Antifa
Re: Antifa
Tak ako je podnecovanie nenavisti na jednej strane, tak je aj na druhej. Ze sa toho zucasnuje aj ta prava smotanka, ma ani neprekvapuje.
http://www.rtps.sk/antifasisticka-mobil ... n-fasista/
Hughito ako bolo ?
http://www.rtps.sk/antifasisticka-mobil ... n-fasista/
Hughito ako bolo ?
Ja som siel okolo. Niektore tie transparenty a pokriky ked sa z antifa stava fantifa 
Ak komunikovali slovensky, tak si dobre srali do hub 
Bolo dobre, ľudí dostatok (cca 2000). Akcia náckov sa nekonala, SP by zmobilizovala zrejme málo ľudí, tak sa na to vysrali. ĽSNS sa už radšej od "pouličných akcií" tohto typu dištancuje, aby sa nezdiskreditovala. Veď predsa, treba byť len potichučku v úzadí a hrať sa na štandardnú stranu, žiadni fašisti..
Po akcii sa rozprúdila na udalosti akcie výdatná a zaujímavá diskusia, keď podaktorí liberáli z pochodu nevedeli prekúsnuť, že sa na čele pochodu skandovali aj protikapitalistické heslá. Čerešničkou na torte boli pre nich dvaja Rakúšania s vlajkami s kosákom a kladivom - tí však boli viackrát upozornení, že tieto symboly nie sú vhodné.
Po akcii sa rozprúdila na udalosti akcie výdatná a zaujímavá diskusia, keď podaktorí liberáli z pochodu nevedeli prekúsnuť, že sa na čele pochodu skandovali aj protikapitalistické heslá. Čerešničkou na torte boli pre nich dvaja Rakúšania s vlajkami s kosákom a kladivom - tí však boli viackrát upozornení, že tieto symboly nie sú vhodné.
Treba uznať, že akcia úspešne prispela k rozšíreniu obzorov toho, čo znamená antifašizmus. O tom sa Mičevovým (jeden z rečníkov a riaditeľ múzea SNP) partizánom snáď ani nesnívalo. Progres!
Takže to sú iba "naše" ploty? Tým naše myslia asi ľudí so zdravým rozumom, ktorým nie je ukradnutá bezpečnosť všetkých obyvateľov a budúcnosť nastávajúcej/ich generácie/í.
Len naivne dúfam, že nemysleli hranice
Angel ti isti partizani, ktori previedli "bolsevicky protistatny puc"?
Rebus, za ludi zo zdravym rozumom povazujes vsetky tie kotleby, ktore chcu "za Boha a za narod" inych ludi vesat za ich nazory, alebo cudzincov strielat na hranichiach, topit ich ako macata alebo vykostit? Nemyslis, ze tieto osoby su nebezpecny pre obyvatelov a dalsie generacie?
Beardie, to ti tak velmi chyba sikanovanie pri prekracovani hranic?
Rebus, za ludi zo zdravym rozumom povazujes vsetky tie kotleby, ktore chcu "za Boha a za narod" inych ludi vesat za ich nazory, alebo cudzincov strielat na hranichiach, topit ich ako macata alebo vykostit? Nemyslis, ze tieto osoby su nebezpecny pre obyvatelov a dalsie generacie?
Beardie, to ti tak velmi chyba sikanovanie pri prekracovani hranic?
Áno dokonca ani tým.jackb napísal:ti isti partizani, ktori previedli "bolsevicky protistatny puc"?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Spomínam si na pár ciest ešte v bahne 90. rokov do zahraničia, ale na žiadne šikanovanie si nespomínam. Prejazd SVK-Rakúsko trval asi 2 minúty, z toho 1.5min. trval zastavenie a rozjazd Škody 105.jackb napísal:Beardie, to ti tak velmi chyba sikanovanie pri prekracovani hranic?
Nedávno absolvované cesty mimo Schengen tiež bez šikany, zdržanie sa na priechode v špičke max. 10 minút.
Ved ty dobre vieš čo myslím, jackb 
A čo to robí v tejto téme?
Rudina som nezaregistroval, takže mal asi voľno.
Rudina som nezaregistroval, takže mal asi voľno.
-
Solo_Kamen
King
Myslím, že stojí za to pozrieť sa na tie heslá na transparentoch a trošku si ich rozobrať.-AA- napísal:Treba uznať, že akcia úspešne prispela k rozšíreniu obzorov toho, čo znamená antifašizmus. O tom sa Mičevovým (jeden z rečníkov a riaditeľ múzea SNP) partizánom snáď ani nesnívalo. Progres!
"prirodzený vývoj; vlastenec; nacionalista; fašista". Blbosť, úžasným príkladom je USA, ktoré v minulosti malo imigračnú politiku rozdelenú do niekolkých fáz ako otvorenie hraníc, uzavretie hraníc, "proud to be american", otvorenie hraníc.
"nie osm žiadna "vaša" žena". Snažím sa nájsť na to iný výraz ako "hlúpa puča" ale nie je to jednoduché. Ak je nejaká žena "moja" tak zo znamená, že na nu mám papier z čoho logicky vyplýva, že ja som "jej" muž a ona má papier na mňa. Čiže to je blud ktorý ani logicky nedáva zmysel.
"nie sme žiaden národ". Tu by si mal niekto otvoriť učebnicu dejepisu základnej školy, pretože má medzery vo vzdelaní.
"žiadny priestor fašistom": na Ukraine by z neho nemali radosť.
