Volby VUC
neviem , kde si zobral ze som najmoralnejsi, ale budiz. Prave preto ze som moralnejsi ako ta banda, nemam chut si kvoli osobnym ambiciam kazit moralny profil. Na to aby clovek kandidoval musi mat vyoperovanu chrbticu.t0m4s3 napísal:a preco nekandidujes aj ty - najmoralnejsi na Slovensku?
Skuste ma presvedcit,, ze pravo plati pre vsetkych rovnako.
-
mastermind
VIP
po 89 bolo svetlo a bolsevici videli ze to je dobre. tak dali ludom volby, aby aj oni mali potesenie z toho a bolsevici videli, ze to je dobre. tak im dali demokraciu (aspon to tak nazvali) a ludia videli, ze to je dobre, ale bolsevici su aj tak o kus v predu a uvidime co nam potom daju, aby sme videli co je dobre a oni co si mozu vziat.
Chodte volit vsetci a volte toho co sa vam najviac nepozdava, voci komu mate uplny odpor. Mozno ho nezvolia a budete mat potesenie, alebo naopak a budete mat na koho kazdy den nadavat.
Chodte volit vsetci a volte toho co sa vam najviac nepozdava, voci komu mate uplny odpor. Mozno ho nezvolia a budete mat potesenie, alebo naopak a budete mat na koho kazdy den nadavat.
Ked vidim, akych kanditatov mame u nas v BA, som frustrovany- najma ked som tam zbadal Hryca a spol. "Ruka ruku myje".
Hm, snad to v tej NR dopadne lepsie ako naposledy- vtedy vela Slovakov volby do VUC odignorovalo a tak to tam aj dopadlo (zbezne u vas ten bordel v zastupitelstve sledujem). Spoluobcania hlasiaci sa k madarskej narodnosti sa k volbam tradicne zmobilizuju vzdy. Dufam, ze sa z toho ludia vo vasom regione ponaucili a tohtorocne volby do VUC nepodcenia ako naposledy.stans napísal:Ano, je to právo a morálna povinnosť ísť voliť do VUC. Ja by som ale dodal, že v Nitrianskom VUC voliť SK kandidátov je otázka prežitia. Takže ľudia mobilizujte sa a chodte voliť - ako som povedal hlavne tí čo bývajú vo VÚC Nitra.