedí :). Ty predajca pod cenu :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ako funguje to time lapse? Uklada fotky na micro SD?
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Takto mas stastie na dobu dorucenia, lebo ja som mal asi 7 objednavok od Decembra, aj teraz cakam dve, vzdy tovar na sklade a cca 3 tyzdne dorucenie.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

@Smoukey: ja by som jednu od teba vzal :) tiez sa mi nechce na to cakat a momentalne ani nemam cas sa dohadovat s kurierom, napis mi ss ak este jednu mas ;)
Smoukey
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Smoukey »

Nečítaš čo píšem, resp. tomu nechápeš a vidím, že vysvetlovať je zbytočné.

Kukiak: neviem, time lapse som neskúšal ale pravdepodobne áno, všetko sa ukladá na microSD
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robo1152 »

Kamerka uz prisla, bola to ta od Smoukey-a, vsetko slape ako ma, a jedna sa o original kamerku v povodnom baleni ;)
Spustenie a sparovanie sa podarilo na prvy krat, akurat asi po hodinke som dal update kamerky a z appky zmizla moznost time-line videa, taktiez ani v galerii nechce prehrat automaticky nahravane video, ide len zvuk a vypisuje hlasku file not found, (s videom co dam manualne nahrat neni problem) ked ale vyberiem kartu a dam ju do PC tam je vsetko video v poriadku, takze asi len nejaky nepodareny update appky...
Napr time lapse aj live view ale funguje super :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aka je kvalita toho zaznamu? Skus sem hodit obrazok alebo par sekund videa. Diky.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Na to naco je to urcene je kvalita dostatocna, samozrejme nieje to gopro, prikladam fotku z kamery plus foto ako to vyzerá na stene, ukážiek videa je kopa aj na youtube ;)
Prílohy
1489078699376.png
20170308_213340-1600.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V tej obyvacke sa nataca Fake agent??? :D
robo1152