"zbúrame vaše ploty(hranice)": nič samovražednejšie si predstaviť neviem, ak nepočítame skočenie z okna alebo samovražedný bombový útok. Ak skupina ľudí žije na nejakom území, kde sa im sakra dobre darí, tak je to ich plné morálne právo ohraničit sa a nedeliť sa z ludmi, ktorí nie sú schopní spravovať svoje územie a majetok tak dobre. Ak by Švédsko v roku 2007 uzavrelo svoje hranice, tak by som s tým bol v pohode. majú demokraciu, môžu si tam robiť čo chcú a mna to nijako neobmedzuje.
A prosím ak máte s tým čo píšem, tak mi píšte sem do príspevkov a nie do karmy. Nechce sa mi to stále kopírovať a vystavovať na obdiv neschopnosť argumentácie a mentálnu spomalenosť niektorých výkvetov tu.
Debata o fašizme zo včera. Odporúčam. Najmä Drábik ako predstaviteľ najmladšej generácie historikov hovorí veľmi dobre. Ale podstatu súčasného stavu najviac vystihol Tamás. Jeho odporúčam dobre vypočuť najmä beardiemu, ale ako vidím aj Solo-Kamen a pod.
ktore minuty? fakt nemam nazvys 2 hodiny casu
Kamen,
nemyslis, ze moze ist o to, ze kotelby chrania "nase zeny" pred utecencami?Solo_Kamen napísal:"nie osm žiadna "vaša" žena". Snažím sa nájsť na to iný výraz ako "hlúpa puča" ale nie je to jednoduché. Ak je nejaká žena "moja" tak zo znamená, že na nu mám papier z čoho logicky vyplýva, že ja som "jej" muž a ona má papier na mňa. Čiže to je blud ktorý ani logicky nedáva zmysel.
toto som rozoberal v teme Multi-kulti. aky narod su osoby, ktore su potomkovia osob z 3 a viac "narodov"?Solo_Kamen napísal:"nie sme žiaden národ". Tu by si mal niekto otvoriť učebnicu dejepisu základnej školy, pretože má medzery vo vzdelaní.
150 exotov na Narodnej rade nie je schopny spravovat majetok statu ani jeho uzemia. takze mam plne moralne pravo si vyhlasit na svojom grunte vlastnu krajinu a ohradit v style I will build a great, great wall on my border?Solo_Kamen napísal:"zbúrame vaše ploty(hranice)": nič samovražednejšie si predstaviť neviem, ak nepočítame skočenie z okna alebo samovražedný bombový útok. Ak skupina ľudí žije na nejakom území, kde sa im sakra dobre darí, tak je to ich plné morálne právo ohraničit sa a nedeliť sa z ludmi, ktorí nie sú schopní spravovať svoje územie a majetok tak dobre.
-
Solo_Kamen
King
To by dávalo väčší zmysel ale keď to vycapíš samé na transparent, tak to vyzerá ako blud z hlavy premotivovanej feministky
Solo_Kamen napísal:"nie sme žiaden národ". Tu by si mal niekto otvoriť učebnicu dejepisu základnej školy, pretože má medzery vo vzdelaní.
Ak legálne emigrujem do USA, tak sa z nej stane moja budúca vlasť, ktorú sa budem snažit zveladovat pretože tam budem žiť a pracovať aby som potom mohol byť "proud to be american". To, že tam príde jeden slovák na skladbe nemení takmer nič a po čase sa úspešne asimilujem. Smaozrejme, že iná vec by bola, ak by sa na Slovensko presťahovala polka Číny(hypoteticky), to by slovenský národ de facto prestal existovať.jackb napísal: toto som rozoberal v teme Multi-kulti. aky narod su osoby, ktore su potomkovia osob z 3 a viac "narodov"?
Solo_Kamen napísal:"zbúrame vaše ploty(hranice)": nič samovražednejšie si predstaviť neviem, ak nepočítame skočenie z okna alebo samovražedný bombový útok. Ak skupina ľudí žije na nejakom území, kde sa im sakra dobre darí, tak je to ich plné morálne právo ohraničit sa a nedeliť sa z ludmi, ktorí nie sú schopní spravovať svoje územie a majetok tak dobre.
To, že máme vo vláde 150 neschopných exotov je signálom pre bohaté európske krajiny aby si dávali dobrý pozor na to, či si nejakého slováka k sebe vezmú alebo nie.jackb napísal:150 exotov na Narodnej rade nie je schopny spravovat majetok statu ani jeho uzemia. takze mam plne moralne pravo si vyhlasit na svojom grunte vlastnu krajinu a ohradit v style I will build a great, great wall on my border?
Neviem, ktoré minúty, ale ten starý je nejaký marxistický filozof, ktorý má hlavu plnú neomarxistických konceptov ako (parafrázujem) nedostatok univerzalistických princípov a rovnostárstva, kde hlavný problém je sociálna nerovnosť, pred korupciou a inými témami "fašistov" .. celkom sranda sledovať aké typy ľudí sa dávajú dokopy v týchto diskusiáchbeardie napísal:ktore minuty? fakt nemam nazvys 2 hodiny casu
Vzľadom k tomu, že tam jedna presne taká mala príhovor na tieto témy, by to skôr vyzeralo na ten feministický blud..Solo_Kamen napísal:To by dávalo väčší zmysel ale keď to vycapíš samé na transparent, tak to vyzerá ako blud z hlavy premotivovanej feministky