Mobil do 300
Re: Mobil do 300
a ten samsung galaxy a5 2017 som obzeral v nakupnych centrach a nikde nebol pod 400€ vsade len nad 400 
SK distribúciu máš všade za cenu 429€, jedine na eshopoch ponúkajúce EU distribúcie budú pod 400€..
samsung slovensko neservisuje eu distribuciu vsak? alebo sa to uz zmenilo?
A čo ešte hovoríte na lenovo k6 note. Očaril ma aj veľkým displejom keď som ho pozeral v obchodaku 
Očariť vie, ale mobily Lenovo zvyčajne vedia po kúpe aj pekne rýchlo odčariť.. 
Ja by som na tvojom mieste určite bral iPhone, a keď tlačí rozpočet tak choď do nejakého staršieho modelu. Áno som veľký jabĺčkar 
tak nakoniec som kupil samsung galaxy a5 2017 gold, tak uvidime
Rada A je u Samsungov vyššie ako rada J či je to naopak ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To je myslím už jasné aj podľa ceny 
Nenapadlo ma to porovnať podľa ceny.
ale musím uznať, že tá Áčková rada má veľmi dobrý pomer cena/výkon
Ak porovnávaš Samsung mobily, tak áno.. ale ak porovnávaš mobily všeobecne, ten pomer cena/výkon až taký skvelý nie je...
Tak určite sa to nevyrovná napríklad Xiaomi, ale čo sa týka len produktov od Samsungu tak je to veľmi dobrý pomer. Inak to Xiaomi nechápem prečo je tá cena tak nízko.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Požite materiály? Myslím že to je u nich dosť nevýhoda.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
u samsungu priplacas velke peniaze za znacku. pouzite materialy su velmi casto rovnake
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak nemyslím že taká A5 2016 je porovnateľna konštrukčne s Xiaomi v tejto cene.
Môže byť že je to materiálmi. Ale u tých materiálov ide v podstate len o vzhľad väčšinou nie ? a samozrjeme nejaká odolnosť voči poškrrabaniu a podobne.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa odpiekla 511 cez vikend vcera sla na reklamacku tak uvidim co s toho vylezeCheZteR napísal:od 504 do 509 mali problem, menili za 600 a vyssie, nesom teraz pri krabici nemozem ju odfotit, ale je to aj na nalepke pod baterkou, navyse dostane 7.0 nugat...
btw chladnickova metoda fungovala len na minutu ale fenova metoda mi dovolila zapnut na cca 10min a stiahnut vsetko s telefonu
tema znova aktualna ked som bol v Tunisku na aute tak cestou spat na trajekte som spal a medzi tym mi niekto mobil slohol ale teraz pozeram nieco asi do 200 € nie preto zeby som na drahsi nemal (mohol by som si dovolit aj najnovsi iphone) ale nechcem drahy mobil z dovodu straty alebo ukradnutia a ak nahodou do buducna on pridem tak aspon nech to neni velka palka
PS: inak s tym samsungom A5 2017 som bol spokojny skoda ho
rozmyslam nad lenovo k5 vibe 32 gb alebo Xiaomi Redmi 4X 32GB/3GB