4KA - dalsi mobilny operator
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Nic neporiesia, budu ta mat v p. Ja som mal ten isty problem, bez ohladu na to, ci som bol v Bratislave, alebo na Liptove. Kvoli tomu som sa vratil k povodnemu operatorovi. Ako nechapem tomu vobec, netusim cim to moze byt, vadnou simkou asi nie, mobilom tiez nie, operator tvrdi, ze to nie je jeho chyba, niektorym ludom to ide neustale v poriadku, cele je to cudne..
Tak by ste mohli písať aké máte mobily a aké bolo nastavenie: výber operátora automatický/manuálny, preferovanie LTE zapnuté/vypnuté, roaming povolený/zakázaný (nemyslím národný).
Ja mám zapnuté preferovanie LTE, automatický výber operátora, internet v roamingu zakázaný.
Mobil xiaomi redmi note 3.
Bez problémov.
Ja mám zapnuté preferovanie LTE, automatický výber operátora, internet v roamingu zakázaný.
Mobil xiaomi redmi note 3.
Bez problémov.
cignes: To si ma teda nepotesil. Ak to neporiesia, budem musiet prejst naspat. Dnes som musel zapinat airplane mod 6x. Mam program TO 15, cize data v roamingu povolene, rezim siete 4g pref. Skusane na Galaxy S6, Iphone SE a Xperii M4.
Mam Nexus 5 s najnovsim androidom.. Nastavenie uplne rovnake, ako ty, cize preferovanie 4G, automatika, roaming data zakazane.. Rovnake nastavenie som mal predtym s o2, to som nikdy nijak nemenil a nikdy som s tym problem nemal. Po prechode naspat k O2, funguje rovnako dobre, ako predtym. Tiez ma to velmi velmi sralo, lebo za tu cenu je to super, ale pre mna s tym vypadavanim signalu, prehadzovanie sieti a neustaly roaming, ked som mal mat plne LTE, mobil bol pre mna nepouzitelny ani na volanie! pretoze ked som siel niekomu zavolat, tak sa mi zacali menit siete a niekolko krat ma zrusilo.
Tak dajte ešte lokality kde sa to deje. Predpokladám že sa tam bije hranica pokrytia 2G/4G. O2 tam môže mať stabilné 3G/4G a preto s nimi nie je problém.
Namestovo, Tvrdosin, Ruzomberok, Bratislava. Hranica sa nemoze bit pokial sa po restarte prepne na full lte.
BA, LM. Vsetko v centre mesta, na okraji som to este kao tak chapal, ale v centre je to cele zle. Proste mi to pride, ako keby siet sa nevedela nastavit spravne priority.
Michalovce, p9 lite.
Koreň a ty píšeš k čomu? 
Máš problém, alebo nemáš problém?
Tvoj mobil a bydlisko naozaj nikoho nezaujíma bez týchto informácií....
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja nemam ziadny problem s prepinanim v oblasti TN/DCA/IL a okolite dedinky na LG G3, Sony Z1c a Lenovo Vibe Z2 pro
nenosis nieco po vreckach co by rusilo signal?
nenosis nieco po vreckach co by rusilo signal?
Však rozoberáte že sa mobil pomaly prepína na 4g z 2g... Tak k tomu. (Sa mi nechcelo písať :O )baldorex napísal:Koreň a ty píšeš k čomu?
Keď sa ti nechce písať, tak radšej ani nepíš. Lebo vieme aký máš telefón, ale nevieme či MÁŠ alebo NEMÁŠ problém.
Alebo som prehliadol nejaký tvoj príspevok.
Alebo som prehliadol nejaký tvoj príspevok.
Ja sa k vám pridávam, už od začiatku (som u nich od úplného začiatku - s 1+1 aj Nexus 6P) - KE - občasne random výpadky (napríklad v noci) a pravidelné výpadky, ak som vo firme šiel smerom do stredu budovy. Pád z LTE na Edge alebo dokonca GPRS (ikonka R, tak možno to je pre niečo iné) alebo úplný výpadok, ak sa vrátim späť, tak väčšinou sa zase nahodí len na 2G (Edge).
U 1+1 - poslal som sms "spotreba" na 950 alebo zapol/vypol airplane.
U 6P - jedine manuálne zmeniť "sieťového operátora" na "4KA SK", čo je vždy mučenie, kým to človek nakliká a kým to načíta, tak to celé trvá pomaly 2 minúty.
Korenisko, nechcelo sa ti napísať o 20 písmen naviac? Sa ti nechcelo a si zadelil absolútne neproduktívny príspevok a si zabil bity v internetoch.
U 1+1 - poslal som sms "spotreba" na 950 alebo zapol/vypol airplane.
U 6P - jedine manuálne zmeniť "sieťového operátora" na "4KA SK", čo je vždy mučenie, kým to človek nakliká a kým to načíta, tak to celé trvá pomaly 2 minúty.
Korenisko, nechcelo sa ti napísať o 20 písmen naviac? Sa ti nechcelo a si zadelil absolútne neproduktívny príspevok a si zabil bity v internetoch.
Caute prosim radu: 4ka nekonecno, Lg g5, musel som zapnut roaming aby vobec isiel nejaky net- je to ok? Dalsia vec je ze rychlost netu je dla speedtest net iba 0,28mbps co stym? Dakujem
Cez roaming nemas plnu rychlost... a nastav si poriadne internet, ak si nic nenastavoval. Na ich stranke mas niekde navod..gogo956 napísal:Caute prosim radu: 4ka nekonecno, Lg g5, musel som zapnut roaming aby vobec isiel nejaky net- je to ok? Dalsia vec je ze rychlost netu je dla speedtest net iba 0,28mbps co stym? Dakujem
Cez roaming máš iba 2G signál.
V mobile treba nastaviť správne APN, xiaomi si všetko nastavilo samé po zmene sim karty, sony potrebovalo nastaviť APN manuálne.
Preferovanie siete dať LTE.
A hlavne treba byť v pokrytí
. V BA mám všade 4G, okrem jedného nákupného centra.
V mobile treba nastaviť správne APN, xiaomi si všetko nastavilo samé po zmene sim karty, sony potrebovalo nastaviť APN manuálne.
Preferovanie siete dať LTE.
A hlavne treba byť v pokrytí
Vsetko som to mal nastavene a testoval az doteraz: nuestale to nahodne skace stylom 10mbps/0,3/3/offline. To som celu dobu najednom mieste na Karadzicke co je sirsie centrum. Vyskusal som vsetky moznosti nastaveni- ak niekto potrebuje stabilne rychle datove pripojenie tak o nicom, telekom oproti tomu je zazrak.. Stale ma to hadze do roamingu, chvilu 4g a pitom hned dole, keby som roaming zakazal tak son offline./ to ze ukazuje symbol 4g este nic nehovori o realnej stabilnej rychlosti/
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skus dat kartu do ineho mobilu na tom istom mieste
Tak tak, skús iný mobil.
Ja mám na svojom mobile plný 4G signál a mobil vedľa (sony xperia) jednu paličku a občas výpadok ako píšeš ty.
Ja mám na svojom mobile plný 4G signál a mobil vedľa (sony xperia) jednu paličku a občas výpadok ako píšeš ty.
na druhom mobile som to zatial neskusal, lebo sa to nejako stabilizovalo a funguje na urovni ze sa da v pohode spustit youtube bez lagov- co je pre mna vyhovujuca rychlost. Vela asi zavisi od toho kde sa prave clovek nachadza,kolko ludi pouziva na danom mieste datove pripojenie v tej chvili atd